Bildirim
padişahla hayali roportaj mantikli cevap yazin
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
herşeyi internetten bulabilecegini sanan sincapların yetiştiği eğitim sistemimiz bu işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blackjack41
herşeyi internetten bulabilecegini sanan sincapların yetiştiği eğitim sistemimiz bu işte
+1
quote:
sen herkeyi kendin yaptigin icin simdi hacettepe tıp fakültesinde burslu okuyorsun kusura bakma ayip ettik -
quote:
Orijinalden alıntı: hakan 38
quote:
sen herkeyi kendin yaptigin icin simdi hacettepe tıp fakültesinde burslu okuyorsun kusura bakma ayip ettik
evet hedefim o
Soruların hazırsa PM at cevaplayayım. -
-
quote:
benim tarih odevim var yillik odev
padişahla hayali roportaj yapmak nerden bulabirim
mantikli cevap verin lutfen
soru alalımda cevaplıyalım -
-Neden hareminiz var?
+ Kesin kellesini.
quote:
quote:
quote:
sen herkeyi kendin yaptigin icin simdi hacettepe tıp fakültesinde burslu okuyorsun kusura bakma ayip ettik
evet hedefim o
quote:
Orijinalden alıntı: DarkneZZ
quote:
+1
sende herseyi kendin yaptigin icin simdi hacettepe tıp fakültesinde burslu okuyorsun kusura bakma ayip ettik
sırf laf olsun dıye cevap yazcak kadar yüzsüzsün
-
Kanka sen sor soracağın soruları, forumdakilerde padişahın ağzından cevaplasın. İçlerinden mantıklı bulduğun cevapları derler toparlar ödev haline getirirsin. Tarih bilgisi iyi olan arkadaşlardan rica et, başlığı da editliyiver, bilindik dönemlerdeki padişahlar hakkında yardımcı olmaya çalışırız. -
Bu kadar salakça bir ödev duymadım, eğitim sistemiz resmen çökmüş, ödev mi kalmadı anasını satim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 9 Mart 2014; 20:08:21 > -
"Iııı sayın Kanuni, neden padişahlık?"
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X