Şimdi Ara

Pahalı ama güzel iMac 27' 2020 inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkürler yorumlarınız için.Biraz daha bekleyelim,araştıralım bakalım."bilendenal" diye bir site buldum yarın konuşacağım ne diyecekler .Öneri verirler belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 21 Ekim 2020; 22:30:4 >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam, bilgisayarınızda hayırlı olsun güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: monacomen

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Hayranımsın anlıyorum..

Steve babamızın güzel bir sözü vardı.. Aç kal, budala kal.. Sana 27 inç, en kalınından çerçeveli hatta cep telefonu islemcili iMAC öneriyorum.. bu lükse sen de sahip olmalısın.. olamazsan bir yerlerin düşer çünkü.. hemen git al.. tamam kanka.. 20k normal bir fiyat yani.. biriktirmeye devam kanka.. Pahalı ama güzel iMac 27' 2020 inceleme 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenimAdimKerim -- 21 Ekim 2020; 22:59:19 >

• sadrag S kullanıcısına yanıt
    Kamera, hoparlör, bluetooth diger markalarda bilgisayarın dışında, dongle'da falan mı?
  • İstihzaya gerek yok. Masaüstü windows bilgisayar kullanan herkesin bildiği gibi, ayri hoparlör sistemi, usb den takili web cam, ses kartına takılı mikrofon, hatta benim eski bilgisayarda olduğu gibi bluetooh a sahip olmayan bir anakart.. Bunların hepsi bu bilgisayarda derli toplu. Kastettiğim şey bu. Iğnelemeye çalışmaktan ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum ki..

• o paraya bizim ülkede 5 kişi öküze girilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Kamera, hoparlör, bluetooth diger markalarda bilgisayarın dışında, dongle'da falan mı?

Biz Windows bilgisayara çanak anten boyutunda bluetooth dongle takıyoruz üzerinde Gold Master yazıyor çünkü anakartta bluetooth yok kamera da, Sony'nin video kasetli kameraları var ondan takıyoruz, youtube da makak $ov ve arkadaslarla video görüşme yapıyoruz bilgisayardan 20 tane zımbırtı çıkıyor benim PC'de ama imac'ime gecince böyle $eyler yok o yüzden bayıldım ben de cihaz muhte$em hacım.. verdiğim para helal olsun yani cok memnunum ben Pahalı ama güzel iMac 27' 2020 inceleme 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenimAdimKerim -- 24 Ekim 2020; 10:10:52 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.