Şimdi Ara

Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
2
Favori
21.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorduğun sorular bile sana acımama sebep oldu, hepsinin cevabı 1000'lerce kez verildi, biraz eğitimin olsa sorduklarından utanırsın.

Aşı virüsü öldürmez, sadece bağışıklığımızı eğitir.

5 yılın altında onay almış 100'lerce aşı var.

Aşılanan hasta olabilir, ölüm ve ağır hastalık geçirme ihtimali 20 kattan daha fazla düşüyor.

Her aşının bir etki süresi var, düştükçe hastalanma ihtimali artar, bazı bağışıklık hastaları ve çok yaşlılar en başta da faydasını göremeyebilir.

Virüsün ana mutasyon kaynağı aşısızlardır.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

sen covidin verdiği hasarlarla 1-2 yıl içinde ölmezsen, bizim 5 yıl sonra ne olacağımızı görürsün, erken konuşma haha

virüse güvenip, bilime düşman olmak ne demek, beter olun ahha

• @zortak

nasil bir ruhsal sorunun varsa, hem sacmalamis ustune bloklamissin. ama ben belirteyim super zeka arkadasim. biz bu mereti 2 sene once gecirdik. bu ucuncu defa yazisim oldu konuya! biraderim 5 ay once gecirdi! bana esime kizima bulasmadi! cunku bir defa gecirene ikinciye zor bulasiyor demisti unlu fransiz virolog. anladin mi ergen? iki senedir grip dahi olmadim! bunu sovyet yapimi olan tuberkuloz asisina yani btsdj ye borcluyum cunku tum aile o asi ile asilandik dogumumuzda.

ekleme: cevap da vermissin olmayan bilgin ile ... umarim o kafatasinin icinde birseyler de vardir

cevabin = Aşı virüsü öldürmez, sadece bağışıklığımızı eğitir.

ulan oldurmuyorsa neden olduruyormus gibi lanse ediyorsunuz millete super zekalar!

cevabin = 5 yılın altında onay almış 100'lerce aşı var.

koylu kurnazligini birak! ben ne sormusum? MRNA asisi var mi seklinde!

cevabin = Aşılanan hasta olabilir, ölüm ve ağır hastalık geçirme ihtimali 20 kattan daha fazla düşüyor.

bu veriyi paylasir misin? ayrica son 1,5 yilda olen doktorlar ve yas araliklarina bagli olarak olasilik ihtimalini de yazsana. mesela 20-40 yas arasi kalpten giden doktorlarin sayisindaki artislar ???

yahu sacmalamissin ! tipik solcu kafa. sen ol asini. hele son cevabin `Virüsün ana mutasyon kaynağı aşısızlardır.` ????????????? bu nedir yahu    

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 6 Eylül 2021; 14:36:27 >

• msonerb M kullanıcısına yanıt

Benim önerim insanlar arasında adaletsizlik yapmadan ve "şunlar sizi hasta ediyor" gibi cümlelerle kin ve düşmanlığa tahrik etmeden, kapalı alanlardaki insan miktarı biraz daha seyrekleştirerek normal hayata devam edilmesi.

Ama yok, bu model asla kabul edilmez, zira 7 milyar insana yılda 1 TRİLYON DOZ (kişi başı 142 doz) üretmeyi planlayan aşı şirketleri var.

Meblağ büyük, anlıyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows95 kullanıcısına yanıt

Beynin bir haberdeki yanlış çeviriyi bile çözememiş, 1 trilyon doz olacağını mı sanıyorsun? buna bile inanan nasıl kandırılır bir düşünmeye çalış, ama yapamazsın.

• PLANDEMİYLE MÜCADELE HAREKETİyoutube
    Pandemi Gerçekleri ve Türkiye Konferansı Serpil ÖZKAN hanımefendinin Maske konusundaki
    https://www.youtube.com/watch?v=YW1tAn7PlKs&ab_channel=PLANDEM%C4%B0YLEM%C3%9CCADELEHAREKET%C4%B0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windows95

Benim önerim insanlar arasında adaletsizlik yapmadan ve "şunlar sizi hasta ediyor" gibi cümlelerle kin ve düşmanlığa tahrik etmeden, kapalı alanlardaki insan miktarı biraz daha seyrekleştirerek normal hayata devam edilmesi.

Ama yok, bu model asla kabul edilmez, zira 7 milyar insana yılda 1 TRİLYON DOZ (kişi başı 142 doz) üretmeyi planlayan aşı şirketleri var.

Meblağ büyük, anlıyor musun?

muptezeller ile ugrasma. laf anlatamazsin. sordugum sorulara cevap verdigini sanaan ama aslinda beyin ihsali yasayan insanlarla kayniyor ortalik.

