Şimdi Ara

Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
2
Favori
21.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turistler için de ya 2 doz aşı tam olması gerekiyor, ya da gelmeden 72 saat öncesinde negatif PCR testi kanıtı göstermeleri gerekiyor. Turistler için de aynı muamele var?

• Programming Guru kullanıcısına yanıt
    Sigara esasında gövdeye fazla yıkın (Arapça deyişiyle 'zarar') vermez cunku dışsal bir etkendir. Ayrıca sigara dumanında temel olarak en cok karbon vardır ve karbon gövde için cok yıkınsal (zararlı) bir madde degildir.

Şarap gibi doğal alkollü içecekler de esasen gövdeye dost bir maddedir. Hiç alkol içmesek de gövdemiz kendiliğinden alkol üretir. İçilen şarap, rakı vs belli bir ölçüyü geçmediği sürece gövdede herhangi bir fizyolojik olumsuzluğa yol açmaz.

Ancak bu iki tür maddeden ben ilkinin (sigara) kullanılmamasından yanayım.

Uzun yaşam konusuna gelince: Aşı yanlısı olan ve medyada dolaşan bilimi izleyen bi arkadaşım bile Moden Tıp yaşamı uzatmadı, eskiden (100+ yıl önce) ortalama yaşam şimdikinden kısa değildi dedi. Modern Tıbbın en sevdiği sloganlardan biri olan "Moden Tıp sayesinde yaşam süresi uzadı 77 yıl oldu, 82 yıl oldu" vs büyük bir aldatmaca ve o da ancak çevrenizdeki gerçek ölüm yaşlarıyla karşılaştırarak anlaşılabilir. benim cevremde 40'lı yaşlarda kalp krizi ve sarılıktan ölenler var. Covid 'ten birkaç yıl önce bir hekim tanıdığımız 49 yaşında ani kalp krizi ile öldü. Ortalama ömür verileri manipüle veriler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Ülkedeki 10 Milyon Suriyeliyi de unutmamak lazım. Hepsi aşı olmadan ortalıkta cirit atıyor. Ancak şimdi bu PCR saçmalığı dayatılmaya başlandı ya, bakalım bu aşısız Suri'ler hastanelere, AVM'lere girerken PCR testi yaptıracaklar mı yoksa, Suri kimliklerini gösterip PCR'sız girebileceker mi bakalım...Suri'ler hastane, devlet dairesi, AVM vs'ye PCR testsiz girmeye başlarsa bu aşısız Suri'lerin özel olarak korunup kollandığı netleşmiş olacak.

• Ambarad kullanıcısına yanıt

Aşı olanlar da hasta olup bu virüsü yayabiliyor , o zaman neden sadece aşısızlara pcr test zorunluluğu getiriliyor diyoruz ; hiç kimseden ses çıkmıyor , çıkamıyor . Çünkü verecek cevapları yok. Dertleri sadece önüne gelen herkese aşı dedikleri o sıvıyı şırınga etmek. Benim aşı olmuyor olmamın aşılılara zararı olduğunu söylemek insan zekasına hakarettir. Bilerek mi yapıyor millet , yoksa gerçekten bu kadarını düşünemiyor mu bilemiyorum ve hayretle izliyorum. Kimse , o ne halt olduğu belli olmayan sıvıyı bana şırınga edemez. Bu hafta içerisinde , henüz zorunluluk getirilmeyen biz memurlara da dayatma yapılacağını tahmin ediyorum ama sonuna kadar direneceğim. Ak Parti geçen seçimdeki toplam oylarından en az bir tanesini düşsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Traş olan sizsiniz. Günde 2 paket sigaranın seni geberteceğini kafana takmıyorsun da covid aşısı seni öldürecek yok içine çip takmışlar falan özgürlük ayaklarına milleti niye riske sokuyorsun ?

Gidin de covid testi olun asemptomatik olarak kimbilir kaç kişinin ölümüne sebep oluyorsunuz. Zihniyetiniz yerin dibine batsın gerçekten ama trollsunuz buraya yazanlar.

Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 5 Eylül 2021; 19:8:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Sigara esasında gövdeye fazla yıkın (Arapça deyişiyle 'zarar') vermez cunku dışsal bir etkendir. Ayrıca sigara dumanında temel olarak en cok karbon vardır ve karbon gövde için cok yıkınsal (zararlı) bir madde degildir.

Şarap gibi doğal alkollü içecekler de esasen gövdeye dost bir maddedir. Hiç alkol içmesek de gövdemiz kendiliğinden alkol üretir. İçilen şarap, rakı vs belli bir ölçüyü geçmediği sürece gövdede herhangi bir fizyolojik olumsuzluğa yol açmaz.

