< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor (9. sayfa)
-
-
dostum,zirvalamissin. Isimizi gucumuzu paramizi duzenimizi komple birakalim gidelim. Belli ki ya hicbir seyin yok daha yasin ufak ya da tuzun kuru babaparasiylasin.
Isi birak, ne demek iş kurmusum, aylik duzenim emegim var. Nereye birakiyorsun, ot gibi evdemi oturalim. Sinemadan, tatile hicbir yere gidemiyorsun. Ucaga binemiyorsun.
Ot gibi yaşam istiyorsan buyur yaşa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 5 Eylül 2021; 21:39:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunun gibi onlarca belki yüzlerce veri olduğu halde kimseye laf anlatılmıyor maalesef. Herkes nedense uzman seviyesinde ama yazılanlar hep üfürükten tayyare. Şu ana kadar burada yazılanlar da dahil hiçbir yerde "Aşı olanlar da virüs bulaştırabiliyorsa neden sadece aşısızlara pcr test zorunluluğu getiriliyor?" sorusuna cevap verebilen bir babayiğit göremedim. Bu soruya cevap verilmeden söylenecek hiçbir sözün anlamı yok bence. Bir de şu var ki ; uzun zamandır foruma yazmıyordum yanlı yönetimden dolayı. Fakat bugün gördüm ki ; nasıl tüm partiler a$ı mevzusunda mutabakata vardılarsa , tam aksine buradaki taraftarları da ilk defa bir konuda birbirlerinden ayrılmış görünüyor. Bu da demek oluyor ki toplum olarak bir konuda ortak karara varmamızın imkanı yok. Hepimiz gebersek de , insansız bir dünyada diğer canlılar rahat rahat yaşasa .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 5 Eylül 2021; 21:43:0 > -
Yine bütün cahillerin toplanıp circle jerke başlamış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaldığım yerde esnaf bir abimiz (60 yaşlarının başında) 3 doz Sinovac aşısı olmuş. Uzun muhabeti özetlemem gerekirse "aşı olmayı cok istemiyordum ancak reyiz isterse yapacak birşey yok, o yüzden aşı oldum" dedi ! Kanada 2024 sonuna dek kişi başı en az 6 ek doz aşı ısmarlamış TR'de de olabilir dedim, "devlet istesin 10 doz aşı olurum" dedi !
Aşısız demişken ülkedeki 10 Milyon Suri Arap ve sayısı belirsiz Afgan erkekleri de aşısız, onların önemli kısmı hastaneye gidiyor, devlet dairelerine girip cıkıyor. Bakalım bu aşısız Suri'lere PCR testi yapılacak mı?
First Lady Emine Erdoğan da aşısız cunku aşı olsaydı medyada bilgisi dolaşırdı, Google'de arattırın aşı olduğuna ilişkin hiçbir bilgi yok.
1. doz aşı olurken 100 kanaldan yayınlanan Tayyip Erdoğan'ın 2 doz olurken resmi dahi cekilmedi. Aynı durum 1. doz videosu çekilen bakanlar, bilim kurulcuları için de geçerli. Buradan çeşitli bazı soru imleri doğuyor. Bu soruları sorunca aşı yanlıları "Erdoğan 2. dozu olmuştur" diye son derece tatmin edici (!) yanıtlar veriyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: krstaricadostum,zirvalamissin. Isimizi gucumuzu paramizi duzenimizi komple birakalim gidelim. Belli ki ya hicbir seyin yok daha yasin ufak ya da tuzun kuru babaparasiylasin.
Isi birak, ne demek iş kurmusum, aylik duzenim emegim var. Nereye birakiyorsun, ot gibi evdemi oturalim. Sinemadan, tatile hicbir yere gidemiyorsun. Ucaga binemiyorsun.
Ot gibi yaşam istiyorsan buyur yaşa.
kendi parami kazaniyorum ve maddi sorunum yok. fakat olsaydi bile, deney faresi gibi a$i olacagima, kuru ekmek yemeyi tercih ederdim.. bu bir prensip meselesi. insan onuru gururu ve haysiyeti icin yasar. deney faresi gibi yasamaktansa gerekirse istifa edeceksin..
Şurada aşı kararsızları için ayrıntılı bir flood var:
Furkan Bölükbaşıtwitter“Aşı karşıtlarının en çok sorduğu sorulara bir flood ile cevap vermek isterim. Böylece insanların kafa karışıklığı ortadan kaybolur diye düşünüyorum. Lütfen sizler de halihazırda flood'ta bulunmayan sorularınızı bu tweetin altında sorun, eğer biliyorsam cevabını ekleyeyim. ⬇️”https://twitter.com/furkancerkes/status/1434390145260789761aşı karşıtlığını din olarak görenler uzak dursun.
