Öncelikle Bu expand görevlerinin levelime olan kısmını yaptım .en son spider web toplamıştım ve 2. sayfada 14 tane slot açık.Bu 2. sayfanın tamamını nasıl açabiliriz? görevleri ve alındığı levelleri yazarsanız.gözlerinizden öperim :)
Böyle birşey henüz yok...Yeni LEGEND ler ile gelicektir.
Ama 90 ile yeni bir inventory görevi olması lazım bende tam bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109
Böyle birşey henüz yok...Yeni LEGEND ler ile gelicektir.
Ama 90 ile yeni bir inventory görevi olması lazım bende tam bilmiyorum.
150Lv da tamamlanır ancak xD
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzt Do'Urden
150Lv da tamamlanır ancak xD
Alıntıları Göster
90 lvl de 2 tane daha bosluk acma gorevi geldi....
quote:
Orijinalden alıntı: -Google-
90 lvl de 2 tane daha bosluk acma gorevi geldi....
Alıntıları Göster
Sağolun Varolun :)
quote:
Orijinalden alıntı: TaZzMaNiA
Sağolun Varolun :)
Alıntıları Göster
hesaba göre 150 lvlde tamamen açılır
quote:
Orijinalden alıntı: nanİHlal
hesaba göre 150 lvlde tamamen açılır
Alıntıları Göster
90 lv geldikten sonra 2 tane boşluk açma görevi geldi.Ancak 150 lvde hepsi açık olur.
quote:
Orijinalden alıntı: terry277
90 lv geldikten sonra 2 tane boşluk açma görevi geldi.Ancak 150 lvde hepsi açık olur.
Alıntıları Göster
iyide nerde? roctaki görevlerin hepsini yaptım inventory aynı roc görevlerine bakıyorum öyle bişey göremedim.kimden alıyoz bi anlatırmısınız.açak iki yer daha
quote:
Orijinalden alıntı: xoxomaster
iyide nerde? roctaki görevlerin hepsini yaptım inventory aynı roc görevlerine bakıyorum öyle bişey göremedim.kimden alıyoz bi anlatırmısınız.açak iki yer daha
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: xoxomaster
90 oldunmu
quote:
Orijinalden alıntı: Lobb
quote:
90 oldunmu
Alıntıları Göster
Evet olmuş imzasına baksana
quote:
Orijinalden alıntı: BaSKenTLee
Evet olmuş imzasına baksana
Alıntıları Göster
Ya 100 lvl 150 lvl saçmalamayın! Gelecek Ama Görev Olarak değil! Silk ile açılacak Oraya item alda exp shat gib düğmeleri nie koydular. Hatta Page 3 Page 4 Page 5 Bile Gelebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: GmBH
Ya 100 lvl 150 lvl saçmalamayın! Gelecek Ama Görev Olarak değil! Silk ile açılacak Oraya item alda exp shat gib düğmeleri nie koydular. Hatta Page 3 Page 4 Page 5 Bile Gelebilir.
Alıntıları Göster
Joymax herzamanki gibi gösteriyo ama elletmiyo işte allah bilir ne zaman açılır
quote:
Orijinalden alıntı: LiveT0Kill
Joymax herzamanki gibi gösteriyo ama elletmiyo işte allah bilir ne zaman açılır
Alıntıları Göster
Herkesin Post Kastığı Belli Aynı cewabı 4-5 kişi wermiş Bu arada bnde post kasıom:D
quote:
Orijinalden alıntı: Lobb
quote:
90 oldunmu
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Cmos1903
quote:
90 oldunmu
Tabiki yakında farm da bitiyo
quote:
Orijinalden alıntı: xoxomaster
quote:
Orjinalden alıntı: Cmos1903
quote:
90 oldunmu
Tabiki yakında farm da bitiyo
Alıntıları Göster
ben 65 lvl olduğum halde daha page 2 yi açamadım bunun görevi nerede acaba yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: dalgicer78
ben 65 lvl olduğum halde daha page 2 yi açamadım bunun görevi nerede acaba yardımcı olursanız sevinirim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dalgicer78
o charı birine hediye et yada sat 65Lwda bunu biLmiosan oynamanın anLamı yok
bence
quote:
Orijinalden alıntı: 0L!w3R_Tw!sT
quote:
o charı birine hediye et yada sat 65Lwda bunu biLmiosan oynamanın anLamı yok
bence
Alıntıları Göster
90 lwl de tamammı açılmıyor malesef.kaç lwl de tamammı açılır bilemem
quote:
Orijinalden alıntı: KaRaDeNiZ_08
90 lwl de tamammı açılmıyor malesef.kaç lwl de tamammı açılır bilemem
Alıntıları Göster
150 de 3. page acılcak 4 irk olacak :)
quote:
Orijinalden alıntı: dalgicer78
Alıntıları Göster
quote:
zuahahah koptum buna
quote:
Orijinalden alıntı: Sneaky Step
quote:
zuahahah koptum buna
Alıntıları Göster
düşün işte bu adam senle benle aynı oyunu oynayıp aynı oksijeni tüketiyor. gelde oyna bu oyunu
quote:
Orjinalden alıntı: karazaferaskeri
quote:
zuahahah koptum buna
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme