Şimdi Ara

Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
2
Favori
21.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor

Mesajını yine değiştirirsin diye resim olarak cevaplayayım çok zeki şahsiyet. Orada 2019 verisi mi yazılmış? Orada pandemi sürecindeki 2020 yazılmış. Şimdi ne kadar zeki (!) olduğunla avut kendini kendi dünyanda.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım İsrail örneğini incele. Bir de bir kitap tavsiye edeyim sana.

Parayı verdi düdüğü çaldı - Frances Stonor Saunders, {sanat ve edebiyat dünyasında CIA parmağı} alt başlıklı.
    çevirisi de var.

Biz yaşadığımızı biliyoruz. Çevrenize bakın. Çıkın dolaşın. Medya olmadan çevrenizde pandemi arayın. Tedbirleri alarak tabi.

Sonra hastalanan ve ölenleri inceleyin.
    Konuşun insanlarla. Yanınızda olan şeyleri TV den öğrenmeyin.

Pozitif çıkanlara bakın mesela cevrenşzde aşı olanlar kaç kişi olmayan kaç kişi.

Ölenler neden öldü. Bakanlık vermez ama ölen kişi yakınından öğrenin.

Bakın bu süreç bilerek klavyeye indirgendi miş mış.

Benim kayın valide ekibi toptan corona pozitif delta.

Gebçlerde birşey yok. Sıfır etki. 30 yaşa kadar. Aşılı da var aşısız da hepsi rahat.

Büyükler aşısız valide 72 yaşında bir sürü hastalığı var tansiyon dahil, peder 78 yaşında yatalak bypass ve beyin ameliyatı geçirmiş. Sıfır etki çok az halsizlik.

45 yaş oğullar gelinler Biontech aşılı orta şiddet. Sorunsuz.

Kanaatim, büyükler aşı vs olmuş olsalardı hastanede olurlar ve entübe olurlardı. Şükür aşısız atlattılar.

Gençeler aşılı aşısız rahat aşılamaya gerek yok bence.

Orta yaşlılar kendi bilir. Ama kronik kalp vs olursa ben olsam aşı olmazdım. Kişinin kendi sağlığı kendi kararı.

Hayat bu siz de bilmem ne derneğinin verileri ne güvenmek yerine etrafınızda pozitif olan 10 kişi bulun kaç doz aşı olmuş sorun. Oran net çıkacaktır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bir akrabam var Bahreyn'den yeni geldi. Aşılı aşısız farketmeksizin hava alanında ücretli test yapıyorlarmış. Bizde sadece aşısızlara yapılıyor.

Aşı olun yeter ki sonra ne haliniz varsa görün diyorlar. Sorarlarsa pandemi ile mücadele ediyoruz deriz.

İngiltere %90 üzeri aşılamaya sahip ve vaka sayısı tekrar tırmanışa geçti.

Aşıya dirençli olduğu söylenen yeni mu varyantımız da geldi ülkeye. Sağlık bakanı 2 vaka var dedi, artık gerisini siz düşünün.

Şimdi size yeni versiyon güncellenmiş aşılar gerekecek. Eski versiyon 2 doz aşılılar da artık aşısız kabul edilirse şaşırmayın aşı severler. 3 TL farkla büyük boy da ister misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 7 Eylül 2021; 15:26:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Bir akrabam var Bahreyn'den yeni geldi. Aşılı aşısız farketmeksizin hava alanında ücretli test yapıyorlarmış. Bizde sadece aşısızlara yapılıyor.

Aşı olun yeter ki sonra ne haliniz varsa görün diyorlar. Sorarlarsa pandemi ile mücadele ediyoruz deriz.

İngiltere %90 üzeri aşılamaya sahip ve vaka sayısı tekrar tırmanışa geçti.

Aşıya dirençli olduğu söylenen yeni mu varyantımız da geldi ülkeye. Sağlık bakanı 2 vaka var dedi, artık gerisini siz düşünün.

