< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor (23. sayfa)
-
-
Hala boş yazıyorsun. Senin deyip dememen önemli değil. Bir sürü aşı karşıtı bilim insanı gibi görünen şarlatan var. Onlar yapsın.
Haa eğer diyorsan ki, dünyadaki tüm bilim insanları satılmıştır. Hepsi de şerefsizdir, o zaman sen bilirsin. Ama o zaman da iddianı ispatlaman lazım veya kendi çalışmanı kendin yapacaksın. Yapamıyorsan da susacaksın.
Ben falancanın eniştesi kan tükürdü, filancanın yeğeni tık dedi gittiye bakmam. Yalan dolan boş laflar.
Traş yapma bana. Kahve muhabneti istesem kahveye giderim. Söylediklerini destekleyen BİLİMSEL MAKALE VAR MI YOK MU?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 8 Eylül 2021; 10:56:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hindistan'da aşı sonrası yan etki gözlemlenen kadın. Bak biraz. Bilimsel yazı de sonra.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153
Hindistan'da aşı sonrası yan etki gözlemlenen kadın. Bak biraz. Bilimsel yazı de sonra.
https://disk.yandex.com/i/PzouYg1tIo5_uABu kadının aşıyı olduğunu nereden bileceğiz, görüntü var mı aşı olurken? Sen diyordun ya aşı görüntüsü yoksa inanmam diye, aynı şey
-
Bana video atma, bana o öyle dedi bu böyle dedi yazma, enişteni eltini görümceni yazma.
Söylediklerini destekleyen BİLİMSEL MAKALE VAR MI YOK MU?
hahaha dünya'da 5.5 milyar doz aşı olundu, içinde şizofrenleri, paranoyakları, epilepsi hastaları daha dünya'da
diğer hangi hastalık varsa olanlarda dahil, bayılırlar, ayılırlar, ölürler, bunlar normal, 5.5 milyar doz diyorum,
onlara aşı yerine muhallebi yedirsen de benzer görüntüler olacaktı, bu rakamın büyüklüğünü kafan alamıyor değil mi?
-
quote:
https://disk.yandex.com/i/PzouYg1tIo5_uApubmedGuillain-Barré Syndrome Variant Occurring after SARS-CoV-2 Vaccination - PubMedhttps://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34114269/Hocam burada da makale $eklinde anlatmı$ tohtorlar ama ben videoyu daha inandırıcı buldum a$ıyı yedikten sonra kadının $aftı kaymıs gercekten crom ailesine sabır versin
-
Videoda hintçe de olsa vaksinasyon dediği kısım anlaşılıyor. Ancak dediğin gibi, ben de ortamın aşı bölgesi olduğunun çekilmesinden yanayım, bu videoda ona ilişkin iz yok.
Şu videoda bir kişi yerde yatıyor. Ortalıkta 3-4 tipik sağlık görevlisi giyimli maskeliler cirit atıyor, onlardan birisi video cekimini engelliyor. araya sonradan parende cekiyorlar, "tıbbiii" terimi nedir parende diye salladım, hastaları gizleyen o şeye parende diyelim,
Görüldüğü gibi, aşı mekanlarında cekim yapmak zor. ilaç ve tıp üreticileri politikacılara biraz daha para verip "aşı mekanlarında cekim yapmak yasaklandı yasaga uymayana ağır yaptırımlar" kanunisini de çıkartırlar mı? Onca yasak kanunilerini çıkarttıranlar gerekirse onu da yapar.
yandex.diskVaxxed Man Down! Casualties of War-1629201414e0bc4-480.mp4https://disk.yandex.com/i/dNApQk4Ff8R5Ow
Berlinde aşı çadırında koltuga serilen kadın
yandex.diskBerlin Germany Woman Passes Out at Injection Site-1626642705a1c24-720.mp4https://disk.yandex.com/i/iGHBevaqmQX40w
Görüldüğü üzere kadın yürüyemiyor, tıbbi ekipmanla ambulansa götürülüyor.
