Şimdi Ara

Paket 50mbs, test 36mbps, indirme 1mb/saniye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafayı yiyeceğim. Son 1 haftadır saat 21.00 dan itibaren böyle. Başka muzdarip olan var mı? Paket 50mbs, test 36mbps, indirme 1mb/saniye

• Yeni kurallara gore 16 mbit ve vermeleri yetiyor :(
  • Aksam prime time da hiz dusmesi normal. Herkes internette o saatte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Bende asla böyle olmuyordu. Ayrica uyku yok var. Gece de mi boyle olur bu is? Asiri sacma.
  • Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Ttnetin isguzarligi. Uydunetin yurtdisi cikislari ttnetden ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı sorun var adslden vdsl geçiş yaptım 1 haftadır netim yoktu bu gün geldi modem arayüzde 50 mbps alıyorum testlerde 20 ile 40 arası değişiyor indirme 1mb arıza kaydı bıraktım 1 2 saat sonra msj geldi tesisatnızda problem vardır diye tekrar arıza kaydı bırakacam...
  • Şöyle konulardaki insanların %90'ı Mb ve MB farkını bilmiyor sanırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    35mb Hız 200kb'ye Düştü
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türk telekom ekibi geldi bu gün adamlar normalde eve çıkmıyorlar rica ettim geldi modemin arkaya gelen kabloyu alete taktı hattın iyi 50 mbpsyi görüyor bir sıkıntı yok dedi ama hala aynı sorunu yaşıyorum 720p 1080p videolar takılıyor indirme yaparken 1.5mbytan başlıyor indirmeye 800 900 kb/s'ye sabitleniyor
  • Herkesin böylemi 720 p takilacaksa hic almayalim.
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    O akk sonrası hız hocam , karıştırdınız galiba.
  • Benim sorunumun nedeni belli oldu yarın çözülmüş olacak büyük ihtimal size de anlatıyım benzer problem olanlar varsa yararlansın ben adslden vdsl geçiş yaptığım için beni superonline ekipleri manuel geçişimi sağlamışlar ama arka planda ben hala adsl kullanıcısı olarak görünüyorum ve bu sorunu şans eseri buldum kotam 35 gb olunca %80 kullanmışsınız diye mesaj geldi aradım dedim detaylı bakın diye daha önce 40 kere sistemsel sorun olabilir diye dil dökmeme rağmen neredeyse modem değiştirteceklerdi. 200 gb akk var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.