Şimdi Ara

Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
2
Favori
21.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kışın pandemi yokçular yazın o sıvıyı vücuduma almamcılar. direnin arkadaşlar bizim gibi koyun olmayın ya.

• Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyorHaber Dünyasıyoutube
    PCR Testi Zorunluluğu Başladı Otogarlar Karıştı! İşte Görüntüler
    https://www.youtube.com/watch?v=hP2gRkLnQnE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denorath

Yoğun bakım doluluk oranlarında covid öncesi ve sonrası hiçbir değişiklik yok, tamamen aynı seviyede doluluk mevcut.

aşılama yüzdesi belli bir seviyeye yükselince o bahsettiğin oranlar düşüyor. Diğer ülkedeki örneklere bakabilirsin. istatistik bilimi...

• quote:

Orijinalden alıntı: asderty

Onun da senin de eline sağlık.

Adam tek tek yazıp anlatmış. Ortalama zekada bir insan için açıklayıcı ve gayet yeterli bir paylaşım yapmış.

Buradaki tek yeter koşul "ortalama zeka" kısmı. Ona da maalesef yapacak bişey yok. Ben yazmaktan bıktım usandım. Deve, hendek, kör, kahverengi...

Bugün türkiyedeki yoğun bakımlarda yatan hastaların istatistiki çalışmasını içeren bir açıklama yapıldı. Aşı karşıtları "neden yok, neden yok" diye sorup duruyorlardı. Al, var şimdi. Ama eminim bu sefer de inanmayacaklar.

Ne söyleseler yalan çıkıyor, ama yine de inanmıyorlar bir türlü.

Dolaylı olarak zarar görmüyor olsak, beddua edip koyvereceksin bunları...

Sen a$ı olmayanlar yüzünden değil hastalık korkusu yüzünden zarar görüyorsun. Senin gibi adamlar bence 50 yaşını göremez. Maksimum ulaşabileceğin yaş 45 falan olur. Sebep; hasta olacağım diye sürekli stres içinde olursun ve kalp damar sistemin çöker.. 40 yaşında, kalbinde 5 stentle dolasırsın. Millet senin gibi değil. Pandemi mandemi umurlarında değil. Corona olurlarsa da geçer gider. Bence psikolojik yardım al. Senin gibi birkaç tip daha var hepinizin psikiyatriden randevu alması gerekiyor. Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor 

• quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

yukarı ile kontrat mı imzaladın, peki sen neye istinaden ''bana bişey olmaz yha'' kafasındasın?

sana birşey olsun veya olmasın umrumda değilsin zaten, ama o maskeyi bari takacaksın.

ahkam kesme konusunda sizin gibilerle zaten yarışamam.

Alıntıları Göster

bak iste maske konusunda hemfikiriz. maske mecbur edilmeli. malum islamci gecinen devletler olsun, sosyalist liberal solcu acik dusunce gecinen hukumetler olsun hic biri Cin denilen seytana agzini acamadilar. yukarida devlet yazdigimi sen hukumetler olarak algila.

kontrat imzalamadim. sadece bilinen seyleri goz onune alinca total olarak, asi vs hepsi bu sacmaliginin inatla isarari olarak bosa cekilen kurek misali gorunuyor. asi ile virus daha da guc kazaniyor. kalici hasar birakmasi da cabasi bir cok insanda. bunun 5 10 yilda etkileri ne olacak simdiden kestiremiyor kimse. ama 1960larda alman ilac firmasinin yaptigi hatayi bugun basta kanadalilar olmak uzre bir cok insan cekti ki bu mrna vs de degil, sadece bir tur dogal yollardan uretilme ilac idi. mrna ise gen muhendisliginin sonucu. asi fanatikleri nasil bu kadar rahat olabiliyor anlamiyorum. benim gibi dusunenler de bu yuzden asiya karsilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seckin_Dost

aşılama yüzdesi belli bir seviyeye yükselince o bahsettiğin oranlar düşüyor. Diğer ülkedeki örneklere bakabilirsin. istatistik bilimi...

