Şimdi Ara

Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
2
Favori
21.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Arapça kökenli kelimeleri genellikle artistlik olsun diye kullanırlar. Mesela cooooook eskiden ben bir internet gurubuna üyeydim. Orada en entel geçineni kızlar seviyordu.   En arapça yazanın şansı daha yüksek daha oluyordu..

• quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.

bıçağı sokacağım demiyor aşıyı sokacağım diyor ve sokuyor

yapılanlar bilimsel olarak yapılınca doğal karşılanıyor

aynı amerikadanın üstün teknoloji ateşli silahlarla ülkelere özgürlük(?) getirmesi ve sonucunda milyonlarca insanın ölmesi ve sorumluluğu olmaması gibi bişe bu. Sonrasında da aaa kitlesel imha silahları kimyasal silahları atom bombası yokmuş pardon o kadar adamı boşuna öldürdük deyip çıkıyor.

bilimselsel bilim insanından daha mı iyi bilecen der biri ve herkes sessizliğe bürünür

bilim bu değildir

amaç nesli ihya etmek değil

ekini ve nesli helak etmek olabilir

• Oha çok fenaymışsın, ama yolladığın video ne kadar etkileyici kadının gözleri nasıl dönmüş, tüm bilimsel yayınları yapanların ayakları ters dönmüştür, 5 yaş zeka seviyesiyle tartışıyoruz hata bizde hahaha

• MUJDELER OLSUN BEBEKLERE KADAR ASI VURULACAK ALLAHIM BIN SUKUR NE GUZEL BIR MUJDE

www.cumhuriyet.com.tr
    Uğur Şahin'den aşı müjdesi: 12 yaşın altındaki çocuklar için çalışmalar tamamlandı
    https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/ugur-sahinden-asi-mujdesi-12-yasin-altindaki-cocuklar-icin-calismalar-tamamlandi-1867131
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Aga seni ikna etmek gibi bir çabam yok diyorum. Bunu anlamak çok zor olmasa gerek.

İsteyen aşısını olsun diyorum.

Sen istersen 20 doz ol, beni ırgalamaz diyorum.

Kimseyi ikna etme peşinde değilim diyorum.

Türkçe konuşuyorum.

Sorun benim bir şey ispatlayıp ispatlamamam değil, sen ve senin gibilerin sürekli bir şeyleri ispatlama ve dayatma çabasında olması.

Ciddi psikolojik sorunlarınız var. Sen ve senin gibiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

web 'te yayınlanmayan, ancak app indirerek üye olunarak görülebilen şeyin pek bi anlamı yok :)

Telegram bilgisayara da kolayca kurulabilir ayrıca her telefonda da olması gereken bir uygulama, whatsapp gibi boş beleş aptal bir uygulama değil. Ayrıca Telegram'da binlerce grup yada kanal var onlara katılarak istediğin her şey hakkında tanımadığın insanlarla telefon numaranı gizleyerek yani numaran görünmeden bilgi alış verişi yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 8 Eylül 2021; 15:56:14 >
  • haberler.com
    Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: PCR testi zorunluğu aşılı olanlara da getirilmeli
    https://www.haberler.com/prof-dr-mehmet-ceyhan-pcr-testi-zorunlugu-14378800-haberi/
    habervakti haberler, son dakika, haber, gazeteler
    Sabah Gazetesi yazarı Altınok'tan Covid-19'a yakalananların ölçümünü yerle bir edecek ifadeler!
    https://www.habervakti.com/melih-altinok-birinci-ve-ikinci-dozu-olup-ucuncu-asyi-olmayanlar-kayitlara-resmi-olarak-asisiz-geciyor

#AşılılaradaPcrYapılsın

Twitter'da bu tag'a destek verelim koronavirüsü en az can kaybıyla atlatalım

• satem S kullanıcısına yanıt
    Dostum ben Tox P2P Chat kullanıyorum. Telegram vs bana uymaz. Tox'un android app'e ek olarak Windows ve Mac masaüstü versiyonu da var ve hepsi 100% açık kodlu :)
    https://forum.donanimhaber.com/p2p-tabanli-guvenli-iletisim-platformu-tox--138319076