• zortak Z kullanıcısına yanıt

sende eğer aşı olduysan (mrna) bilinmeyen yan etkilerinden ötürü ölmezsen sende görebilirsin , bilime denek olmak bazen ölümü göze almayı da gerektirir hele ki tıp söz konusuysa :)

• Hellmonger kullanıcısına yanıt

Benim testle girdiğim yere "aşılıyım ben yea" diyerek testsiz girenler milleti hasta ederse onlar da tazminat ödesin mi?

Sizin derdiniz sağlık falan değil.

Sizin derdiniz kendiniz gibi düşünmeyen herkese zulmetmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

sende eğer aşı olduysan (mrna) bilinmeyen yan etkilerinden ötürü ölmezsen sende görebilirsin , bilime denek olmak bazen ölümü göze almayı da gerektirir hele ki tıp söz konusuysa :)

dostum ben bu mereti 2 sene once gecirdim ailemle birlikte. hepimizde o sovyet yapimi tuberkoloz asisi vardi ve asthma olmama ragmen bana o 6-9 ay suren hasar da birakmadi. yani cigerlerde pnemonia yaratamadi hic birimizde. 5 ay once kardesim covid oldu, o turkiyede dogdu onda o asidan olmadigindan onu mahvetti. cigerlerinde hala hirilti var. yani zature yapti onu ama yasi 24 oldugundan atlatti.

https://www.dw.com/bg/ваксината-бцж-ли-спаси-българия/a-53658089

bahsettigim asiyi dw de haber yapti. fransiz virologlarin arastirmasina gore cidden insanlarda bir etki sagliyor. rusya bu asiyi dagitsa her yere bence daha da korunakli olacaktir.

• Windows95 kullanıcısına yanıt

Sınıf mevcutlarımızı azaltamıyoruz, ikiye bölsek iki katı kaynak lazım, lokanta vb kısıtlamalarına uymuyoruz (belkide en çok aşı olmak istemeyenler uymadı)

ofis fabrikalarda seyrek çalışma mümkün olmuyor ve bütün bunlar bir maliyet ve bu maliyete de katlanacak kaynağımız yok mental olarak ta uymadık kısıtlamalara (biz ve bir kesim uymaya çalıştık ancak herkes dışarda üst üsteydi)

Tüm bunlar ortadayken ve bunlar uygulanmaya çalışılmış ve tam uygulanamamışken

konuyu aşı şirketlerine indirgemek ne diyim milli aşı çıkınca onu olup global aşı şirketlerine gereken cevabi verirsiniz.

Daha fazla yazmayacağım vakit değerli çalışmam gerekiyor zira üslup seviye içerik vakit kaybına değmiyor

• quote:

Benim testle girdiğim yere "aşılıyım ben yea" diyerek testsiz girenler milleti hasta ederse onlar da tazminat ödesin mi?

Sizin derdiniz sağlık falan değil.

Sizin derdiniz kendiniz gibi düşünmeyen herkese zulmetmek.

niye zulmediyim ki? ne alaka? aşı olursun olur biter. aşı ile zulüm ü nasıl bağdaştırdınız anlamadım.

• quote:

Bugün aşı konusunda güvendiğiniz ve desteklediğiniz sağlık bakanlığı ile

"pandeminin ilk döneminde vaka ve ölüm sayılarını saklamak ve az göstermek için kırk takla attığını bilmiyoruz sanki" dediğin sağlık bakanlığı aynı kurum mu?  

Aşı konusunda Sağlık Bakanlığı'na değil, aşıya ve bilim insanlarının araştırmalarına güveniyorum. Sağlık Bakanlığı'na güvensem gider Sinovac olurdum. Akıl zenginisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

PLANDEMİYLE MÜCADELE HAREKETİyoutube
    Pandemi Gerçekleri ve Türkiye Konferansı Serpil ÖZKAN hanımefendinin Maske konusundaki
    https://www.youtube.com/watch?v=YW1tAn7PlKs&ab_channel=PLANDEM%C4%B0YLEM%C3%9CCADELEHAREKET%C4%B0

Geriye kalanlar Bill'in adamı olacakmış  

• msonerb M kullanıcısına yanıt

Dersler isteyene online olabilir.

Restoranlara giden kendisi sorumluluğu alır, zaten masalar azaltılınca bir kısmı gidemez.

Çözüm çok ama önce yapmaya niyet olmalı.

"Eşşek gibi aşı olacaksınız" diyenlerin seviyesinden değil de benim seviyemden ve üslubumdan rahatsız olmanız zaten her şeyi açıklıyor.

Hadi selametle..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmonger

niye zulmediyim ki? ne alaka? aşı olursun olur biter. aşı ile zulüm ü nasıl bağdaştırdınız anlamadım.

Alıntıları Göster

Taliban da afganistanda aynı şeyi söylüyor.

"Bizim gibi yaşamayı seçersiniz olur biter" diyor.

Hatanı anlayabildin mi güzel kardeşim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 6 Eylül 2021; 15:13:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Aşı konusunda Sağlık Bakanlığı'na değil, aşıya ve bilim insanlarının araştırmalarına güveniyorum. Sağlık Bakanlığı'na güvensem gider Sinovac olurdum. Akıl zenginisiniz.

Alıntıları Göster

Ben de genetik biliminin babası olan Oktay Sinanoğlu'na güveniyorum.

İkimiz de bilime güvendiğimize göre sıkıntı yok.  

• quote:

Orijinalden alıntı: crowler

3-4 mesaj yukardaki sorularıma tatmin edici cevap verin gidip hemen olacağım @Hellmonger

hocam hasta olduğunda kullandığın ilacında yan etkisi var LANSOR diye mide koruyucu var bir zahmet aç oku yan etkilerini..

tek eksiği sizi öldürebilir yazmıyor ona karşın ne ararsan var daha birçok ilaç var böyle. şimdi o zaman bunları hangi kefeye koyalım sen hastalandığında sana doktor yazıyor bu ilacı sen içiyorsun

sana 10000 de 1 meydana gelebilecek bir yan etki çıksa ve seni öldürse yada süründürse buna karşı ne yapmayı düşünüyorsun?

kuduz diyorsun bak orada yazıyor tükürük ile bulaşıyor.. covid havadan bulaşıyor yani bir kişi yanında dahi olsa 10 dk kapalı alanda yanyana takılsan aynı havayı solusan bile bulaşabilir.

ortada büyük fark var. kuduz olduğunda aşısı var iğneni miden den yaparlar olur biter. covid olunca aşı işe yaramıyor tedavi yok. iğneni olup ayağa turp gibi kalkamıyorsun.

ancak önceden antikor aşısı olursan sen daha hafif geçirebiliyorsun. buda bir ihtimaldir. yada çat direk 2-3 güne ölebilirsinde.

şimdi burada başka hastalıklara gireceksek kanser de var sana kağıt imzalatıyorlar tedavi sırasında alıdığın kemoterapi seni öldürebilir v.s diye imzanı atıp tedavi oluyorsun. çok kişi ölmüştür bu sebeple.

şimdi ne yapalım yani covid iyi test edilmedi diye aşısız oturalım ölümü bile bile mi bekleyelim?

aşı olmamak için direttiğiniz nedir bu kadar anlamadım? ne olabilir aşı olursanız? aşı olunca ölebilirim korkusu mu? olay? yada başka bir sebep mi? eğer ölmekten aşının iyi test edilmemesi v.s gibi konular

sizde bu kadar sorun yaratıyorsa. o zaman doktora da gitmeyin ilaç da kullanmayın çünkü her şey risk içeriyor. içtiği aspirinden ölen adam var. nedir bu kadar korku.

aşı şirketleri olayı büyütüp kazanç sağlıyorlar diyeni de var. e kardeşim hadi bizi bir kenara aldım avrupa amerika dada aşı oluyor insanlar kendi insanlarına da aynı aşıyı yapıyorlar. bütün risk onlarda da

geçerli. gerçekten olmak istemiyorsanız olmayın. umarım covid de olmazsınız.

hepsi bir yana sen covid olursan evinde annen babanı kardeşini yapma riskin var. Allah göstermesin birine bir şey olsa kendini nasıl affedeceksin? bak gene diyorum aşı %100 korur demiyorum. hafif

geçirebilir sen bu ihtimali olmamak ile çöpe atıyorsun. senin bünyen daha iyidir aşısız belki rahat geçirirsin ya diğerleri aynı bünyeye sahip değil ise ne olacak? kendine yaparsın. sonra çok pişman olursun.

• quote:

Taliban da afganistanda aynı şeyi söylüyor.

"Bizim gibi yaşamayı seçersiniz olur biter" diyor.

Hatanı anlayabildin mi güzel kardeşim?

Alıntıları Göster

aşı covid pandemi derken afganistan nasıl çıktı anlamadım gerçekten.

siyaset sizin konunuz herhalde. ben sağlık konusundayım sanıyordum.

• axelfoly kullanıcısına yanıt

Virüsün bilinmeyen yan etkileri ve hasarları aşıların yaklaşık 10 bin katı olduğu için 1 saniye düşünmeye bile ihtiyaç duymadan koşa koşa aşılanıyoruz, hatta aşıyı paralı yapsalar, tahminim sizin gibilerin 10 yılda kazanacağı parayı ailemdeki tek kişi için verirdim

haa bunu mRNA'ya verirdim, Sinovaca değil, onu anca başka aşı olmazsa zorunluluktan olurum hahahaha

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.