Bunun gibi ancak aşı sonrası direkt bayılan kişilerin de videoları var. Bulunca onları da gönderirim. Yukardaki asderty hesaplı kişi "bilimsel yazı" desin hala :) Bu olanları görmemek de bilimin bir parçası olmalı. Ne bilim ama! :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Videoda hintçe de olsa vaksinasyon dediği kısım anlaşılıyor. Ancak dediğin gibi, ben de ortamın aşı bölgesi olduğunun çekilmesinden yanayım, bu videoda ona ilişkin iz yok.
Şu videoda bir kişi yerde yatıyor. Ortalıkta 3-4 tipik sağlık görevlisi giyimli maskeliler cirit atıyor, onlardan birisi video cekimini engelliyor. araya sonradan parende cekiyorlar, "tıbbiii" terimi nedir parende diye salladım, hastaları gizleyen o şeye parende diyelim,
Görüldüğü gibi, aşı mekanlarında cekim yapmak zor. ilaç ve tıp üreticileri politikacılara biraz daha para verip "aşı mekanlarında cekim yapmak yasaklandı yasaga uymayana ağır yaptırımlar" kanunisini de çıkartırlar mı? Onca yasak kanunilerini çıkarttıranlar gerekirse onu da yapar.
https://disk.yandex.com/i/dNApQk4Ff8R5Ow
Berlinde aşı çadırında koltuga serilen kadın
https://disk.yandex.com/i/iGHBevaqmQX40w
Görüldüğü üzere kadın yürüyemiyor, tıbbi ekipmanla ambulansa götürülüyor.
Bunun gibi ancak aşı sonrası direkt bayılan kişilerin de videoları var. Bulunca onları da gönderirim. Yukardaki asderty hesaplı kişi "bilimsel yazı" desin hala :) Bu olanları görmemek de bilimin bir parçası olmalı. Ne bilim ama! :)Bilimsel yani mesleksel yazı bulmak sorun değil google, pubmed falan onlarla dolu. Bence video daha tatmin edici. A$ıyı yedikten sonra $eytan çarpmış gibi olmuş kadıncağız.. Ben videoyu bilgisayarıma indirdim arşivde bulunsun ibretlik video..
-
quote:
Orijinalden alıntı: AREryilmaz
Bu mesaj silindi.Sen toplum savunma görevlisi misin? Sen kimsin senin sıfatın ne?
-
quote:
Bu mesaj silindi.Ben sağduyu sahibi insan diye bir sıfat hiç duymadım..
O ev hapsi mi ne haydi bakayım bir çıkartsanıza yüreğiniz yetiyor mu bir görelim
-
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterben birinin sağlığını tehdit etmiyorum çünkü hasta değilim
ayrıca bağışıklığım var
asıl ben benim sağlığımı hayatımı tehdit ediyor olabilirsin evinde bıçak var mı?
ruhsatlı silahın var mı
kesici delici alet makasa sahip misin
arabayla trafiğe çıkıyor musun
hatta yolda yürürken birine çarpıp onu düşürüp beyin travması geçirmesine bile sebep olabilirsin
e o zaman herkez potansiyel tehlikeli dememiz gerekmez mi
yan bakman bile kavga sebebi olabilir sürekli aşağı bak sen
örnekler uzatılabilir.
varsayımlarla kimseyi suçlayamayız
birisi ya hasta değilse tedaviye ihtiyacı da yoktur.
