Faşizmin yeri, zamanı, coğrafyası, branşı, şusu, busu yoktur. Zulüm her yerde zulümdür. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor (14. sayfa)
-
-
Biramı rakımı alır dışarda da masamı kurar içerim :)
Cafe bar iyeleri düşünsün, onların işyerlerine sıkışmadık, onların sorunu bu :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekirdek çitleyip izliyoruz halinizi çok eğlenceli, devlet artık sizin insan gibi lafla değil de sopayla, beyninize sokacağı o çubukla anlayacağınıza karar vermiş hahah
-
quote:
Orijinalden alıntı: Windows95Faşizmin yeri, zamanı, coğrafyası, branşı, şusu, busu yoktur.
Zulüm her yerde zulümdür.
doğru ancak konu farklı o yüzden dedim. aşı ile zulüm konusu çok ayrı şeyler.
doktora gidersin sana reçete yazar yazdığı ilacı içersin içmezsin. çünkü sorun sadece seninle ilgilidir.
ama covid olur yanındaki 20 kişiye bulaştırırsın 15 tanesi rahat geçirir taburcu olur 5 tanesi ağır geçirip ölebilir. aşı o 5 kişiyi belki ölmekten kurtarabilir.
burada tekil bir durum yok salgın denen şey budur işte. herkes topun içinde
tıpkı faşizm gibi hızla yayılabilir. ancak faşizm i yok etmek için insanlara bir iğne yada hap veremiyoruz ne yazık ki.
şu an bu salgını en az hasar ile atlatmanın tek yolu bu antikor aşıları. faşizm ile mücadele bugün de devam edecek covid bitince de devam edecek.
-
3 ASI OLUP YANINDAKI 20 KISIYE KOVID BULASTIRAN INSAN ILE ASI OLMAYIP YANIDAKI 20 KISIYE KOVID BULASTIRAN INSAN ARASINDA NE FARK VAR??
-
quote:
Orijinalden alıntı: zortakVirüsün bilinmeyen yan etkileri ve hasarları aşıların yaklaşık 10 bin katı olduğu için 1 saniye düşünmeye bile ihtiyaç duymadan koşa koşa aşılanıyoruz, hatta aşıyı paralı yapsalar, tahminim sizin gibilerin 10 yılda kazanacağı parayı ailemdeki tek kişi için verirdim
haa bunu mRNA'ya verirdim, Sinovaca değil, onu anca başka aşı olmazsa zorunluluktan olurum hahahaha
"Virüsün bilinmeyen yan etkileri ve hasarları aşıların yaklaşık 10 bin katı olduğu için" den sonrasını okumaya gerek yok , oynadığın bu rus ruleti umarım hayatına mal olmaz :) şimdiden bol şans
-
Herkes olsun aşısını en son ben olacam
-
Dünyada milyarlarca kişinin özellikle, Abd ve Avrupa'nın yani bilimin beşiğinin hemen hemen tamamının olduğu bir aşıyı, virüsten daha tehlikeli görüyorsun, senin gibilere orada kanalizasyonu temizletmezler, gelmiş burada mabadından öleceksiniz diye kehanetler üretiyor hahaha kaybol.
-
hayir, bazi asi karsitlarinin hala iplerin kendilerinde oldugu zannetmeleri komik bir durum bence akli basinda asi karsitlari agliyor su an, cunku asidan kurtulus olmadigini idrak ettiler sonunda. digerleri ise hala artist gorecez yavrum gorecez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: axelfoly"Virüsün bilinmeyen yan etkileri ve hasarları aşıların yaklaşık 10 bin katı olduğu için" den sonrasını okumaya gerek yok , oynadığın bu rus ruleti umarım hayatına mal olmaz :) şimdiden bol şans
Alıntıları Gösterben a$idan olen adam hic duymadim ve yaptigim arastirmalarda rastlamadim varsa da baska seyden olmustur a$idan demislerdir. a$ilardaki sorun olum degil. norolojik sinir hasarina bagli felc kalma riski. vucudun kendi bagisiklik sistemi enjeksiyondan sonra delirip yanlislikla sinir hucrelerine zarar verebiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben aşı olmadım ve hiç ağlamıyorum :)
Bu arada, arapça sözcük bayağı sık kullanıyorsunuz: idrak, akıl, zannetmek, digerleri, hâlâ (hala'nın doğru yazılışı) Aşıyı bırakın siz önce bi Türkçe kullanmayı öğrenin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
öncelikle üslubunuz için teşekkürler. hakaretsiz, kırmadan incitmeden de mesajlaşılabiliriz. anlaşabiliriz. siz kendi doğrularınızı yazıyorsunuz biz kendi doğrularımızı. ortada bir aldatmaca var.
