Şimdi Ara

Pain vs DP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler dp'nin LA'dan önce ki muhtemel rakibidir gamescom'da bu iki takım final oynuyacaklar peki nedir kimdir bu pain bir bilgisi olan var mı daha önce hiç bir maçlarını izlemedim yada denk gelmedim bilenler bi deyiversinler hele bi tanıyalım rakibimizi.

• Maclari ne zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haligarsi

Maclari ne zaman

20 yada 21 ağustos büyük ihtimalle final maçı.
  • Adclerini izliyorum arada sırada.İyi oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polydos -- 4 Ağustos 2013; 5:08:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Adclerini izliyorum arada sırada.İyi oynuyor.

demi kanka bizi egoist türkleri tokatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: moxy

quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Adclerini izliyorum arada sırada.İyi oynuyor.

demi kanka bizi egoist türkleri tokatlar

evet qnq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PaiN Brezilyanın takımı değil mi ? Eğer oysa streamlerde hepsi Çelıncır galiba ehu ehu
  • paiN takım olarak daha tecrübeli. Uzun zamandır oynuyorlar ve DP'ye göre daha disiplinliler. Ben paiN'in alacağını düşünüyorum fakat DP'den de farklı şeyler görülebilir diye düşünüyorum. Şu an paiN de DP gibi ülkesinin en iyi takımı bu arada.
  • Dpyi ne kadar sevmesemde sandığımızdan daha iyu oynuyorlar bence paine karşı yenilmeyecektir

• pain çok rahat alır. sonuçta biri Türkiyenin diğeri brezilyanın en iyisi :)
  • Pain alsın. Sonra es kaza bunlar dünya şampiyonasına çıkarsa dünya şampiyonası tarihinin ilk 15 Dakikada biten oyununu görmüş oluruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

Pain alsın. Sonra es kaza bunlar dünya şampiyonasına çıkarsa dünya şampiyonası tarihinin ilk 15 Dakikada biten oyununu görmüş oluruz...

Sizin gibi adamlar olduktan sonra bizim ülkede ne fizik sporları ne e-spor nede başka bir aktivite gelişmez zaten.

Haiti İspanya'dan 10 yediği maçta 15 20 kişilik taraftar grubu Haiti'yi alkışlar , İngiltere'de şampiyon takım deplasmanda rakip tribünler tarafından alkışlanır.

Ama bizim ülkemizde , 2 saat bilgisayar oynadı diye annesi tarafından terlikle dövülen gençlerin olduğu ülkede zoru başarıp ellerinden geldiğince içerde ve dışarıda ülkeyi temsil etmeye çalışan oyuncular her koşulda desteklenmesi gerekirken , destek görmedikleri gibi sağda solda bunları görerek çok güzel moral topluyorlar.

Keşke daha iyi olsanızda siz yorum yapanlar temsil etseniz bizi LCS'de izlediğimiz adamları siz yenip gururlandırsanız bizi.Ama eğer yapamıyorsanız burdan oturup konuşmakla olmuyor bu işler bunuda kafanıza sokmanız gerek artık.

Türk insanının tarihindeki en büyük silahı neydi ? Savaşlarda silahmı ? Futbolda milyon dolarlık oyuncularmı ? Basketbolda NBA kadrosumu ? En büyük silahı İNANCIYDI. Rakiplere oranla çok çok zayıf bir kadroyla UEFA Kupası alındı yine o tarz bir kadroyla Dünya Kupası 3.sü olundu.Basketbolda Avrupa Şampiyonlukları ve Dünya Dereceleri alındı.Türk toplumunun %99'unun oynamasını bile bilmediği bilardo sporunda yıllarca Dünya Şampiyonu olan bir takımımız vardı.İzlerken imrendiğimiz motor yarışlarında yıllarca tek tabanca lider giden bir yarış takımımız vardı.Bunlar nasıl oldu ? Hepsi tesadüf olamaz heralde.

Burda atıp tutup ona buna laf edip kendini "kuul" göstermeye çalışan arkadaşların yarısından fazlası DP PaiN'i eleyip LA'a giderse burda Yaşa DP , Gururlandırdın bizi DP , GO DP GO diye başlıklar açacağınada eminim.Bu yapılanın ne hayalcilikle ne iş bilmeyle nede başka bir şeyle ilgisi var.Bu olay tamamen onur gurur meselesi.

