Şimdi Ara

Pajero Pinin Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim kardeşlerim herkese merhabalar. Uzun araştırmalarım sonucu Pajero Pinin 2.0 GDI Otomatik almaya karar verdim. Vitaralarada çok baktım ancak pajero adeta al beni diyor görüntüsü beni çok cezbetti. Herkes gibi en çok korktuğum konu yedek parça sıkıntısı. İstanbul'da oturuyorum bazen de işim gereği Ankara'ya gidiyorum. Ama gaz kelebeği sorunu hariç kolay kolay arıza çıkarmadığı çok sağlam araç olduğu söyleniyor gerçekten öyle midir? Bu aracı alırsam pişman olur muyum arıza çıkarması bakımından? Yani bu arabayla habire sanayiye gitmeye korkuyorum eski model olmasından dolayı sadece bakım için gitmek istiyorum sanayiye açıkçası. Yakıt konusuna takılmıyorum ama yine de sorayım bir depoyla kaç km yol yapıyorsunuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Hocam ben bunun 2001 modelini 2007 ile 2014 yılları arasında kullandım gücü, şanzımanı, görünüşü performansı herşeyiyle çok başarılı bir araç PininFarina tasarımı zaten.. bir kez yedek parça sorunum oldu Katar’dan getirdiler ama parça pahalı değilse artık yurt dışından tedarik eskisi gibi uçuk kaçık değil.. gaz kelebeği problemi yaşar mıyım diye korktum ama yaşatmadı.. yalnız bu aracın bir iki handikapı var 15-16 yıllık araba bir de araziye vurulmuşsa yorulmuş olabilir.. arazide kullanılmamış olmasına dikkat edin, piyasası da pek yok iyi bir pazarlıkla kelepir fiyata alabilirsiniz satarken de elden kolay çıkartamayacaksınız haberiniz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.