Şimdi Ara

Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
2
Favori
21.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _turbo_

Alinan kararlari cokta ciddiye almayin derim. Anayasa kurallarina kendisi uymayan devlet, kitlelere koydugu yasayi takipmi edecek saniyorsunuz? Is olsun asi olmayanlar korksun diye koyulmus bir yasa. Yoksa herhafta nasil takip edecekler? Ilk basta birkazkez etselerde sonra kimsenin umrunda olmayacak. Zaten yasanin sebebi uygulamak icin degil nasil yaparizda birkac asi olmayani daha buna zorlariz diye. Devlet asi hasarinin sorumlulugunu ustlensin once.

"Devlet" kendini çoktan yok etmiş bir organizasyon, bu sadece TR ile ilgili sınırlı da değil, artık bir organizasyon türü olarak devlet yapılarının çökme aşamasına geliniyor. "Yasa" olmadığı veya uygulanmadığı, temel insani haklar ihlal edildiği sürece insanlık bu organizasyonları kısa sürede imha edecek. Bu yapılar ile birlikte ilerleme ihtimali yok.

Bu yapılara tapınan kitle ise tamamen koyun gibi, her türlü tutarsızlığa rağmen sorgusuzca bu çökmüş yapılara güvenmeye devam ettiğinden, bir kaç şirketin ücretsiz test kobayları olarak hayatlarına devam ediyor. Yaşanan tam olarak bu şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pcr test kitini ülkeye kim getirip sgk ya satıp köşeyi dönüyor adamlar aldıkları aşıyı bile aracı ile aldılar fiyatını bile açıklamadılar

• AWM girişleri de serbest herhalde hala..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asıl yüzsüz sizsiniz. Şu anda elimizde iyi kötü bir aşı var delta varyantına karşı etkili. Siz aşı olmayıp covid olduktan sonra nasıl olsa virüslüyüm diyip diğer virüslülerle gezdikçe yeni mutasyonlara zemin hazırlayıp eee sizin aşınız niye %100 korumuyotir diyorsunuz. Ben 2 yıldır evdeyim, asıl sizin gibileri sallandırmak lazım ibret olsun diye (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geceüçteisimbulmakzor -- 5 Eylül 2021; 12:52:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk dozdan aşı kartım var AB standartinda değil 17'sinde uçağa binmem lazım sonraki aşım 20'sinde PCR testi zorunlu mu bilgisi olan var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dead311 kullanıcısına yanıt
    gideceğin ülke şartlarına bak yurt içi ise 6 eylül itibariyle tek aşılı olduğundan PCR testi yaptırmak zorundasın

• Ne çok ağladınız yahu aşı olmayız maske takmayız diye direniyorsunuz üstüne PCR testi de istemeyiz diyorsunuz. Ne ayrıcalığınız var ki sizinki can da başkalarınınki patlıcan mı ? Kafayı kırmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denorath

Bu daha çok insanların seyahat etme özgürlüğünü zorla insan vucüduna yapılmak istenen cerrahi (PCR testi) bir müdahaleye bağlamakla ilgili bir şey. Tabiki kabul edilemez. Tıbben Covid-19 aşı adaylarından birini veya daha fazlasını vucütlarına enjekte etmiş kişiler süper taşıyıcı ve bulaştırıcı olarak niteleniyorken; asıl aşı olmamış sağlıklı bireylerin aşı deneklerinden korunması gerekir. Yani PCR testleri asıl Covid-19 aşı adaylarını yaptırmış kişilere zorunlu tutulmalıdır.

istatistik görmeden söylediğin şeye direk yalan derim. internet de her şey yalandır, ta ki ispat edilene kadar

• Aşı olmuş biri olarak söylüyorum,aşı olup olmamak tamamen insanların iradesine bırakılmalıdır.Böyle saçma sapan devletçi uygulamalar ile insanlar birbirine düşürülüyor.Sonuçta bu denklemin kazananları da belli...Ve bu işin sonunda "sarı öküzü vermeyecektik" dersiniz.O yüzden konu hak ve özgürlüklere geliyor ise orada birlik olunmalıdır.Benim düşüncem bu yönde...

