Şimdi Ara

Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
2
Favori
21.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • power-pc P kullanıcısına yanıt
    Bu yasalar kesin bir yerlere sirin gorunup oralardan vaadedilen kredileri alabilmek icindir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yurtdışında oturma izni olanlardan isteniyor mu test veya aşı (tc vatandaşıyım çift vatandaşlık vs yok)

• tek aşılıyım, yarın uçağa bineceğim, covid testi yaptırdım fakat bilet almak için açıklanmasını mı bekliycem sonucun, nolur nolmaz diye

pozitif çıkarsam ve bilet almış olursam bir hakkım var mı ücretsiz değişiklik gibi

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Nope.
    Benzer kanuniler Avustralya NSW Eyaleti, New York 'ta da var ve az/cok uygulanıyor.
    Öyle sıradan al gülüm ver gülüm olayı değil bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matherson kullanıcısına yanıt
    Öldürmüyor ki? Çoğunlukla süründürüyor. Sonrasında da sistemin yeni gereklerine ve düzene daha bağlı bir moda getiriyor.

Ancak 60-65 yaş üstü için durum değişik olabilir. Alman avukat Reiner Füllmich, AB'de emekli fonlarının içi boşaltıldı bu anlaşılmadan emekli kesimi aşı ile öldürmek istiyorlar şeklinde tüyler ürpertici bir sav ortaya attı. Ne kadar doğrudur bilmem ancak Füllmich ne yaptığını ve söylediğini bilen biri, boş konuşmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

:)

• Danimarka’da yaşıyorum. Cafe, restoran gibi kapalı mekanlara ve etkinliklere girmek için test zorunlu. Bir cok yerde test merkezi var ve ücretsiz yapılıyor ortalama 20 dakika içinde test sonucu SMS olarak geliyor.

• birkuşgibi kullanıcısına yanıt

Bu testin isteneceği açıklanmadan önce alınan biletlere ücretsiz iptal var ama yeni alınanlarda böyle bir durum yok

• O değil de biraz çiğ kuzu biftek yedim, acayip hoşuma gitti. Bimdeki kuzu biftek şaşırtıcı derecede iyi. Ben dandik sanıyordum. Böyle sulu sulu. Nefis. Demir tavada kekikli tuz serpilmiş, içi çiğ kalmış. Hiç de bir şey olmadı. Ama dana bifteği çiğ yemiştim nedense bağırsaklar kötü olmuştu. Kuzu eti hiçbir şey yapmıyor. Sen komple mi çiğ yiyordun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 6 Eylül 2021; 23:40:40 >
  • Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    Moderna da m-rna zaten. Sıkıntı ne?

• burda aşılı aşısız kavgası ede duralım. amaç bu zaten. daha önce izlemiştim ama herkes gibi amannn diyip geçmiştim. cüneyt zapsunun davos 2018 toplantısı röpörtajı. izleyin anlarsınız.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=4EDORSxv4CI

son düşünen nesliz ve dünyayı küçük bir elit yönetecek. diyen kim ülkemizi temsilen giden cüneyt zapsu. yani olan ve olacak herşeyden haberi var devletin. domuz gribi zamanı ülkesini harcatmayan başbakanımız trump ın kaybedip küresel sistemi tutan biden ın gelmesiyle çark etmişti zaten. berat albayrak ın istifası o nedenleydi.(ulusalcı politika-siyasetten küreselci politikaya geçiş) pandemi başından beri küreselciler ne diyorsa o.

korkuyla insanlar yönetiliyor. fakirleşiyoruz ama insanların derdi maskeni tak, aşı ol - olmam.. videoda dediği gibi düşünen son nesiliz, özgürlüğümüzü alma denemesi bu. ve farkındaysanız tüm dünya devletleri halkına uyguluyor aynı politikayı. basitçe "sağlığın için özgürlüğünden vazgeç.." eğer verirsek "o sarı öküzü vermeyecektik" deme şansımız bile olmayacak. yeni dünya düzenine geçiş günlerindeyiz.

aşı maşı tartışmalarına girmiyorum. o yüzden cevap yazanlara dönüş yapmayacağım. yazdıklarıma katılmayabilirsiniz, bi deli konuşmuş diyin cevap yazmayın. sağlıcakla kalın.

• forvet09 kullanıcısına yanıt

• fbonline55 F kullanıcısına yanıt

Size pcr bedavaydı. Bu pcr adam başı paralı olur bğyük ihtimal. 150 200 kğm ne koparırsa

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_150

Size pcr bedavaydı. Bu pcr adam başı paralı olur bğyük ihtimal. 150 200 kğm ne koparırsa

zaten yaptırmayacağımız bu sahtekarlığa neden para verelim? benden kuruş işlemez....

• zortak Z kullanıcısına yanıt
    Onun da senin de eline sağlık.

Adam tek tek yazıp anlatmış. Ortalama zekada bir insan için açıklayıcı ve gayet yeterli bir paylaşım yapmış.

Buradaki tek yeter koşul "ortalama zeka" kısmı. Ona da maalesef yapacak bişey yok. Ben yazmaktan bıktım usandım. Deve, hendek, kör, kahverengi...

Bugün türkiyedeki yoğun bakımlarda yatan hastaların istatistiki çalışmasını içeren bir açıklama yapıldı. Aşı karşıtları "neden yok, neden yok" diye sorup duruyorlardı. Al, var şimdi. Ama eminim bu sefer de inanmayacaklar.

Ne söyleseler yalan çıkıyor, ama yine de inanmıyorlar bir türlü.

Dolaylı olarak zarar görmüyor olsak, beddua edip koyvereceksin bunları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 7 Eylül 2021; 1:30:41 >
  • jad06 kullanıcısına yanıt

Bakan bahaneyi söylemiş zaten aşı olmayanlar ölüyor ondan çok diyor 

biz de bunu yedik 

Yılmaz Erdoğanyoutube
    Vizontele - Sende Bunu Yedin Yılmaz Erdoğan Kanalına Üye Olun: http://goo.gl/B5DjKy 1974 yılının küçük bir Güneydoğu kasabasında geçen film, televizyonla ilk kez tanışan insanların, yoksulluk, sevda, mutluluk, uzaklık gibi kavramların yanına bir de teknolojiyi eklemeye çalışmalarını konu alır. Değişmeye başlayan koşullara uyum sağlamaya çalışan kasaba insanının neşeli ve hüzünlü öyküsünü beyaz perdeye başarıyla aktaran film, Türkiye’nin yakın geçmişinden derin izler taşır. Oyuncular: Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Cem Yılmaz, Bican Günalan, Şebnem Sönmez, Salih Kalyon, Erdal Tosun, Mesut Çakarlı, İclal Aydın, Tolga Çevik. Yönetmen: Yılmaz Erdoğan, Ömer Faruk Sorak Yardımcı Yönetmen: Ali Taner Baltacı Yazarlar: Yılmaz Erdoğan Yapımcı: Necati Akpınar Görüntü Yönetmeni: Ömer Faruk Sorak Kurgu: Mustafa Preşeva Post Prodüksiyon: Ali Taner Baltacı Yayın Tarihi: 02 Şubat 01
    https://www.youtube.com/watch?v=xOOr6PCe1lo&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Eylül 2021; 1:46:1 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.