-
Bu işte bir sürü dolap dönüyor. Sonraki aşama aşıyı zorunlu olma noktasında getirecekler. İnsan haklarına aykırı bir durum. Okumuşuda okumamışıda aşı zorunluluğunu savunuyor. Ortada bi düzine cevaplanmayan soru olduğu halde. Kimse hürriyetin önemini anlamamış. Bu kadar kan akıtıp savaşlar veren bir medeniyet Hürriyet nedir nasıl bilmez. Medyadan devlete, toplumdan yakınlarınıza kadar konuyu tartışmak üzerine sansür vay. Akıl tutulması.
quote:
Orijinalden alıntı: AREryilmaz
Bu mesaj silindi.Mevzu corona a$ısı olmayacağım. Hastalığı yeterince tehlikeli görmüyorum ve a$ısını olmaya da değer bulmuyorum. He ne sıfatla dersen, aklı mantığı çalışan ve normalden birazcık daha kafası çalışan biri zaten bu doğru sonuca kendi kendine ulaşır.. He ol kurtul bak kısıtlamalar getiriyorlar, ne olacak alt tarafı bir a$ı hic mi a$ı olmadın ömründe diyebilirsin, fakat yetişkin ve aklı başında birey olarak, prensip gerekcesiyle olmayacagım.
Ayrıca sana bir nasihat vereyim, sakın ola ki, TV'de Doktor, Uzman, Profesör ve benzeri sıfatlarla konusan tiplemeler varken, forumda yazan, 2 - 3 tane a$ı olmayız diyen adama mı inanalım, bunlar kesin cahildir yanılgısına düşmeyesin.. Senin o uzmanlar, ilgili hastalığın kıytırık bir gribimsi olduğunu bizden iyi bilirler ama orada benim buraya yazdıgım gerceklerin 10 / 1'ini bile bildikleri halde, söyleyemezler. Zaten de söylemeleri icin bir neden yoktur cünkü o TV'ye zaten belli bir görevi { milleti tırstırma görevi } üstlenerek cıkmıslardır.. Anlayacağın ancak corona öldürüyor a$ı olun goy goyu yaparlar cünkü istenildiği gibi konusmazlarsa, onlar bir daha ne oraya cıkabilirler ne de fazla tırı vırı ederlerse bir daha doktorluk yapabilirler..
O yüzden bu corona ve a$ı olayları farklı bir konudur. Bu konuda kafanın biraz calısması lazım ki, olayı anlayasın.. TV izlemekle olmaz.. Ayrica a$i olmakta ozgursun. Ben sahsen olmam ve savundugum sey zorlama yapilmamasi gerektigidir.. Ben tavsiye etmem ama olursaniz da kendi bileceginiz sey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 5 Eylül 2021; 22:55:1 >
-
suriyeliler de pcr oluyor, aşı oluyor. bu suriyeliler olmuyor algısı nerede oluştu bilmiyorum
Bizzat fatihliydim. Biliyorum gördüm çünkü.
-
Haa 10 Milyon Suriyelinin aşı olduğunu gördün demek? Cok güzel :)
solunumyolu hastalıkları hastalık belirti göstermeden başkasına bulaşmaz
öksürmeyen adam, sağlıklı hayatına devam eden adam kimseye virüs bulaştırmaz
pcr testi zorunluluğu mantıksızlıkdır
butun cafeler barlar full, ama okula işe gelince zorunlu
bu saçmalıklar artık canıma tak etti
-
quote:
Orijinalden alıntı: Geceüçteisimbulmakzor
Asıl yüzsüz sizsiniz. Şu anda elimizde iyi kötü bir aşı var delta varyantına karşı etkili. Siz aşı olmayıp covid olduktan sonra nasıl olsa virüslüyüm diyip diğer virüslülerle gezdikçe yeni mutasyonlara zemin hazırlayıp eee sizin aşınız niye %100 korumuyotir diyorsunuz. Ben 2 yıldır evdeyim, asıl sizin gibileri sallandırmak lazım ibret olsun diye (!)bakınız aşı olup deliren birisi daha
aşı olanlar da aşı lobisine katılıyor
sen kimi sallandırıyon deney faresi
-
Hocam ben yıllardır hiç öksürmüyorum, kışın soğukta soğuk bira içsem de. cunku gerçek sağlığın koşullarını öğrendim ve onları uyguluyorum. Ancak medyaya göre ben hastalıklı ve ölümcül virüslüyüm :) Bu akş TV'de gördüm. Üstte M.ceyhun konuşuyor, altta altyazı geçiyor "5 milyon aşı karşıtı virüs yayıyor" 5 milyon aşı karşıtında virüs olduğunu nerden biliyorlar ki? Aşı yanlıları buna bilim diyor. Ben buna saçmalık diyorum.
Cafeler barlarda şimdilik zorunlu değil. En geç Kasım-Aralık ayı gibi her kapalı mekanda zorunlu olacaktır.
-
mesele test yaptırmak değil ki, testi yaptıracak yer bulmak. Neden aile hekimliklerinde test yaptırılamıyor hala anlamış değilim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X