Alıntıları Göster

emin misin? Almanya yeni yasaklar getirecek. Malum yogun bakin uniteleri dolmaya basladi yine. Anlamiyorsunuz bu asi olayi ise yaramiyor. Corona tipi virusler 60 70 senedir tip lietaraturunde kayitli lakin hic bir ilac bulunamamis bu 60 yilda. Simdi sen kalkmis bana geliyorsun ve 6 ayda genetik muhendisligi ile ne sonucu olacagi belirsiz 6 ayda onaylanma asiyi mi savunuyorsun?

bu kadar at gozlugu ile bakmayin! acin bakin nette corona virsunun tarihini okuyun ogrenin. bundan once hayvanlara bulasiyor, hayvanlari olduruyor, ama insanlarda sadece ihsal ve ates yapiyordu. artik cin devleti bir boklar yerken mutasyonlu virusu elinden kacirdi yoksa cidden yarasalarda mi mutasyona ugradi bilemiycem ama cok cok tehlikeli.

umut edin ki Covid-19 , kuzeni MERS gibi oldurulucugu de almasin bu yayilma hizinda. yoksa dunya nufusunun bir cogunu temizler. Mers 2011 den beri var. 10 senede merse care bulunamadi da 6 ayda covid-19 varyantina care bulmuslar? inaniyor musunuz siz asi fanatikleri bunlara?

• Programming Guru kullanıcısına yanıt
    Senin seviyene inmekten yoruldum :)

40'ı geçtim henüz stendim yok şükür. Senin biçtiğin 45e de 1 yıl kaldı. Hayırlısı.

Etkilenme kısmımın dolaylı olduğunu yazdım, eğitim, ekonomi veya çevremdeki yaşlı/kronik insanlar.

Sizle ilgili fikrimi de yazdım. Yoğun bakıma düşüp de inleye inleye "keşke" dediğinizde bişey hissetmiyorum artık. İmkanınız olmasa üzülürüm, bilinmeyen bişey olsa, anlatılmasa üzülürüm, kuru kuruya mantıksız şekilde inatla aşı olmuyorsa keyfi bilir, bana ne!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Aşı ilaç değil ki, daha bunu bile bilmeyip ne cesaretle buraya yazıyorsun?

Mesela dün de haber oldu, bizim üşkefeki yoğun bakım derneği mi neyse artık, yoğun bakım hastaları üzerindeki araştırmalarını açıkladılar. 1 yıldır birsürü makale yayınlandı. Açın okuyun ulan! Aşı işe yarıyor, bu kesin. Bunu hala inkar eden birisi kesinlikle ortaokul eğitimine baştan başlamalı.

• Pcr içinde gizliden virüsü vücudunuza sokup aşı ol diyecekler geçmiş olsun sadece Türkiye ile ilgili değil bu. Burda da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi bakam gittiniz mi teste vakti gelmedi mi tekrardan :D ahahahahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: pskillercheto

emin misin? Almanya yeni yasaklar getirecek. Malum yogun bakin uniteleri dolmaya basladi yine. Anlamiyorsunuz bu asi olayi ise yaramiyor. Corona tipi virusler 60 70 senedir tip lietaraturunde kayitli lakin hic bir ilac bulunamamis bu 60 yilda. Simdi sen kalkmis bana geliyorsun ve 6 ayda genetik muhendisligi ile ne sonucu olacagi belirsiz 6 ayda onaylanma asiyi mi savunuyorsun?

bu kadar at gozlugu ile bakmayin! acin bakin nette corona virsunun tarihini okuyun ogrenin. bundan once hayvanlara bulasiyor, hayvanlari olduruyor, ama insanlarda sadece ihsal ve ates yapiyordu. artik cin devleti bir boklar yerken mutasyonlu virusu elinden kacirdi yoksa cidden yarasalarda mi mutasyona ugradi bilemiycem ama cok cok tehlikeli.

umut edin ki Covid-19 , kuzeni MERS gibi oldurulucugu de almasin bu yayilma hizinda. yoksa dunya nufusunun bir cogunu temizler. Mers 2011 den beri var. 10 senede merse care bulunamadi da 6 ayda covid-19 varyantina care bulmuslar? inaniyor musunuz siz asi fanatikleri bunlara?

