"Aşı olanlar da virüs bulaştırabiliyorsa neden sadece aşısızlara pcr test zorunluluğu getiriliyor?" Trafikte emniyet kemeri takanmayanlarda ölüyor da takanlar hiç ölmüyor mu? Benim bir tanıdık vardı emniyet kemeri takılı olmasına rağmen öldü. O yüzden ben emniyet kemeri takmıyorum, takan/takmayan ölüm/sakatlık oranları aynı olmasa bile en az bir olumsuzlayan örnek benim için yeterli! Aynı şekilde trafik kurallarındaki ceza da anlamsız benim seçimin değil mi takmamak. |
Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor (11. sayfa)
-
-
Hahahaha :D benim kullandigim seyler yaninda bu aşı vitamin kalır.
Benim enayi oldugumu düşünenler SevE SevE gidip aşı olacagini bilmek. Bana haz veriyor :)
Umarım önünüze koyabildigi kadar taş koyarlarda görürsünüz :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: miko_mikoevet sen enayisin
vakaların sadece %0,5 inin öldüğü hastalık için, hasta olanların bile hissetmediği hastalık için gittin aşı oldun.
adı üstünde enayisin.
Alıntıları GösterKeşke birden fazla artı verme şansı olsaydı. 100 sefer tıklardım
-
Hastaneleri sizin gibiler dolduruyor. Bir şekilde soyutlanmaniz lazim toplumdan. Umarim devletim gereken baskıyı üstünüzde kurar :)
Devletin palavra atıyor .şimdiden aldatıldık, kandırıldık videosu görür gibiyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palamutix -- 6 Eylül 2021; 10:21:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Zannedersin dünya sadece Türkiye'ye komplo kurmuş,"
Şu dünyadan haberi olmayan arkadaşa biriniz sevabına avrupadaki cov-pass protestolarını gösersin.
ne anlatıyon sen ya, astma mışsın bir tek onu anladım, onun da ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 6 Eylül 2021; 10:25:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
Hastaneleri sizin gibiler dolduruyor. Bir şekilde soyutlanmaniz lazim toplumdan. Umarim devletim gereken baskıyı üstünüzde kurar :)Çözüm gayet basit: Devlet herhangi bir bireye hizmet vermeyi bırakıp, o bireyi özlük hakları ihlal edilerek toplumdan soyutlamaya başlayacak ise o bireyin hayatı boyunca toplanan tüm vergileri faiziyle birlikte geri ödesin.
Böyle bir uygulama olsun ve görelim kaç birey kendini "test kobayı" yapmayı kabul ediyor.
Çaresiz bırakılan insanları ve patronları tarafından abuse edilen maaşlı köleleri "zorla aşılamak" kolay. Bir kaç yıl sonra görürüz bu insanlık-suçu uygulamalarda parmağı olan insanların hitler ile birlikte anılmaya başlandığı zamanları. Tüm algı bir günde değişir merak etmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugün aşı konusunda güvendiğiniz ve desteklediğiniz sağlık bakanlığı ile
"pandeminin ilk döneminde vaka ve ölüm sayılarını saklamak ve az göstermek için kırk takla attığını bilmiyoruz sanki" dediğin sağlık bakanlığı aynı kurum mu?
PCR testi aslında bir çok ülkede yasaklandı.. Çok zararlı olduğu ortaya çıktı şuan Avrupa'da sadece ağızdan örnek alınıyor gel gelelim bizim ulkemizde hiç bir şekilde adım atılmadi Twitter'dan doktorlar bas bas bağırdı ama nafile..
quote:
Orijinalden alıntı: msonerb"Aşı olanlar da virüs bulaştırabiliyorsa neden sadece aşısızlara pcr test zorunluluğu getiriliyor?"
Trafikte emniyet kemeri takanmayanlarda ölüyor da takanlar hiç ölmüyor mu? Benim bir tanıdık vardı emniyet kemeri takılı olmasına rağmen öldü.
O yüzden ben emniyet kemeri takmıyorum, takan/takmayan ölüm/sakatlık oranları aynı olmasa bile en az bir olumsuzlayan örnek benim için yeterli!
Aynı şekilde trafik kurallarındaki ceza da anlamsız benim seçimin değil mi takmamak.
Aga emniyet kemeri herkesin kendi bileceği iş.
Ama başkalarının PCR testi ile girdiği ortama sen testsiz ve "pozitif" olarak giriyorsan oradaki aşılı-aşısız tüm insanları riske atmış oluyorsun.
Daha bunu anlamaktan aciz birinin "cevap verilemeyen soruya" hemen atlayıp cevap vermesine şaşırmadım.
Zira cehalet böyle bir şeydir. Bilmediğin halde her şeyi bildiğini sanırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Afganlar mülteciler, aşı olanlar rahat rahat elini kolunu sallayarak gezince virüs daha çok yayılıyor.
PCR testi için sıraya girmek yine sorunları arttırır.
2020 de sorun yoktu her şeyi berbat ettiler
-
Ülkede büyük bir cahillik var. "Aşı olan 2 kişi birbirlerine virüs bulaştırabiliyor."
Kısaca test yapılacaksa aşı olanlara da yapılmalı veya kimseye yapılmamalı. Eşitlik olmalı.
Ülkeye mülteci alıp, aşı olanlara test yapmıyorlar. 2 tane hata 1'i götürüyor
-
- aşılı asemptomatik olunca sorun olmuyor mu?
- bulaştırıp öldürünce vebal olmuyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 6 Eylül 2021; 13:4:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
Hahahaha :D benim kullandigim seyler yaninda bu aşı vitamin kalır.
Benim enayi oldugumu düşünenler SevE SevE gidip aşı olacagini bilmek. Bana haz veriyor :)
Umarım önünüze koyabildigi kadar taş koyarlarda görürsünüz :)ya bırak aşı olmasınlar, olmasınlar da temizlensinler şu doğadan. ülkenin zeka ortalaması yükselsin biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 6 Eylül 2021; 11:23:47 > -
Suriyeli Afgan kardeşim aşı ve pcr testi olucaksa bende olurum. Desinlerki herkes yanında bir suri afgan getirsin. Vallada billada o zaman aşı olurum.
Ben bencil değilim Müslüman kardeşlerim aşı olamıyorken ben nie olayım.Anca beraber kanca beraber.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X