Eminim ki bir çok arkadaş merak ediyordur bu programı. Dün $9.99'a satın aldım ve gerçekten memnun kaldım. Oldukça başarılı. Word gibi olsa yeterliydi benim için ama ondan bile iyi yönleri var açıkçası.
Bütün sorularınızı, merak ettiklerinizi cevaplayabilirim. Ya da programın incelikleri hakkında ayrintılı yardımlaşabilir ve tartışabiliriz
ben bedava kullaniyom heleki apple urunuyse para vermem
evet guzel bir program
ben pagesta çok sorun yaşıyoorum çok karışık geliyor en basiti bir tablo ekleyim diyorum standart birşey ekliyor ne satır ne sütun sayısını ayarlayamıyom
9.99 sadece pages mi ? cidden pahalıymıs. pages, keynote ve numbers indirseniz 9.99 dan 30 dolar, osx lion fiyatına
quote:
Orijinalden alıntı: belediye encümeni
ben pagesta çok sorun yaşıyoorum çok karışık geliyor en basiti bir tablo ekleyim diyorum standart birşey ekliyor ne satır ne sütun sayısını ayarlayamıyom
Hayir ayarlanabiliyor iste bu yuzden bu topigi acma ihtiyaci hissettim. Bak sutuna basili tut orda rakam cikacak oradan sayisini ayarlayabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Felix Felicis
9.99 sadece pages mi ? cidden pahalıymıs. pages, keynote ve numbers indirseniz 9.99 dan 30 dolar, osx lion fiyatına
Numbers ve keynote'a da baktim ama pek bize hitap edecek birsey gibi gelmedi. Yani numbers finansal tablolar falan hazirlamak icin sanirim Keynote da sunum yapmak icin. Ama word olmazsa olmaz bir program ve pages de sart bana gore ipadler icin en azindan
arkadaşlar bu pagesde yazdıgımız yazıları pc de word e aktara bılıyomuyuz?
quote:
Orijinalden alıntı: darkbluestaz
arkadaşlar bu pagesde yazdıgımız yazıları pc de word e aktara bılıyomuyuz?
Evet elbette
Arkadaşlar, bilgisayarımda bulunan bir Word dosyasını Pages uygulamasında nasıl açabilirim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme