abi bu adamlar kendilerini ne sanıyo ya |
pakaji konuşacak biz dinleyecez
-
-
gerçek dünya böyle değil mi zaten hocam zenginler fakirleri susturur. pakaji bilgisiyle bizi 100e katlar. biz salam atarken adam gümüşle al sat yapıyordu
-
yav bırak sende adamı yalama az dik dur hocam böyle adamları yaladıkça senin tepene biner bakma benim makarasına dinliyomus gibi yaptığıma
böyle millete caka satan adamlara kıl oluyorum her fok balığını siz biliyosunuz biz hiçbişey bilmiyoz siz yaşadınız en büyük sizsiniz ha oldu
gelir şimdi yine bık bık konusmaya
-
biz bilsek bu durumda olmayız hocam hayattaki tüm ümidimi yatırdığım coine bağladım eğer yükselmezse sonum belli :)
-
kendi adına konus
iyi o zaman sen dinle pakajiyi kurtul bu bataklıktan.
-
hocam inadı bırakmak lazım şu yaptığın inat seni kurtarmaz. bak şirketlerde çok çalışan adamlar değil yalakalar hızlı şekilde rütbe atlıyor neden çünkü doğanın kanunu bu. Çalışarak bir şey olunsaydı karıncalar kral olurdu krallllllllllllllllllllllllllllllll
-
epsilon kardeşim, sen bu konudan sonra bloğu hakettin kardeş. herkes her konuda görüşünü yazar bizde görüşümüzü yazdık konularda. olay bundan ibaretti ama sen bu konu ile saygısızlık ettin. bu nedenle hadi kendine iyi bak.
-
hajı sonsuz tane hak versen yine inadından vazgeçmez ama bir gün senin o parlak zekandan faydalanmadığı için pişmanlık içerisinde kavrulacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X