Şimdi size yeni versiyon güncellenmiş aşılar gerekecek. Eski versiyon 2 doz aşılılar da artık aşısız kabul edilirse şaşırmayın aşı severler. 3 TL farkla büyük boy da ister misiniz?

aşılar 2030'a kadar sürecek bu kapsamda toplam 40 aşı yapacaklar,inanılmaz ama gerçek. Ben bir tane bile olmayacağım için kafa rahat. Bu süreçte sadece akıllılar hayatta kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 7 Eylül 2021; 16:5:28 >

• fractal design kullanıcısına yanıt

Veri çarpıtmakta ustasınız ama ss aldığınız mesaj ile değiştirdiğim mesaj arasında çok bir fark yok. Tetenoz örneğinden avm örneğine geçmişim. Demeye çalıştığım olay şu: işinize gelen istatistikleri yayınlamak, ve bunu halk sağlığını tehlikeye atan noktalar için savunmak en hafif tabiriyle art niyetlilik. O zamanki şartları değerlendirmemek, dümdük sadece 2 değişken kullanarak istatistik paylaşılmaz. Mesajımda değişen kısma takılıp anlatmaya çalıştığım noktayı es geçmeniz (veya anla(ya)mamanız) daha da iğrenç. Bakın ben sizinle bir istatistik daha paylaşayım; 1951 de dünyada toplam ölüm sayısı 30 milyon iken 2018 de 100 milyon. Demek ki 1951 deki sağlık şartları daha iyiymiş değil mi?

Sağlık bakanlığının verilerine çok güveniyorsanız sağlık bakanının direk kendisinin açıkladığı verileri de buraya koyun (örneğin hastanede yatan aşılı vs aşısız hasta oranı). Eğer güvenmiyorsanız da bu veriyi buraya koyarak yine mükemmel bir iş yapmış olmanız karşısında tarifsizim.

• PCR testini detaylı düşündüklerinden emin değilim bakanlığın ilerleme tarzı biz işe başlayalım nasıl aksaklık çıkarsa yeniden düzenleriz mantığı.. zaten ilkin 48 saat dediler sonra düşürdüler, vatandaşın tepkisine göre yasal yada kanun olmayan genelge ve tedbirler ile sıkıştırmaya çalışıyorlar ama bence hastalık belirtileri gösterenler gidip gerekli testlerini yaptırsın, arabanda hiç arıza yokken haftada 2 gün tamirciye gitmek ne kadar mantıklı?

• Son durum nedir kamuda basladimi asi zorunlulugu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arapçadan Türkçeye geçecekse ya Müstehak olur ya da Mustahak. Müstahak diyeni de duymadım zaten Müstafa der gibi ilahi Tdk...

• quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

Bu mesaj silindi.

anaokulu ingilizce öğretmeni o Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor 

• Windows95 kullanıcısına yanıt

daha 2 gün önce yazdım komşum 3 adet alman aşısı oldu şuan oğluyla korona ve evde he durumları kötü mü değil ama adamlar sağlam dokunmamış. Belki aşı olmasa da dokunmazdı bunun örnekleri var bazıları nezle gibi geçirebiliyor Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor sonuçta aşı olana da bulaşıp yatırabiliyorTürkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Eylül 2021; 19:7:42 >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Hiç bir aşı ilaç değildir zaten. Daha konuyu anlamamışsın, ilk ayakta yatıyorsun sen :)

• eyildiz kullanıcısına yanıt
    O ne diyor, bu ne diyor deyip nagehana kadar düşmüşsün.

Bilim insanlarından şarlatan olmayanların hepsi aşı olun diyor. Kaldı ki bilim dediğin şeyde o dedi bu dedi olmaz. Bilim dediğin kahve değildir.

Al bilim budur:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8022879/

Bana makale at bakalım bulabilecen mi? Dorumdaki diğer bilgisiz mantıksızlar da sor, facede sor, gruplarda paylaş, o dediğin Nobel ödüllü nevaya da sor. Hepiniz birleşin. Dünyadaki tüm aşı karşıtları birleşsin, yukardaki gibi 1 tane makale yazsın. SIKIYORSA.

