Arkadaşlar forumu bayağı araştırdım ancak maalesef aradığıma tam anlamıyla bir cevap bulamadım, görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim. Pioneer kuro marka plazmam var ve sinema sistemi almak istiyorum. Çok profesyonel değiilim ve paket bir şeyden yanayım. Altyazı vs sorun çıkarmayacak vede her türlü DVD VCD vs sorunsuz okuyacak bir marka önerirmisiniz veya forumda detaylı bilgiyi nerede bulabileceğimi söylermisiniz?Şimdiden tşkler
Ben philips 3357/12 kullanıyorum çokta memnunum.DVD-VCD-DİVX-usb den flashdisk olarak kullanıyorum herhangi bir problemle karşılaşmadım.Ayrıca hdmi bağlantı üzerinden upscale özelliğide gayet başarılı.
butçeni ve kullanacağın yerin büyüklüğünü de belirtirsen öneride bulunabiliriz
Bütçe 2000 YTL ye kadar, tabi daha ucuz olursa çok sevinirim. Salon 50 m2 ancak panel in olduğu alan yaklaşık 30m2 civarı, plazmayı 3 metreden seyrediyorum. Tek bir kısatasım var oda ön kolonların kısa olması,maalesf duvar grubu yüzünden uzun kolon kullanamıyorum,tşkler
Aynı dert bendede var, 3,80 uzunluğunda bütün bir parçadan oluşan duvar ünitesi var ve bunun sağ tarafında tv için ayrı ahşap panel var. Dolayısıyla kule tipi alırsam biri tvnin yanında diğeri ise ünitenin diğer ucunda olmak zorunda(en az 3 metre ilerde), bu durumda ses açısından saçma olacak tabiki. Forumda okuduklarımdan ve aldığım görüşlerden kule tipi kullanmak en iyi sonucu veriyor veya da bose nin kolonlarına yönelmek gerekiyor ki onlarda çok pahalı.
Pioneer VSX-917 amfi ve Pioneer SV 70 speaker+sw 160 woofer veya, Onkyo 606 ve Jamo A-405 5+1 set arasındayım.
Başka bir fikir veya tavsiye var mıdır acaba.
Selamlar.
quote:
Orjinalden alıntı: okancalik
Bütçe 2000 YTL ye kadar, tabi daha ucuz olursa çok sevinirim. Salon 50 m2 ancak panel in olduğu alan yaklaşık 30m2 civarı, plazmayı 3 metreden seyrediyorum. Tek bir kısatasım var oda ön kolonların kısa olması,maalesf duvar grubu yüzünden uzun kolon kullanamıyorum,tşkler