Bildirim
Paco Rabanne One Million Kullananlar
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Mümkünse arama da bulma da kardeş.. Her sokak arasında kokuyor tamam değişik iyi bir koku ama heryerde kokuyor ele ayağa düştü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki ya ne önerirsiniz
trussardi inside men al hiçkimsede yok bu koku ve efsane bir koku odunsu maskülen bi koku yada biraz daha tatlı bi koku istiyorsan versace erosu tavsiye ederim, joop hommede gayet başarılı odunsu ve şekerimsi karışık ama şekerimsi kokusu baş ağrısı yapmıyor ben daha önce eros kullandığım için 50ml lik aldım 100tl ye 2 3 fıs atıyosun kalıcılığı filanda çok iyi ilk sıktığın koku 4 5 saat etkisini yitirmiyor etrafına yayılıyor 7,8 saatlerde ise yanındaki kişi filan farkediyor kokuyu -
Versace eros al. One million çok kullandım terledikten sonra yemin ediyorum çıkan koku insanı öldürür aşırı ekşiye dönen bir koku oluyor bu tenlede alakalıdır belki ama tavsiye etmem. Şeker kokularına bakabilirsin odunsu kokularda kışın iyi gider.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Blgrçoban
Versace eros al. One million çok kullandım terledikten sonra yemin ediyorum çıkan koku insanı öldürür aşırı ekşiye dönen bir koku oluyor bu tenlede alakalıdır belki ama tavsiye etmem. Şeker kokularına bakabilirsin odunsu kokularda kışın iyi gider.
Erosta terleyince çok kötü oluyor -
Takip
quote:
Orijinalden alıntı: Starbucksunstari
quote:
Orijinalden alıntı: Blgrçoban
Erosta terleyince çok kötü oluyor
Doğru dediniz aslında oda bi değişik oluyorda en azından one million gibi bozuk meyve gibi kokmadığı için söylemistim. Açıkçası tenine uygun olanını git araştır demek daha mantıklı sadece kış için odunsu kokular uygun olduğu kanısındayım ben şahsen kışın odunsu bahar aylarında şeker kokuları tercih ediyorum. Yazın biraz daha fresh kokular arıyorum yada çiçeksi kokular hoş oluyor. Parfüm ismi verip arkadaşı yanıltmaktan ziyade aradığı kategoriyi daraltmak daha mantıklı olucak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
PACO RABANNE INVICTUS kullanıyorum gayet olumlu tepkiler alıyorum..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X