ve hasta olmayan bir kişiye kanunda açıkça yazmıyorsa tıbbi müdahalede bulunamazsınız. düşer bayılır müdahale gerekir falan durumlar hariç
vücud dokunulmazlığı denen bir mevzu var bilirsiniz
virüse mi aşı çıktı yoksa insanları aşılamak için mi virüsü çıkardılar
zamanınad biohazard resident evil blade bıçağın iki yüzü vb. benzeri filmlerde oyunlarında çokça işlenen hatta gına gelen virüs meselesi günlük hayatımıza girdi orda virüsün ilacı sarmısak gösterilirdi (garlic)
senaryo bile çok önceden hazırlanmıştı insanların bilinç altına korkusu yıllar önceden yayılmıştı
abdestli namazlı temizliğine dikkat eden duşunu alan bireylere hayat kadını muamelesi yapmak da adaletli gelmiyor bana
aşı veya ilaç adı her neyse ya işe yarar ya işe yaramaz 4. doz bile gündeme geldiyse açık açık bu insanları kandırmak demektir
yıllarca kullanılan ilaçlar gibi bir işe yaramıyorsa bunu zorla insanlara dayatmanın da ne kanunda yeri var ne mantığı var
üreme kabiliyetimi elimden alması saçma mı?
açık açık insan neslini azaltmak istiyoruz diyorlar ve sen saçma diyorsun bu ihtimale...
Canan karatay demişti virüsün aşısı olmaz diye
gerçekten de olmuyor sürekli kabuk değiştiren bir şeye ne aşısından bahsediyorsunuz görüyorsunuz işte çare olmuyor
yok aşı yaptık da varyant gelişti ondan faydalı olmadı
yok işte aşı yaptık da ondaki boş aşıydı
aşı yapıldı ama bir doz daha olmalıydı olmadı
aşı yaptık da bünyesi kuvvetli değildi kronik hastalığı kalbi varmış ondan gitti
aşı oldu da kanı pıhtılaştı
aşı oldu da biz zaten sorumluluk almayacağımızı imza altına almıştık uzun vadede ne gibi zararları olur bilmiyoruz sorumluluk da almıyoruz ölürse de biz mesul değiliz
aşı firmasının hiçbir sorumluluğu yok
ölsen bile
yazmışsınız ki:
"aşı olup ölen pek çok insan var fakat ölümün sebebinin doğrudan aşıdan kaynaklanan bir komplikasyon olduğuna dair herhangi bir veri benim elime geçmedi. Eline geçen varsa lütfen paylaşsın. Ama bu verilerin kaynağı dübürümüz olamaz, bunlar bilimsel veri olmak zorundadır. "Amcam aşı oldu sonra kalpten gitti" bilimsel değil dübürsel veridir."
aşı olup ölenleri otopsi mi yapıyorlar ki bilimsel bir geri bildirim alacaksınız?
ölen suçlu olur her zaman
CUMHURBAŞKANI turgut özal bile bu ülkede zehirlendiği ortaya çıktığı halde ne yapıldı? mezarında zehir bulundu. Bulunmadı mı? hadi yalan de
Bunu kabul edin işte bu ülkede çalışan istedini zehirleyen birileri var ve elini kolunu sallaya sallaya istedini öldürebiliyor ve hesabını soran yok
hala komplo teorilerini ....den çıkarıyoruz iddiasındasınız uyanın artık
kişiye özel olarak üretilen zehirler var iddiası var
alınan kan örneklerine göre kişiye özel zehir hazırlanabılıyor diye bir söylenti vardı
Söylediğin gibi aşı millet yakalana yakalana bağışıklık kazana kazana bitecek gibi duruyor
onun dışındaki tedbirlerin çözüm yolu olmadığını görüyorum
temizlik ve karantina gibi önlemler çözüm olabilir
boğazı burnu kaya tuzlu suyla çalkalamak da ebola virüsü dahil (canan karatayın beyanı) pek çok virüsün temizlenmesini sağlıyor. Tuz içinde bakteri yaşayamıyor ve el dezenfektanı olarak kullanılıyor diye biliyorum. üstelik de çok ucuz ve bolca bulunan bir madde
-
:)
quote:
Bu mesaj silindi.Cıkartamayacakları $ey icin bo$a hayal kurma.. Kendini bile parcalasan cogu ki$i a$ı olmayacak ve sen sadece kendini yıprattığınla kalacaksın.. Ayrıca $u latince yazma seyini bırak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X