Ancak bu iki tür maddeden ben ilkinin (sigara) kullanılmamasından yanayım.

Uzun yaşam konusuna gelince: Aşı yanlısı olan ve medyada dolaşan bilimi izleyen bi arkadaşım bile Moden Tıp yaşamı uzatmadı, eskiden (100+ yıl önce) ortalama yaşam şimdikinden kısa değildi dedi. Modern Tıbbın en sevdiği sloganlardan biri olan "Moden Tıp sayesinde yaşam süresi uzadı 77 yıl oldu, 82 yıl oldu" vs büyük bir aldatmaca ve o da ancak çevrenizdeki gerçek ölüm yaşlarıyla karşılaştırarak anlaşılabilir. benim cevremde 40'lı yaşlarda kalp krizi ve sarılıktan ölenler var. Covid 'ten birkaç yıl önce bir hekim tanıdığımız 49 yaşında ani kalp krizi ile öldü. Ortalama ömür verileri manipüle veriler.

Ben de sigara kullanmaktan memnun sayılmam hocam. Cünkü 3 türlü dezavantajı var. Öncelikle kafama esen yerlerde icemiyorum. İkincisi de icmeyenler bunun kokusunu hemen algılıyorlar. Üçüncüsü de beni cok sarsmasa da param gitmis oluyor. Fakat birileri cıkıp sigara iciyorsun, vah$i ve acımasız bir hastalığa yakalanıp, sürünerek öleceksin dediği vakit buna gülüyorum.. Sigara ictiği icin kanser olanlar belki vardır ama bunun icin genetik bir altyapının da olması gerektigine inanıyorum. Ayrıca zararının da aynen corona gibi cok fazla abartıldığına inanıyorum.

Uzun bir ömür daha cok genetik yapıyla yakından ilgili. Eğer aile bireyleri uzun yasamıssa uzun yasanıyor. Elimde edevlet'in sülale kütüğü var herkesin ma$allahı var Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor 

• Entübe olup arkadan da sondayı taktıklarında görürsün boş mu dolu mu derinden hissedersin.

• Pcr testi kaç para? Bunlar bunu getirdiyse ne rant vardır arkasında. Boşverin lagalugayı Pcr testi kaç para konu bu..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isostar -- 5 Eylül 2021; 19:28:32 >
  • Zaten olması gereken buydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.

Benim okumama gerek yok ben senin aklının almayacağı kadar cok sey okudum. Üstelik senin gibi internetten değil, odamda kitaplarımı koyacak yer kalmadı da, evin antresinde köşede bir yere kütüphane yaptırıp artanları da oraya dizdim.. Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor  odamda tüm duvarlar kitap kaplı buraya gelsen kütüphane zannedersin.. Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor 

Böyle abuk sabuk sitelerden hastalıkları sen oku hipokondriyak anksiyete bozuklugun artsın.. Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 5 Eylül 2021; 19:41:4 >

• obili O kullanıcısına yanıt
    Soru oldukça usbilimsel: Aşı olanlar da virüs taşıyabiliyorsa neden sadece aşısızlara pcr test zorunluluğu getiriliyor?

Aşı olanların bir kısmı cok başka nedenlerden oluyor. Yaşadığım yerde 60 yaşlarında bir esnaf var.  "Aslında ben de aşı olmak istemezdim ancak Reyiz istediyse yapacak bişey yok. 3 doz Sinovac oldum" dedi!  Kanada 2022- 2024 arasında yapılmak üzere 105 milyon aşı ısmarlamış dedim, Türkiye'de de onun gibi olabilir + 6 doz daha olman istenebilir dedim. Adam "devlet istesin 10 doz bile olurum" dedi! Bunu diyen kişi 1. doz Sinovac'tan sonra bir iki hafta süründüğünü de söyledi!

Hocam, insanların coğunda usbilim ve us devre dışı. Olaya bu mercekten bakmak gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Maskesiz aşısız gezen pcr testi olmam diye anıran sığırların taşıdığı virüs yoğunluğu ile önlemlere uyarak aşısını olmuş bireylerin covid yükü bir değil.

Daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun. Beyin bedava ama işte kullanan yok.

Aşıdan çekinen adam zaten pimpirikli adamdır.

Bu insanlar kendini virüsten de mümkün olduğunca koruyor.

O maskesiz sığırlara neden maskesiz gezdiklerini sor, sana "ben X doz aşı oldum, maskesiz de gezsem bana bişey olmaz" diyecekler.

Bizzat sormuşluğumuz ve bu cevabı almışlığımız var. Çevremizde aşı olanların tedbirleri nasıl elden bıraktığını gözlemliyoruz.

Sen daha maskesiz sığırların aşılı mı aşısız mı olduğunun farkına varamamışsın, neyi tartışuıyoruz ki?