aşıyı savunan tv deki profların hiç birisi farklı birşey söylemiyor, hepsi aynı promterdan aynı metni tekrarlıyorlar bilimsellik yok. istatistik yok.
ingiltere nin paylaştığı verilerden (sadece delta varyantı ile ilgili) 6 ağustos 2021 tarihli rapor: dr ümit aktaş kaynak
İngiltere’de 13 Ağustos itibarıyle çift doz aşı oranı %59. Tek dozları da ekleyince oran %70. Raporda incelenen vakaların 117.115’i aşılanmış, 151.054’ü aşılanmamış bireyler. 117.115 aşılanmış vakada, 481 ölüm meydana gelmiş. Oran binde 4,1. Aşılanmamış olan 151.054 vakada ise, 253 ölüm meydana gelmiş. Oran binde 1,6. İngiliz Halk sağlığı kurumunun raporuna göre, aşılanmış bireylerdeki ölüm oranı, aşılanmamış olanlara göre 2,5 kat fazla görünüyor.
mesajınıza dönersek lansor ile arasındaki fark o ilaçta prostektüste herşey yazılı. bilgin dahilinde oluyor, bilerek içiyorsun.bunda firma sorumluluk almıyor, devlet sorumluluk almıyor, iğneyi yapan doktor/hemşire sorumluluk almıyor? lansorda yahut diğer ilaç/aşılarda bişey olsa firmayı/ hekimi dava edebiliyorsun ama biontech de yok, imza alarak kendilerini garantiye alıyorlar. diğer ilaçlar/aşılarda tazminat hakkınız var. yan etkiler ile ilgili, yanlış hekim / hemşire müdehalesi ile ilgili. googledan biraz araştırın. yanlış iğne tazminat ilaç tazminat gibi. AYM’den emsallik ‘yanlış iğne’ kararı-2019
tazminat hukuku ile ilgili bir sayfa
www.tazminathukuku.comHEKİMLERİN VE HASTANE PERSONELİNİN SORUMLULUĞU YANLIŞ İĞNE SONUCU SAKAT KALMA GÖREVLİ MAHKEME VE ZAMANAŞIMI - Tazminat Hukuku : Çelik Ahmet ÇELİKhttps://www.tazminathukuku.com/gorus-bildirimleri/hekimlerin-ve-hastane-personelinin-sorumlulugu-yanlis-igne-sonucu-sakat-kalma-gorevli-mahkeme-ve-zamanasimi.htmcovid ile kuduzda aynı riskte. tamam denk değil arkadaşım misalen yazdım zaten. köylü kesimimiz/kırsalda yaşayan hayvancılıkla uğraşan herkesin adı geçen hayvanlarla teması var sonuçta. devlet kuduz var mı diyerek test yapıyor mu herkesi. yapmıyor. ki ölümcül hastalık.
ayrıca yakın tarihimizde 2010-2011 de domuz gribini yaşadık. google da aratın sağlık bakanlı recep akdağ 40 kişilik bilim kurulumuz ile aşı kararı aldık, domuz gribi çok tehlikeli herkes aşılanmalı diyordu. Türkiye de de vakalar görülmesine rağmen aşısız şekilde yok oldu gitti. aşılar elimizde kaldı ama parası ödendi. daha ilginci güvenli denilen domuz gribi PANDEMRİX aşısına tazminatlar(narkolepsi nedeniyle) ödendi. örnek bir haber bbc den yıl 2018
bbc news türkçeHollanda'dan domuz gribi aşısı olup hastalanan vatandaşlarına tazminat - BBC News Türkçehttps://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-45587291pandemrix için recep akdağ çok güvenli, herkes olmalı diyordu. sonuç ortada domuz gribi ortadan kalktı gitti.
ayrıca bilimsel bilgi takiple olur. şu haberleri görünce (COVID-19'un Uzun Dönem Yan Etkileri Biliniyor! ) bilim nerde kaldı. phizer sitesinde faz-3 için "Klinik çalışmaların bu fazının tamamlanması 3-4 yıl sürer. Bu fazın ana amacı "etkinliğin kanıtlanması ve yan etkilerin izlenmesidir. Faz III çalışmalarda yeterli veriler elde edildikten sonra ürünün ilaç olarak kullanılabilmesi için "onay" alınması gerekir. Amerika Birleşik Devletleri'nde FDA'ya, Türkiye’de ilaç başvuruları T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’na yapılmaktadır." denilmekte. yani tüm dünya faz-3 için denek olarak kullanılıyor. sonrasında ruhsat alınıp aşı konumuna geçecek demektir.
