yaptırmayacağım PCR saçmalığına neden para vereyim? sözde öğretmenlere zorunluydu, kimse iplemedi bile. |
Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor (25. sayfa)
-
-
Bunlar daha baslangic, once ogretmenler sonra vaka sayilari arttikca her alana yayacaklar. Herkesi kapsayacak ve daha cok insan asiya zorlaninca, asi olmayanlar azinlikta kalacak ve testler asi olmayanlara parali olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _turbo_
Bunlar daha baslangic, once ogretmenler sonra vaka sayilari arttikca her alana yayacaklar. Herkesi kapsayacak ve daha cok insan asiya zorlaninca, asi olmayanlar azinlikta kalacak ve testler asi olmayanlara parali olacak.he he, öğretmenler iplemedi bile. ne yapabiliyorsunuz? işten atabiliyormusun? yoo ne konuşuyorsun daha. 3-5 kendini bilmez kanun tanımaz şirketi mi örnek vereceksin... anlayın artık bu savaşı KAYBETTİNİZ... özür insanlar kimse iplemiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 11 Eylül 2021; 20:24:43 > -
twitteribrahim Haskoloğlu on Twitterhttps://mobile.twitter.com/haskologlu/status/1436723256413855750?s=19
Klasik aşı karşıtları beyinsiz olduklarını biliyorduk fakat bu kadar beyinsiz olduklarını hiç düşünememiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
pcr verdim bogazimin arkası irite oldu baya rahatsiz ediyor yutkunurken falan, benzer şeyler yaşayan var mi, testi alan adam kusturana kadar sokuyor cubugu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arada 2 doz aşılıyım, 14 gun gecmedi diye trene binemiyorum ne sacmadir ya
quote:
Orijinalden alıntı: yunusesss
pcr verdim bogazimin arkası irite oldu baya rahatsiz ediyor yutkunurken falan, benzer şeyler yaşayan var mi, testi alan adam kusturana kadar sokuyor cubugupcr olma oldurma. saçma sapan zararı olan bir test. beyne direk zarar. o çubuk ile yaklaşanın arkasına monte ederim, öyle gezer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 12 Eylül 2021; 0:58:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: power-pcpcr olma oldurma. saçma sapan zararı olan bir test. beyne direk zarar. o çubuk ile yaklaşanın arkasına monte ederim, öyle gezer
Alıntıları Gösterucaga binicem
quote:
Orijinalden alıntı: Jeopol
Ne diyor Pegasus hava yolları,
Sadece TC vatandaşları için PCR ve aşı zorunluluğu var. Yani virüs sadece vatandaş olana bulaşıyor.
Ama turiste,vatandaş olmayana, ülkeyi işgal eden mülteci görünümlü potansiye teröristlere test veya aşı zorunluluğu yok. Bunlara zaten virüs bulaşmıyor, hasta olmuyorlar.
Kafanızı kullanmak için daha ne yapmaları gerekiyor eyyy aşı lobisinin tuzağına düşüp denek yapılmış vatandaş?Daha kendi kendini idare edemeyen ve yolsuzlukta çığır açmış bir kabile devletinin "halkın sağlığı adına karar aldığına inanmak için gereken zeka seviyesi" dünyadaki tüm virüslerin toplamından daha tehlikeli.
Bu zeka seviyesi nedeniyle bugün seyahat özgürlüğü bile haraca bağlanabiliyor. Kimse PCR testi yaptıracağına dair herhangi bir kontrat falan imzalamadı yaşamının herhangi bir döneminde, veya kimse XYZ devletinin malı olduğuna dair de bir şey imzalamadı. Eğer bir organizasyon olarak vatandaşına hizmet vermeyi keseceksen, bireyin doğduğu günden beri toplanan vergiyi faiziyle geri ödersin, herkes kendi yoluna gider. Kendi içerisinde yıkık yapıların hiçbir bireyi hiçbir tehlikeden koruma ihtimali kalmadı artık zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: wa$abi6 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren aşı süreci tamamlanmayan veya hastalığı geçirmemiş kişilerin; konser, sinema ve tiyatro gibi vatandaşlarımızın toplu olarak bulunduğu faaliyetlere katılımında ya da uçak, otobüs, tren veya diğer toplu ulaşım araçlarıyla gerçekleştirecekleri şehirlerarası seyahatleri için negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu getirilmesinin,
Kararlaştırıldığı;
Yine Milli Eğitim Bakanlığınca 24 Ağustos 2021 tarihinde yayımlanan “Kovid19 Salgınında Okullarda Alınması Gereken Önlemler Rehberinde” öğrencilerle bir araya gelmesi zorunlu olan aşı olmamış öğretmen ve okul çalışanlarından haftada iki kez PCR testi istenileceğinin belirtildiği bildirilerek, konu ile ilgili Vali ve Kaymakamlarca Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 27. ve 72. maddeleri uyarınca gerekli kararların alınması istenmiştir.