Aç biraz gözünü aç. İnsanları iyi gözlemle. Ayakta uyuma.

• Gene birbirinizi boşuna yiyorsunuz olan olur olmayan olmaz.
    Ben oldum çevremde olmayan arkadaşlarım da var özgür iradeleri kimse kimseye baskı uygulaymaz.. olmıyan bu yasaklardan korkup olurmu sanıyorsunuz onlarda kendince alternatif çözümler bulucaklar.. Olanda kendine olmayanda kendine kimse kimseye karışamaz.. Adam derse ben zaten uzun yola arabamla giriyorum okulu bitireli yıllar olmuş sinema tiyatro gitmeyi veririm hayatımda elzem bir şey değil yaşar öyle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isostar İ kullanıcısına yanıt
    Dostum, PCR parası devlet kasasından cıkacak ancak o da halkın ödediği vergiler. dolayısıyla parası ne olursa olsun, sonuçta biz ödeyeceğiz.

ancak konunun finansal yönüne odaklanırsan cok daha sakıncalı başka bir sorunu unutmuş olursun: PCR çubuğu burunun 10cm içine girince burun dokularını altüst edip bozuyor, normalde sağlıklı ve virüssüz insanı sağlıksız ve virüslü yapabiliyor. PCR milyonlarca kişiye uygulanınca milyonlarca saglıklı insanın sağlığından olması sözkonusu. ancak bundan da sakıncalı başka bir sorun var: ne yapıp ne eder, burnuna bu cubuğu sokarım diyen bir zihniyetin devleti ele geçirmiş olması.

• Çinliler anüsten alınan örnekle tanı koyan pcr testi icad etmiş
    bu zorunlulukla yakında burun sürüntü çubugu stokları kalmayıp milleti çin pcr testlerine yönlendirirlerse emin olun aşı olmamış kimse kalmaz :)))

• djoz kullanıcısına yanıt
    Dostum güzel yorum ancak aşı olanların maskesiz gezmeleri konusunda aynı düşüncede değilim. Bence aşılı veya aşısız, insanlar maskesiz gezebilmeli. Olaya özgürlük açısından bakmalı. Sonuçta virüs havada dolaşıp insana bulaşmıyor. O, modern tıp ve kitlesel bilimin bir teorisi ve gerçekliği kanıtlanmamış. Aşılılar da maskesiz gezmeli ki normal insanlar da maskesiz gezebilsin. Yaşın yanında kuru da yanmamalı ki yangın cıkmasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

Gene birbirinizi boşuna yiyorsunuz olan olur olmayan olmaz.
    Ben oldum çevremde olmayan arkadaşlarım da var özgür iradeleri kimse kimseye baskı uygulaymaz.. olmıyan bu yasaklardan korkup olurmu sanıyorsunuz onlarda kendince alternatif çözümler bulucaklar.. Olanda kendine olmayanda kendine kimse kimseye karışamaz.. Adam derse ben zaten uzun yola arabamla giriyorum okulu bitireli yıllar olmuş sinema tiyatro gitmeyi veririm hayatımda elzem bir şey değil yaşar öyle..

Eskiden mesela bu başörtülüler diyorlardı ki, ikna odalarında, bizi zorluyorlardı, türbanımızı çıkarttırıyorlardı, türbansız üniversiteye almıyorlardı falan. Şimdi bunlar gelmişler, aşı olmayanı okula sokmayacağız, yok PCR testi olacaksınız, haftada 2 kez burnunuza çubuk sokacağız, aşısız adam X yere giremez falan filan. Yani ben zaten toplu taşıma kullanmam. Her yere arabamla giderim. Fakat bunun ondan farkı ne? Bir de gelmişler bunları şakşaklıyorlar. Eski kız arkadaşımla hala arada görüşüyoruz mesela. Ben bırakmak istedim ama o psikopata bağladığı için arkadaş kalmak zorunda kaldık.. Bu aşı olmadan önce korona dandik hastalık diyordu, aşı olduktan sonra, başladı aşı olmayanlar mikrop yuvasıdır demeye. Ben de önce bir kaç şey söyledim ama sonra heee evet mikrop yuvasıdır diye yalandan destek verdim ve konuyu hemen kapattım.. Çünkü bununla tartışmanın iyi bir fikir olmadığını yıllardır biliyorum.. Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor  Bu ülkenin adamında kadınında bir problem var yani. Birileri bir şeyleri oluyorsa, o şeyleri olmayanlar düşman oluyor.. Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor  Bu hiç şaşmaz.. Mevzu sadece aşı değil başka bir şey olsaydı yine olanlar, olmayanlara düşman olurlardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 5 Eylül 2021; 20:4:24 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.