telefon, tv alırken garanti arayan bizler, arıza olunca muhatap arayan bizler, muhatap bulamayanca hakem heyeti, mahkemelerde firmaların ümüğünü sıkan bizler, söz konusu sağlığımız olunca neden garantisiz aşıya koşuyoruz anlamıyorum.
başa dönersek lansor un tüm testleri yapılmış, ruhsatı alınmış gerek faz-3 gerek faz-4 çalışmaları sonucu tüm yan etkileri ortaya çıkmış. tıp okuyan okumayan herkes prospektüsü açar, orda epilepsi yapabilir yazısını görür, ister içer ister içmez. Ama c19 aşılarında hiç birşey yok. yeni yeni miyokardi yaptığı/yapabildiği gündeme geliyor.
kıssadan hisse şu an herkes genetik bir aşı olan c19 için denek konumundadır.
umarım herkes seviyeli bir ortamda tartışır. sağlıklı günler herkese
-
şöyle bir tablo paylaşmak bakanlık için zor olmasa gerek. ama bakanımız ölenlerin %90 ı aşısız yada eksik dozlu diyor geçiştiriyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kuzgun1984
hayir, bazi asi karsitlarinin hala iplerin kendilerinde oldugu zannetmeleri komik bir durum bence akli basinda asi karsitlari agliyor su an, cunku asidan kurtulus olmadigini idrak ettiler sonunda. digerleri ise hala artist gorecez yavrum gorecezben emir altinda maasli calismiyorum i$le tehdit edemezler
testsiz girilmez dedikleri yerlere girmiyorum
otobuse binmiyorum
yasak kapsamlarini da istedikleri sekilde genisletsinler
yani bana koymaz..
nasil olacakmis da a$idan kacamayacak misim?
bosuna oturup da zevklenme yani birkac tane aman isimizden olmayalim diyen garibana vurursunuz zorla bana sokmez yani
-
ben yakın çevremde 3 vaka gördüm hepside sırf korunmak için aşılıydı 2-3 doz
-
Zerdeçalcı ümit aktaşı referans gösteren biri olmuş insan bu kadar mı düşer, al gerçekler, hahahha
Furkan Bölükbaşıtwitter“İngiltere'de aşılıların aşısızlardan daha fazla öldüğü doğru mu? Hayır yanlış. İngiltere'de 50 yaş üstü %96,5 aşılıdır, %3,5 aşısızdır. %96,5 aşılılar içinde ölüm sayısı 389, kalan %3,5 aşısız nüfus içinde ölüm sayısı 205'tir. Yani aşısızlar arasında ölüm çok daha yüksektir. 👇🏽”https://twitter.com/furkancerkes/status/1434445657679482880 -
quote:
Orijinalden alıntı: axelfolyben yakın çevremde 3 vaka gördüm hepside sırf korunmak için aşılıydı 2-3 doz
valla 70 yasinda aile buyuklerim var onlar bile bu corona dan bu kadar korkmuyorlar a$i falan da olmadilar bunlar 20 30 yasinda ortada adamiz diye geziyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 6 Eylül 2021; 16:35:49 >
quote:
Orijinalden alıntı: zortakÇekirdek çitleyip izliyoruz halinizi çok eğlenceli, devlet artık sizin insan gibi lafla değil de sopayla, beyninize sokacağı o çubukla anlayacağınıza karar vermiş hahah
Görelim mevla neyler.
Neylerse güzel eyler.
Biraz sabret, bu kafayla daha neler neler göreceksin.
Hep kendi tercihinin en doğru, başka herşeyin yanlış olduğunu düşünmekten sanırım bu Aşılılar Aşısızlar arasındaki kamplaşma… Bir tarafta “biz olduk seve seve olacaksınız” diyenler, öbür tarafta olanlara “denek” diyenler vs… Neden bu kadar fanatik hale getiriyorsunuz ki? İki tarafın da “kendine göre” haklı gerekçeleri var ama bunu tartışma ve bir ortak yolda buluşmak amacıyla yapmak gerek bence… Yoksa birbirimizi yemekten öteye gitmeyen kısır tartışmalar arasında zamanımızı boşa harcıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khenzur -- 6 Eylül 2021; 16:54:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X