< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pahalı kalitesizlik (2. sayfa)

-
-
aferim kefene bir de peynir cebi yaptırırsın sırrını da peynirini de götürürsün. kafalara bak ya sanki nükleer başlıklı füze şifresi saklıyor tribe girmiş.
-
Aynı durum sebze vb'de de mevcut.
Dün göbek alayım dedim , 30 tl fiyatı , 3 market gezdim satış hızı düşük olunca , hep kötüydü , en sonuncudan eh işte bir tane aldım artık.
-
Her şeyin olduğu gibi bunun da sebebi ekonomi. Koskoca tarım bakanlığı göz yumuyor. Senin benim dememle keşke bir şeyler düzelse. Ülkenin yarısı ekmeksiz sofraya oturmuyor. Ekmek bile 7 lira, şehrine göre 10 lira.
Peynir fabrikasında çalışanlar sakın kaşar vs yemeyin diyor. Tavuk fabrikasında çalışanlar sakın tavuk yemeyin diyor. Daha geçenlerde ihraç edilen yumurtalarda kanserojen madde bulundu haberleri dolandı. Kim yiyecek bu yumurtaları ? Sen ben. Rusya'ya domates gider içinden türlü şey çıkar yine bizim soframıza gelir.
Kıyafetler kıza aynı şekilde.
Bu toplumun layığı budur. Her şeyin en kötüsüne en adisine layık. Ama hamd olsun ihalarımız sihalarımız var. Vatandaş alamasa da toggumuz var. Kocaaaaa sarayımız var. İtibarlı galaksi lideri reisimiz var. Feda olsun kdv'ler ötv'ler.
Şimdi ampul kafalılar gelir votondoş olomoyorso bo kodor togg nosol sotoldo ? Yaptıkları %10'luk hadi olsun %20'lik kesimin refahını diğer %80'e pazarlamak.
-
Abur cubur hala alan var mı ki? Bildiğim 2-3 kaliteli markanın abur cuburunu alıyorum o da ayda bir falan. Lakin geri kalan şeylerde kaliteler bariz düştü ya fiyat arttı gramaj düştü yada fiyatı sabit ve gramajı da sabit ama kalitesi çok düştü. Yani her türlü zarardayız gıda konusunda. Teknoloji ev ürünleri tekstil taraflarındaysa kaliteler düştü haliyle 3. dünya ülkesi olduğumuzdan en dandik kaliteli malzemeyle üretilen ürünlere talep oluştu fakirleştiğimiz için yoksa parasını verirsen kaliteli tekstil ürünleri ve teknoloji ürünlerine ulaşabilirsin veya ev eşyası vs parası arttı.
-
Eskiden şimdi diye bir şey yok. Bu zadece algıda seçicilik. Eskisinden 10 katı daha kaliteli yiyip içerken algıda tam tersi durumu sadece genç yaşlanma psikozudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 3 Ağustos 2023; 19:8:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az daha ucuz ucuz kaliteli peynirleri öğrenecektik, son anda R yaptı, şaka şaka bütün peynirler onun olsun. Aldıığı peynirlere talep olursa, fiyat yükselir diye korkuyordur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ucuz kaliteli peynir mi varmış? Yok öyle birşey.
Türkiyedeki gıda ürünleri hem pahalı hem de kalitesiz.
-
Maalesef 150ml var.
Geçen canım çekti Tutku alayım dedim. Tutkuyu da en son 4-5 sene önce yemiştim heralde dedim bir nostalji olsun. Ulan her ısırıkta boğazım yanıyor. Kalitesiz bitter çikolata efekti var resmen. Neyse 2-3 tane yedim baktım ağzım şeker doldu. 1 litre su içtim gitmedi şeker hissi. Yapacağınız işi diyip geri kalanları kuşlar yer belki diye çöpün kenarına koydum. Gerçekten kalite diye bir şey yok. Çikolata alacağım zaman Ritter Sport alıp yiyorum. Evet çok pahalı, ama ayda 5 kez yiyeceğime 1 kez yiyip en azından gerçek çikolata yiyorum. Size de tavsiyem az yiyin, ithal yiyin. Yerli malı yurdun malı kimse bunu kullanmamalıya döndü durum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bozayıım işini.
Ver sırtını otogara, bak bakem karşıda ni var?
Vergazzzz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 3 Ağustos 2023; 23:2:6 >
-
Maalesef ki çok doğru. Herşey giderek kalitesizleşiyor, gramajlar azalıyor. Bu şekilde enflasyon rakamlarını da bozuyorlar.
Yeride kolaymış, şöför arkadaşlara söylemeli, bir iki teneke kış gelmeden stoklamak lazzım, malum fiyatlar yerinde durmuyor. Peynir hiç aklımızzda yokken konuya yazan yeşil arkadaşa ve yer tespitini yapan rabitelli arkadaşa teşekkürler.
Sosisler domuz sosimi
Aaaaaa oldu mu şimdi, tüvbe, tüvbe, bu arada, masadaki bardaklar da alaman çay bardağı, içindekiler de alman bitki çayı, ondan sarı sarı çıkmış resimde
Eskiden abur cuburlar bile ne kadar kaliteliydi en basitintinden 90'ların doritos pançosu fenaydı, şimdi ki cipsler yanında bildiğin gıda atığı. Yani abi abur cuburda daha çok genç nesle hitap ediyor ve artık resmen çöpten hallice. Hem fiyatı yüksek, hemde kalitesi düşük :(
-
Simit 10 TL. Daha ne olsun.
-
Talep artınca üretici piyasayı beslemek için farklı yerlerden peynir alıp kendi markası altında satıyor. Bu da kaliteyi düşürüyor. Bu markayı buradan 3 kişi öğrense deneyip beğense yarın her biri 5 kişi ve her beş kişi başka 5 kişiye anlatsa muazzam bir talep oluşur. O yüzden yazmam :)
Sonunda R yapmadım. Sırf siyaset için beyinlere kazınmış önemsizleştirme basitleştirme ve sonunda dışlama olarak geçen şeylerin aslında gelişmişlik göstergesi olduğunu ifade ettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X