Şimdi Ara

Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
2
Favori
21.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asderty

O ne diyor, bu ne diyor deyip nagehana kadar düşmüşsün.

Bilim insanlarından şarlatan olmayanların hepsi aşı olun diyor. Kaldı ki bilim dediğin şeyde o dedi bu dedi olmaz. Bilim dediğin kahve değildir.

Al bilim budur:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8022879/

Bana makale at bakalım bulabilecen mi? Dorumdaki diğer bilgisiz mantıksızlar da sor, facede sor, gruplarda paylaş, o dediğin Nobel ödüllü nevaya da sor. Hepiniz birleşin. Dünyadaki tüm aşı karşıtları birleşsin, yukardaki gibi 1 tane makale yazsın. SIKIYORSA.

Yoksa boş boş konuşup vaktimi almayın.

tip bilim degil

bilime ornek:

fizik

matematik

biyoloji

kimya

gibi gibi

tip bazi bilimleri icine alan bir zanaattir icine almadan kastım bazı bilimleri kullanarak cözüm üreten bir meslek dalı gibi düşün. mühendislik gibi mesela. matematik ve fizik kullanılıyor değil mi? tıpta da biyoloji ve kimya kullanılır soruna çözüm üretilir gibi düşün. senin anlayacagın sekilde örnek vermek istedim.. ama kendi basina bir bilim sayilmaz.. bügün de cok sükür birine bir sey öğrettik Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 7 Eylül 2021; 21:36:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Bilemiyorum hocam.

Alıntıları Göster

soyledigi seyler korkunc ve ibretlik gercekten. benim bu konuda yani bu insanlik dusmanlarina karsi saglam ve koklu cozum yontemi onerilerim var ama bunlari yazarsam herhalde bir 10 gun falan foruma yazamam Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor  gerci bu cozumu uygulamaya bizim ulkece gucumuz yetmez ama elinde guc olan uygulamalidir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 7 Eylül 2021; 21:49:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzer kararlar Almanyada 3. Reich zamaninda (Nazi Rejimi) alinmisti. O zamanlar alinan o kararlar dogru olarak kabul gorulmustu, tipki bugunku gibi. Objektif baktigimizda ise o zaman alinan kararlar tam bir insanlik sucuydu.

Benim Bedenim, benim kararim gibi radikal dalgalara ne oldu? Tamda bunlari buyuk bir baskiyla destekleyen Lobiler, simdilerde Asi zorunlulugunun destekcisi olmuslar.

Sagduyulu isverenler hicbir sart altinda iscilerine Asi durumlarini, hangi dine mensup olduklarini, Politik dusuncelerini ve diger özel durumlari hakkinda soru soramazlar.

Bunu kavrayamayanlar ise adalet duygusundan yoksun olup hayata karsi saygilarida yoktur.

Isverenin iscisini asi olmasi icin motive etmeye zorlayan yasa (buna tesvik diyorlar), direkmen Nazi ve Komunistlere ozgu fikirlerdir.

Her iki Terörrejiminin (Naziler ve Komunistler) izledigi propaganda bireyi Genelin hizmetcisi yapmaktaydi. Gercek amaclari ise, kisisel hak ve ozgurlukleri kisitlamak ve hur iradenin kontrolu idi.

Ozgur ve hur iradeye sahip olan insanlar kontrol edilemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 7 Eylül 2021; 22:23:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Windows95

Arkadaşım hala sistemin borazanlığını yapıyorsun.

Bana veya bize bişeyleri ispatlama çabasını bırakın artık.

Yakamızdan düşün başka bir şey istemiyoruz.

Alıntıları Göster
    Hayatım boyunca hissettiğim (özellikle ilkokuldan başlayarak) bir duygunun adını koyabiliyorum; sistem borazanı herkes özünde pis fakirdir, çıkarları için satmayacakları kimse yoktur...

İşte Anadolu'nun farkı budur; fakirdir ama kendine yeter ve onurludur asli Anadolulular

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: asderty

Moderna da m-rna zaten. Sıkıntı ne?

Herif laf atıyordu m-rna ya en sonunda gitti m-rna aşısı oldu demeye getirmiştim

• Covid geçirmiş olanlar aşı olmak zorunda mı?

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Patoloji ne demek? Türkçe olarak hastalık deseniz eksilir misiniz?
    Bu arada iletinizde birçok Arapça sözcük var. Şu sözcükler Arapça: mantık, delil, nazar, adam, dünya, herhalde.

Tdk'daki salaklar öyle yazdı diye doğrusu olmuş mu oluyor. Sözcük Türkçeleşecekse küçük ünlü uyumuna uymalı.

Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyorwww.tdk.gov.tr
    Küçük Ünlü Uyumu – Türk Dil Kurumu
    https://www.tdk.gov.tr/icerik/yazim-kurallari/kucuk-unlu-uyumu/

https://www.nisanyansozluk.com/?k=müstehak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fade to Black -- 8 Eylül 2021; 0:44:40 >
  • asderty A kullanıcısına yanıt
    Dostum bayağı bir atarlanmışsın ancak tıp bir bilim değil. Tıp öncelikle bir kariyer, profesyonel bir iştir, Arapça deyimiyle bir meslektir. Günümüzde her bir halta bilim demek moda oldu. Tıp Bilimi :) Onca öğrenci bilim yapmak için tıp okuyor. Oldu :) Yüzbinlerce tıp doktoru hastanelere gelen insanlara reçeteler yazarak, aşılar yaparak bilim yapıyorlar. Oldu :)

Bu arada gönderinde bir sürü Arapça sözcük dolu. ispat, gurur, zeka, seviye, cevap, ısrar, ömür, kadar, hayat, kafa, maalesef, cehalet, inat, vakit, kaybetmek, muhatap. 16 tane Arapça sözcük. Türkçe'ye özen gösterelim derim. Ekleme: Tıp sözcüğü de Arapça :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 8 Eylül 2021; 1:6:41 >
    Gönderinde birbirinden kopuk olayları birbirine montelemişsin Örneğin "Yoğun bakımlarda bildiğin can pazarı var." "Alt komşum önce babasını sonra annesini koronadan kaybetti" " İtalyadan konuştuğum meslektaşlarım gençlerde bir şey yok olayının aslında yalan olduğunu söylemişlerdi" bu 3 olay birbirinden bağımsız, sen kendin bağlantılar kuruyorsun sonra bir de komplo teorileri diyorsun :)

"Eminim ben" demişsiniz. Bir başka mesajınızda "Tıp Bilimdir" diyordunuz. Ancak bilimde emin olmak yoktur. Özellikle biyoloji alanıda emin olmanın yeri hiçten yoktur. Biyoloji artı yaşam üzerine gerçeği bulabilmek yolunda kuşku en iyi yol göstericilerden biridir de sen eminim diyorsun :)

• Fade to Black kullanıcısına yanıt
    Arapça sözcüklerin Türkçeye girmesi sandığımızdan cok daha geniş boyutta bir sorun. En beklenmedik en temel sözcükler bile Arapçadan gelmiş de Arapça sözcüklerin tümünün Türkçeleri var. Çok yalın bir örnek, son dönemde cok sık duyuyoruz. Reyis-i Cumhur. Ancak Cumhur, halk; Reyis başkan demek. Dolayısıyla Reyis-i Cumhur "Halk Başkanı" demek.

Artı aşı yanlıları ve bilimi de bilim diyenlerin coğu Arapça sözcükleri bayağı bir sık kullanıyor.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.