• Türkiye diye bir devlet kalmadı galiba manda devleti mi olduk şimdi who ne derse onu yapıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Ne çok ağladınız yahu aşı olmayız maske takmayız diye direniyorsunuz üstüne PCR testi de istemeyiz diyorsunuz. Ne ayrıcalığınız var ki sizinki can da başkalarınınki patlıcan mı ? Kafayı kırmışsınız.

evet patlican  

• quote:

Orijinalden alıntı: Geceüçteisimbulmakzor

Asıl yüzsüz sizsiniz. Şu anda elimizde iyi kötü bir aşı var delta varyantına karşı etkili. Siz aşı olmayıp covid olduktan sonra nasıl olsa virüslüyüm diyip diğer virüslülerle gezdikçe yeni mutasyonlara zemin hazırlayıp eee sizin aşınız niye %100 korumuyotir diyorsunuz. Ben 2 yıldır evdeyim, asıl sizin gibileri sallandırmak lazım ibret olsun diye (!)

kim kimi sallandiracak bunu zaman gosterecek yine de bir falciya falan sormak iyi olur  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 5 Eylül 2021; 14:47:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Türkiye diye bir devlet kalmadı galiba manda devleti mi olduk şimdi who ne derse onu yapıyoruz

20 yildir falan boyle

• Programming Guru kullanıcısına yanıt

Kenardan yürü de 2 günde 1 pcr testine anca girersin bundan sonra. Hastalıklı zihniyetiniz batsın. Toplum sağlığı düşmanlığı yapmak kolayınıza geliyor paranoya içindesiniz.

2 aylık fake üyeliğin de hayırlı olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 5 Eylül 2021; 14:53:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Kenardan yürü de 2 günde 1 pcr testine anca girersin bundan sonra. Hastalıklı zihniyetiniz batsın. Toplum sağlığı düşmanlığı yapmak kolayınıza geliyor paranoya içindesiniz.

2 aylık fake üyeliğin de hayırlı olsun bu arada.

bekle girerim  

• 10cm'lik bu cerrahi aleti vücudunuza sokuyorlar. Hem fizyolojik hem sağtöre açısından sakıncalı bu işlem onaylanamaz.

Bu arada, 10 Milyon Suriyeli ve Afganlar aşı yapılmadı ve yapılmıyor. Emine Erdoğan'a da aşı yapılmadı cunku yapılsaydı medyada bilgisi dolaşırdı.

• fractal design kullanıcısına yanıt

Belalarini nasil verecekse versin hepsinin, zorla asi oluyoruz. Sen olmuyosun da dostum ben de istemiyorum ama işimiz gucumuz var iste. Yurtdisina cikamiyorum aşisiz nasil olcak o iş? Bu boyle giderse komple asi sarti yurticine de gelecek. Seve seve olacagiz aşiyi yani. Küfrede ede, aşi oldum bende. Elimizle kafamiza sikiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Belalarini nasil verecekse versin hepsinin, zorla asi oluyoruz. Sen olmuyosun da dostum ben de istemiyorum ama işimiz gucumuz var iste. Yurtdisina cikamiyorum aşisiz nasil olcak o iş? Bu boyle giderse komple asi sarti yurticine de gelecek. Seve seve olacagiz aşiyi yani. Küfrede ede, aşi oldum bende. Elimizle kafamiza sikiyoruz.

Seve seve diye bir $ey yok. Ben buradan a$ı ve test olmayacağımın garantisini sizlere veriyorum. Hic bir sey beni mecbur edemez. Ve yapacakları hic bir sey bana koymaz i$lemez ve beni aman a$ı olayım seklinde bir duruma sokamaz. Ben bu takunyalı badem bıyıklı nazi özentilerinin ve kendine muhalif diyen ama gercekte yandas olan yandaslarının koydugu ve propagandasını yaptıgı hicbir kurala uymuyorum. maske takmıyorum hatta eskiden kendi güvenligim icin takardım fakat artık inadına emniyet kemeri de takmıyorum   ha araba kullanırken de sigara iciyorum..  Sizler mecbur kalıyorsanız ele$tirmek icin soylemiyorum ama bu sizin zayıf noktanızdır. İ$ diyorlarsa istifa edin, yurtdısı diyorlarsa cıkmayın.. Üzerinizde ne yapacagı belli olmayan cıva ve alüminyum iceren, hastalık kapmadıgınız halde hastalıgı iğneyle size enjekte eden o ucube seyden uzak durun.. sağlık bu sakaya gelmez kobay fare olmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 5 Eylül 2021; 15:15:5 >

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Dostum üç aşağı beş yukarı tüm ülkeler WHO, CDC vs gibi odak kuruluşların dediğini yapıyor :)

Birkaç gün önce Avustralya NWS eyalet başkanının açıklamasını izledim "aşı olmazsanız tüm eyaleti kapatırım" şeklinde gözdağı veriyordu! sözkonusu açıklamanın video linkini iletebilirim :)

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir doktor tanıdığınıza sorun, ispat etmesi çok basit ve birinci elden bilgi alabilirsiniz 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.