Söz konusu Genelge ile bildirilen hususlar ışığında yapılan görüşme sonucunda;
1. Öğretmenler, eğitim personeli, kantin çalışanları ve öğrenci servisi personelinin aşı süreçlerini tamamlanmış olmaları önerilmekle birlikte başta öğretmenler olmak üzere eğitim personeli, kantin çalışanları ile öğrenci servislerinin şoför ve rehber personeli gibi öğrencilerle bir araya gelecek kişilerin/görevlilerin aşılı/geçirilmiş hastalık durumunda (Covid19 hastalığı sonrası bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) olmamaları halinde; bu kişilerden haftada iki kez PCR testi ile taranmalarının istenilmesine ve sonuçların okul idaresi tarafından gerekli işlemler yapılmak üzere kayıt altında tutulmasına,
2. PCR negatif test zorunluluğu istenilen alanlara (okul, sinema, tiyatro, konser vb.) girmek isteyen ya da şehirlerarası toplu taşıma araçlarını (uçak, tren, otobüs vb.) kullanacak olan kişilerin; aşılama süreçlerinin tamamlanmış veya hastalığı geçirmiş kişi durumunda olup olmadığını Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden kontrol ederek PCR negatif test raporu almaları gerekip gerekmediğini öğrenebileceklerine,
3. Aşı süreci tamamlanmayan veya hastalığı geçirmemiş kişilerden, belirli alanlara girişte (okul, sinema, tiyatro, konser vb.) ya da şehirlerarası toplu taşıma araçlarını (uçak, tren, otobüs vb.) kullanma sırasında istenilecek PCR negatif test sonucunun 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımız için uygulanmasına,
4. Yukarıda belirtilen hususların uygulanmasının, takip ve denetiminin Kaymakamlıklar, genel kolluk birimleri, ilgili il ve ilçe müdürlükleri ve belediyeler tarafından koordineli bir şekilde yapılmasına,
5. İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun aldığı kararlara uyulmaması halinde ve her seferinde ayrı ayrı,
a) 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282. maddesi gereğince 3.150,00 TL idari para cezası uygulanmasına,
b) 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 32. maddesi gereğince idari para cezası uygulanmasına,
c) 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun Bulaşıcı Hastalıklara İlişkin Tedbirlere Aykırı Davranma başlıklı 195. maddesinde yer alan “... yetkili makamlarca alınan tedbirlere uymayan kişi, iki aydan bir yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılır.” hükmü uyarınca, bu hükme uymayan kişilerin, haklarında gerekli adli işlemler takdir ve ifa edilmek üzere adli makamlara bildirilmesine,
d) İşyerleri ve firmalar hakkında ilgili mevzuat uyarınca gerekli yaptırımların uygulanmasına
İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Coronavirüs (Covid-19) Fermanı
Notepad'i açıp 5 6 cümle yazarak milyonlarca insanı yönetebildiğin bir organizasyon hayal et, beynin yanar.
Ne anayasa var, ne özlük hakları var. Keko gibi sıfır rasyonel ile bir şeyler karalayıp 5 para etmez TV kanallarındaki medya maymunlarıyla bu faşistliği güzelliyorlar. "Circle-jerk" denir bu yönetimin adına, başka bir şey değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yunusesssucaga binicem
Alıntıları Gösteruçağa binmeyin protesto edin, çünkü bu sektör batmayı HAKETTİ. en kötü araba kiralar ve basar gidersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 12 Eylül 2021; 15:50:56 > -
11 Eylül tarihindeki Aşı ve Zorunlu Pcr karşıtı Maltepe mitingine Emniyet kayıtlarına göre en az 220.000 kişi katılmıştır. Her zaman olduğu gibi küreselcilere hizmet eden medyada yine algı yapılmış mitingin en başlarında toplanmaya başlayan insanların fotoğrafları servis edilerek katılım sayısı çok az gibi gösterilmiştir.
-
Arkadaşlar şunu tam net bilen varmı
Covid19 hastalığı sonrası bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre
Yani hastalığı geçirmiş bir kişi bu testi yaptırmak zorunda mı yada aşıyı. İsverenler şuan PRC testi yaptır yada aşıyı yaptır diyor. Alo 184 u aradım onlar covid geçirmiş kişiler 180 gün PRC testi yaptırmak zorunda değil şehirler arası otobüs için dedi. Ben işverenlerin istediği şeyi soruncada alo 170 ile görüşmem gerektiğini söyledi aradım onlarda bilmiyor. Bir taş attılar ortaya kimse nedir ne değildir bilmiyor. az önce cimerden çalışma bakanlığına yazdım . Cevap bir sene sonra gelir artık oda net cevap gelcegini sanmam
Paraf'ın konserleri vardı ya tam bende tüm sevdiğim sanatçılara gitmeye niyet etmiştim her seferinde pcr vermek zorunda kaldım.. Ama değdi yani pişman değilim.
-
ne konsere giderim ne sinema ne tiyatroya, hepsi batsın gitsin. neymiş aşı veya pcr verecekmişim hadi oradan...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X