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çip-mip fantastik kurgu sadece.Hedef insanların bu aşılara bağımlı yapılması. 1-2-3-4 doz vs. Aradan belli bir süre geçtiğinde vücut bu sıvıyı tekrar isteyecek bulamadığı zaman bünye sinyal vermeye başlayacak bir şekilde.Nasıl belli vitamin eksikliklerinde belirtiler görülürse bunda da farklı belirtiler ortaya çıkacak.Önce alıştır, bağımlı yap sonra sat taktiği tek gerçek bu ..

Şimdi bedava tabii aşı demo ürün tanıtımı gibi..

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ! Sonuçta aşı olup bağımlı olanlar parasını ödeyip aşısını olacak ki hayatta kalabilmek adına bunu seve seve yapmak zorunda kalacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 9 Eylül 2021; 1:55:12 >
  • Baktılar kendini prens ve prenses sanan insanlar grip aşısı olup duruyor bunu bir rutine bağlayalım dediler, insanlar kontür yükler gibi aşı yükletecekler artık.

• Dün saat 22.30'da Tgrt haber kanalında Yeşil Salkım'ın sunduğu Şeffaf masa proğramında Türk televizyonlarında ilk kez Küreselci olmayan-ilaç şirketlerinin adamı olmayan gerçek bir doktor Op.Dr.Mehmet Okan Özdemir yayına çıktı ve milyonları açıklamalarıyla şaşırttı.

Bugün saat 22.30'da tekrar aynı proğrama konuk olacaktır, kaçırmayalım.Deneysel aşı ile ilgili gerçekleri tüm Türkiye öğreniyor insanlar artık uyanıyor

#AşılılaradaPcrYapılsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 9 Eylül 2021; 10:16:54 >
  • sputnik türkiye
    Prof. Dr. Ceyhan: İki doz BioNTech olanlara 3. doz vuran ülke yok, Bilim Kurulu'nun kararını anlamak mümkün değil
    https://tr.sputniknews.com/20210701/prof-dr-ceyhan-iki-doz-biontech-olanlara-3-doz-vuran-ulke-yok-bilim-kurulunun-kararini-anlamak-1044864605.html

Dün hatırlatma dozu diye bir şey çıkardılar yani 2 doz biontech olanlara 3.doz Biontech yapılacak.Dünya üzerinde ilk defa Türkiye'de deneniyor. Anlamı şu Küreselcilere Kobay lazım, Kobaylığı kabul edenler kaçıncı dozdan sonra Kobaylıktan vazgeçecek oturup bir düşünsünler

#AşılılaradaPcrYapılsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 9 Eylül 2021; 10:22:8 >

• Ne diyor Pegasus hava yolları,

Sadece TC vatandaşları için PCR ve aşı zorunluluğu var. Yani virüs sadece vatandaş olana bulaşıyor.

Ama turiste,vatandaş olmayana, ülkeyi işgal eden mülteci görünümlü potansiye teröristlere test veya aşı zorunluluğu yok. Bunlara zaten virüs bulaşmıyor, hasta olmuyorlar.

Kafanızı kullanmak için daha ne yapmaları gerekiyor eyyy aşı lobisinin tuzağına düşüp denek yapılmış vatandaş?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 10 Eylül 2021; 9:22:52 >

• PCR olayı baştan saçmalık ama ille de yapılacaksa aşılılara da yapmak gerekir. Ama yapmazlar çünkü amaç aşıya teşvik, sağlıkla hiç bir alakası yok.