Bu söylediklerimi ne kadar ciddiye alırsınız beni ilgilendirmiyor umrumda da değil açıkçası.Bir nebze olsun KAFANIZA bir şeyler sokabildiysem ne mutlu bana.Girmiyorsada artık iş işten çoktan geçmiş demektir zaten.

Not : Bu konuşmamı DP ile özdeşleştirmeyin oraya giden TTB/TTR/HWA/hatta ve hatta adını turnuva başlamadan 1 gün önce duyurcakları bir takım bile katılsa aynı şeyleri onlarada savunurdum.Bence olması gereken budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

quote:

Orijinalden alıntı: Muck*

quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

Pain alsın. Sonra es kaza bunlar dünya şampiyonasına çıkarsa dünya şampiyonası tarihinin ilk 15 Dakikada biten oyununu görmüş oluruz...

Sizin gibi adamlar olduktan sonra bizim ülkede ne fizik sporları ne e-spor nede başka bir aktivite gelişmez zaten.

Haiti İspanya'dan 10 yediği maçta 15 20 kişilik taraftar grubu Haiti'yi alkışlar , İngiltere'de şampiyon takım deplasmanda rakip tribünler tarafından alkışlanır.

Ama bizim ülkemizde , 2 saat bilgisayar oynadı diye annesi tarafından terlikle dövülen gençlerin olduğu ülkede zoru başarıp ellerinden geldiğince içerde ve dışarıda ülkeyi temsil etmeye çalışan oyuncular her koşulda desteklenmesi gerekirken , destek görmedikleri gibi sağda solda bunları görerek çok güzel moral topluyorlar.

Keşke daha iyi olsanızda siz yorum yapanlar temsil etseniz bizi LCS'de izlediğimiz adamları siz yenip gururlandırsanız bizi.Ama eğer yapamıyorsanız burdan oturup konuşmakla olmuyor bu işler bunuda kafanıza sokmanız gerek artık.

Türk insanının tarihindeki en büyük silahı neydi ? Savaşlarda silahmı ? Futbolda milyon dolarlık oyuncularmı ? Basketbolda NBA kadrosumu ? En büyük silahı İNANCIYDI. Rakiplere oranla çok çok zayıf bir kadroyla UEFA Kupası alındı yine o tarz bir kadroyla Dünya Kupası 3.sü olundu.Basketbolda Avrupa Şampiyonlukları ve Dünya Dereceleri alındı.Türk toplumunun %99'unun oynamasını bile bilmediği bilardo sporunda yıllarca Dünya Şampiyonu olan bir takımımız vardı.İzlerken imrendiğimiz motor yarışlarında yıllarca tek tabanca lider giden bir yarış takımımız vardı.Bunlar nasıl oldu ? Hepsi tesadüf olamaz heralde.

Burda atıp tutup ona buna laf edip kendini "kuul" göstermeye çalışan arkadaşların yarısından fazlası DP PaiN'i eleyip LA'a giderse burda Yaşa DP , Gururlandırdın bizi DP , GO DP GO diye başlıklar açacağınada eminim.Bu yapılanın ne hayalcilikle ne iş bilmeyle nede başka bir şeyle ilgisi var.Bu olay tamamen onur gurur meselesi.

Bu söylediklerimi ne kadar ciddiye alırsınız beni ilgilendirmiyor umrumda da değil açıkçası.Bir nebze olsun KAFANIZA bir şeyler sokabildiysem ne mutlu bana.Girmiyorsada artık iş işten çoktan geçmiş demektir zaten.

Not : Bu konuşmamı DP ile özdeşleştirmeyin oraya giden TTB/TTR/HWA/hatta ve hatta adını turnuva başlamadan 1 gün önce duyurcakları bir takım bile katılsa aynı şeyleri onlarada savunurdum.Bence olması gereken budur.

Taqma qnq bizde naru var

• Ne kadar hwayı desteklesemde en iyi temsil etmeleri için destek vereceğim insanlar bunun bilincinde değil
  • Aynen , Galiba Brezilya'dan bunlar . brTT diye bir adcleri var ama pek iyi oynamıyor adam . Streamine baktığımda genellikle defeat oluyor
  • Naru deLer geçher rakip tanımıyor ya hanni

• her şeyden önce midde kami naruyu ezer geçer.
  • DP alir.

• Too ez for PaiN diyorum ben.

Ayrıca DP dünya şampiyonasına giderse bizi geçtim, onlar için kötü olur. Orda ağır ezilmek kötü bi duygu olur açıkcası. Hiç katılmamak daha iyi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.