Yoksa boş boş konuşup vaktimi almayın.

• Beni alıntılayan 3 mesaja baktım. Bugün de cehalete doyduk şükür.

• İş yerinde olmayacam olmayacam diyen tipler aşı olmaya başladı sıkışınca hadi bakayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowler

burda aşılı aşısız kavgası ede duralım. amaç bu zaten. daha önce izlemiştim ama herkes gibi amannn diyip geçmiştim. cüneyt zapsunun davos 2018 toplantısı röpörtajı. izleyin anlarsınız.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=4EDORSxv4CI

son düşünen nesliz ve dünyayı küçük bir elit yönetecek. diyen kim ülkemizi temsilen giden cüneyt zapsu. yani olan ve olacak herşeyden haberi var devletin. domuz gribi zamanı ülkesini harcatmayan başbakanımız trump ın kaybedip küresel sistemi tutan biden ın gelmesiyle çark etmişti zaten. berat albayrak ın istifası o nedenleydi.(ulusalcı politika-siyasetten küreselci politikaya geçiş) pandemi başından beri küreselciler ne diyorsa o.

korkuyla insanlar yönetiliyor. fakirleşiyoruz ama insanların derdi maskeni tak, aşı ol - olmam.. videoda dediği gibi düşünen son nesiliz, özgürlüğümüzü alma denemesi bu. ve farkındaysanız tüm dünya devletleri halkına uyguluyor aynı politikayı. basitçe "sağlığın için özgürlüğünden vazgeç.." eğer verirsek "o sarı öküzü vermeyecektik" deme şansımız bile olmayacak. yeni dünya düzenine geçiş günlerindeyiz.

aşı maşı tartışmalarına girmiyorum. o yüzden cevap yazanlara dönüş yapmayacağım. yazdıklarıma katılmayabilirsiniz, bi deli konuşmuş diyin cevap yazmayın. sağlıcakla kalın.

hocam size özelden Jacques Attali'nin dünya nüfusu konusunda söylediklerini içeren videoyu gönderdim.

Ayrıca imzamda da belirttiğim Naomi Klein - Şok Doktrini isimli kitabı öneririm.

(videoyu buraya koymuyorum, çünkü televizyon propagandaları ile yönetilen ortalama zekalı sığırların "bırak yea bunlar komplo teorisi yea" demesinden bıktım.)

• Komik olan şey, ben şimdi toplu taşımaya binemiyorum, sinema, konsere gidemiyorum. Hani covid olmak istesem olamayacağım ha.

Şimdiye kadar covid geçirmemiş ve aşı olmamış birinin covid olma şansı, bol seyehat eden, kültürel faaliyetlere katılan aşılı bir insandan daha az.

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Mutlaka pekiştirme aşıları yapılmalı, özellikle 2 doz Sinovac olanlar.

Sayıları bilmedikten sonra oldukça anlamsız bir istatistik.

Yani 3 doz sinovaclı toplam kaç kişi ? Bence 2 doz sinovac'dan çok daha azdır sayıları. Dolayısıyla hastaneye düşenlerin de sayısı oldukça az olacaktır. Aynı şey 1 doz biontech için de geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

hocam size özelden Jacques Attali'nin dünya nüfusu konusunda söylediklerini içeren videoyu gönderdim.

Ayrıca imzamda da belirttiğim Naomi Klein - Şok Doktrini isimli kitabı öneririm.

(videoyu buraya koymuyorum, çünkü televizyon propagandaları ile yönetilen ortalama zekalı sığırların "bırak yea bunlar komplo teorisi yea" demesinden bıktım.)

Alıntıları Göster

bu adam y... kokenli sanirim 😀 yani videodaki adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 7 Eylül 2021; 21:19:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Programming Guru

bu adam y... kokenli sanirim 😀 yani videodaki adam

Alıntıları Göster

Bilemiyorum hocam.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.