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Bomba bir yorum :)

Siyasi sınırlara ve kimlik kartındaki ülkesi kısmına önem veren, ona göre bulaşan Aristokrat virüs bu, öyle böyle değil :)

• 6 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren aşı süreci tamamlanmayan veya hastalığı geçirmemiş kişilerin; konser, sinema ve tiyatro gibi vatandaşlarımızın toplu olarak bulunduğu faaliyetlere katılımında ya da uçak, otobüs, tren veya diğer toplu ulaşım araçlarıyla gerçekleştirecekleri şehirlerarası seyahatleri için negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu getirilmesinin,

Kararlaştırıldığı;

Yine Milli Eğitim Bakanlığınca 24 Ağustos 2021 tarihinde yayımlanan “Kovid­19 Salgınında Okullarda Alınması Gereken Önlemler Rehberinde” öğrencilerle bir araya gelmesi zorunlu olan aşı olmamış öğretmen ve okul çalışanlarından haftada iki kez PCR testi istenileceğinin belirtildiği bildirilerek, konu ile ilgili Vali ve Kaymakamlarca Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 27. ve 72. maddeleri uyarınca gerekli kararların alınması istenmiştir.

Söz konusu Genelge ile bildirilen hususlar ışığında yapılan görüşme sonucunda;

1. Öğretmenler, eğitim personeli, kantin çalışanları ve öğrenci servisi personelinin aşı süreçlerini tamamlanmış olmaları önerilmekle birlikte başta öğretmenler olmak üzere eğitim personeli, kantin çalışanları ile öğrenci servislerinin şoför ve rehber personeli gibi öğrencilerle bir araya gelecek kişilerin/görevlilerin aşılı/geçirilmiş hastalık durumunda (Covid­19 hastalığı sonrası bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) olmamaları halinde; bu kişilerden haftada iki kez PCR testi ile taranmalarının istenilmesine ve sonuçların okul idaresi tarafından gerekli işlemler yapılmak üzere kayıt altında tutulmasına,

2. PCR negatif test zorunluluğu istenilen alanlara (okul, sinema, tiyatro, konser vb.) girmek isteyen ya da şehirlerarası toplu taşıma araçlarını (uçak, tren, otobüs vb.) kullanacak olan kişilerin; aşılama süreçlerinin tamamlanmış veya hastalığı geçirmiş kişi durumunda olup olmadığını Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden kontrol ederek PCR negatif test raporu almaları gerekip gerekmediğini öğrenebileceklerine,

3. Aşı süreci tamamlanmayan veya hastalığı geçirmemiş kişilerden, belirli alanlara girişte (okul, sinema, tiyatro, konser vb.) ya da şehirlerarası toplu taşıma araçlarını (uçak, tren, otobüs vb.) kullanma sırasında istenilecek PCR negatif test sonucunun 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımız için uygulanmasına,

4. Yukarıda belirtilen hususların uygulanmasının, takip ve denetiminin Kaymakamlıklar, genel kolluk birimleri, ilgili il ve ilçe müdürlükleri ve belediyeler tarafından koordineli bir şekilde yapılmasına,

5. İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun aldığı kararlara uyulmaması halinde ve her seferinde ayrı ayrı,

a) 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282. maddesi gereğince 3.150,00 TL idari para cezası uygulanmasına,

b) 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 32. maddesi gereğince idari para cezası uygulanmasına,

c) 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun Bulaşıcı Hastalıklara İlişkin Tedbirlere Aykırı Davranma başlıklı 195. maddesinde yer alan “... yetkili makamlarca alınan tedbirlere uymayan kişi, iki aydan bir yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılır.” hükmü uyarınca, bu hükme uymayan kişilerin, haklarında gerekli adli işlemler takdir ve ifa edilmek üzere adli makamlara bildirilmesine,

d) İşyerleri ve firmalar hakkında ilgili mevzuat uyarınca gerekli yaptırımların uygulanmasına

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Coronavirüs (Covid-19) Fermanı

• Bir sonraki adimda, zorunlu PCR Testleri parali olacak ve asi olmayanlar teste para bayilmak zorunda kalacaklar. Yada tipis tipis kollari sivayacaklar. Sanirim bu yuzden insanlar fakir kiliniyor yoksa yonetemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 11 Eylül 2021; 19:12:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.