Alıntıları Göster
    ya boşa bana yok tarih yok bilimsellij kasma

ne zaman gidip vurdurcan aşını onu söyle

• quote:

Orijinalden alıntı: pskillercheto

Alıntıları Göster
    ya boşa bana yok tarih yok bilimsellij kasma

ne zaman gidip vurdurcan aşını onu söyle

• Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor

Merakla bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adv11 -- 7 Eylül 2021; 8:5:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asderty

Senin seviyene inmekten yoruldum :)

40'ı geçtim henüz stendim yok şükür. Senin biçtiğin 45e de 1 yıl kaldı. Hayırlısı.

Etkilenme kısmımın dolaylı olduğunu yazdım, eğitim, ekonomi veya çevremdeki yaşlı/kronik insanlar.

Sizle ilgili fikrimi de yazdım. Yoğun bakıma düşüp de inleye inleye "keşke" dediğinizde bişey hissetmiyorum artık. İmkanınız olmasa üzülürüm, bilinmeyen bişey olsa, anlatılmasa üzülürüm, kuru kuruya mantıksız şekilde inatla aşı olmuyorsa keyfi bilir, bana ne!

Yüzük gibi takarlar stentleri yakında.. Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor 

Bir keresinde sanırım 2007 yılıydı kardiyoloji servisinde refakatçiydim. Bir aile büyüğüm stent sonrası takipteydi. Pencerenin dibindeki yatakta bir adam yatıyordu ve yanında karısı vardı. Doktorlar geldi, içlerinden birisi dedi senin yaş kaç? Adam 32 dedi. Pohahahahaha diye gülüp gittiler.. Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor  Adamın surat böyle değişti kesin içinden küfür etti Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor 

Hastalık hastalığının sonu bu hocam. 32, 42 maksimum 52 Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor 

Şu yoğun bakımda inleme olayını da rica ediyorum yazma okuyunca sesli gülüyorum bu adam manyak gibi neden gülüyor sürekli diye merak ediyorlar Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 7 Eylül 2021; 8:23:46 >

• yani sana diyor ki aşı ol.

• Deneysel sıvı taraftarlarının PCR testi konusunda dahi tırnak geçirme huylarından vazgeçmemeleri bir kez daha haksız olduklarını kanıtladı. Şu soruya cevap verin: neden deneysel sıvı vurdurmuşlar da test yaptırmıyorlar? Yakında PCR testi yaptırma olasılığım var ve o çubuğu almak istemiyorum içime deneysel sıvıyı almadığım gibi

Uyanmak isteyene bir olayı hatırlatacağım; biliyorsunuz medyada sürekli doğulular deneysel sıvıyı vurdurmuyorlar deniliyor ama ben deneysel sıvı fanatiklerinde İzmir'de Mustafa Fehmi Kubilay'ı öldüren cumhuriyet karşıtlarının tadını da almaya başladım. Bu ülkenin doğulusunu boşuna İzmirliler İzmir'e kabul etmiyor, size kaç kez İzmirlilerin birçok konuda çok ikiyüzlü olduklarını söylemiştik, AK yapılanma çoktandır var içimizde, her şeyleri maddiyat üzerine kurulu!!!

tr.m.wikipedia.org
    Mustafa Fehmi Kubilay - Vikipedi
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Mustafa_Fehmi_Kubilay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 7 Eylül 2021; 9:10:10 >

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

Yok deve... basarabilseler PCR ile gizliden asi ederlerdi, virüs bulastirmak yerine. Bu kafaya gelmek zor is olsa gerek. Avrupada Test zorunlulugu bir yildir var henüz asi olmadim ve haftalik testlerle hastada olmadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 7 Eylül 2021; 9:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Silah zoruyla yapmadıkları sürece aşı olmayı hiç mi hiç düşünmüyorum. Bu zamana kadar da çok şükür hasta falan olmadım.

Milyonlarca doz aşı ve sonuç;

Siz istediğiniz kadar aşı olun. Hatta benim hakkım olan aşılarımı da alabilirsiniz. Bol bol aşı olsun isteyen.

Sayılar her zaman istatistiklerde yanıltır. Önemli olan orana bakmaktır. Aşılı olup hastalananlar %kaç, bunlardan ölenler %kaç, hiç aşı olmayıp hasta olanlar ve ölenler %kaç buna bakmak gerekir. Virüsün yaygınlığı da zamanla değişkendir. Mesela 15 yıl sonra kanser aşısı/ilacı çıktığında, 2020'de kanserden 10 bin kişi öldü, şimdi kanser aşısı/ilacı var 12 bin kişi öldü diyebilir. Olaylar kendi içinde ve zamanında karşılaştırmalı değerlendirilir. Bu şekilde malesef yanıltıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyildiz

Doçent seviyesinde hocayım. Aşı olmayı tercih etmeyenle aşı karşıtlığını karıştıran birinden daha cahil olabilir mi?

YL oldumu çok bilgili olduğunu mu zannediyorsun.

Fatih altaylıdan bir de cem Yılmaz'dan bilgi aldığın belli.

Merhaba, nerede ve ne hocasısınız? Bölümünüz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

Deneysel sıvı taraftarlarının PCR testi konusunda dahi tırnak geçirme huylarından vazgeçmemeleri bir kez daha haksız olduklarını kanıtladı. Şu soruya cevap verin: neden deneysel sıvı vurdurmuşlar da test yaptırmıyorlar? Yakında PCR testi yaptırma olasılığım var ve o çubuğu almak istemiyorum içime deneysel sıvıyı almadığım gibi

Uyanmak isteyene bir olayı hatırlatacağım; biliyorsunuz medyada sürekli doğulular deneysel sıvıyı vurdurmuyorlar deniliyor ama ben deneysel sıvı fanatiklerinde İzmir'de Mustafa Fehmi Kubilay'ı öldüren cumhuriyet karşıtlarının tadını da almaya başladım. Bu ülkenin doğulusunu boşuna İzmirliler İzmir'e kabul etmiyor, size kaç kez İzmirlilerin birçok konuda çok ikiyüzlü olduklarını söylemiştik, AK yapılanma çoktandır var içimizde, her şeyleri maddiyat üzerine kurulu!!!

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Mustafa_Fehmi_Kubilay

Koyun her yerde koyundur. Türkü Kürdü izmirlisi ankaralısı fark etmez.. Bu durumlar çoğunlukla itaatkar ve koyun olmaktan kaynaklanıyor. A$ı olmamız istenirse oluruz diyorlar. Corona öldürüyor cok tehlikeli diyorlarsa öyledir tabii ki, biz onlardan iyi mi bileceğiz diyorlar. Adamlarda sorgulama, neden acaba?, gerçekten öyle mi? gibi sorgulamalar yok. Çünkü ne yazık ki, bu yeteneklere sahip değiller. Bunların saldırgan olma sebebi, korkmuş olmalarından kaynaklanıyor.. Korkan adam saldırgan olur. Hepsinin kafasında bir yerden mikrop kapıp ölme korkusu var.. Çünkü 2,5 yıldır kafalarına bunu yerleştirdiler.. Bizim beynimiz bu şekilde programlanmıyor çünkü koyun değiliz..

Özetle, böyle koyunları gütmek kolaydır. Kimini mehterle güdersin, kimini izmir marşıyla güdersin, istediğin zaman hepsini bir corona diye aynı çatıya toplayıp öyle güdersin. Sonucta bir şekilde hepsini bir araya getirip o şekilde güdersin.. Bu sadece bizim ülkeye ait bir özellik değil. Yabancı ülkelerde de böyle koyunlardan coktur.

Bunlara sen 1000 saat anlatsan adam gider yine TV'de ne diyorsa ona inanır. Text gönderme alışkanlığı eğlencelidir. Yazıyoruz çünkü eğlenceli oluyor. Yoksa bunlar ancak cobanları tehlike gecti artık corona yok dediği an sakinleşir.

Sana tavsiyem bunlara uyuz olma cünkü kendi sinirini bozmaktan başka bir seye yaramaz. Foruma text yollama alışkanlığım olmasa böyle koyunlarla tartışmazdım bile gülüp gecerdim bunlara Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 7 Eylül 2021; 9:48:19 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.