pal bölge koduna çıkmayan oyun liste varmı elinizde
ona göre pal veya ntsc u alacağım
Birde pro street pal versiyonu varmı
PAL bölgeye çıkmayan oyun diye bir şey yok. Geç çıkan 1-2 oyun(Catherine ve MGS HD) var o kadar. Her oyun en fazla 1-2 hafta gecikmeli de olsa, her bölgeye çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: bluelabel
PAL bölgeye çıkmayan oyun diye bir şey yok. Geç çıkan 1-2 oyun(Catherine ve MGS HD) var o kadar. Her oyun en fazla 1-2 hafta gecikmeli de olsa, her bölgeye çıkar.
bilgilendirme için sağol ama Kinect wall in the holl pal da yok mesela
Kinect oyunları hakkında hiç bilgim yok hocam, kusura bakma
teşekkürler bilgilendirme için her oyunun eninde sonunda her bölgeye çıkarsa çok rahatladım pal - ntsc u arasında kalmıştım çok sağol pal almaya kararverdim senin dediğine güvenerek
NTSC karın ağrısıdır hocam ama xbox için her şeyi göze alırım
Hole in the wall - arcade oyunu degil mi, marketplace'ten aliyosun, pal-ntsc ayrimi mi var Marketplace'te, varsa hic oyle biseyle karsilasmadim, hic te sorun cikmadi simdiye kadar
Hole in the wall - arcade oyunu degil mi, marketplace'ten aliyosun, pal-ntsc ayrimi mi var Marketplace'te, varsa hic oyle biseyle karsilasmadim, hic te sorun cikmadi simdiye kadar
Live'da dijital olarak satılan bazı oyunlar (Resident Evil 4 vb.) konsolun bölgesini kontrol edip öyle iniyor.
USA hesapla PAL konsola yukarıda örneğini verdiğim oyun inmiyor mesela. İllaki UK hesaptan al diyor oyunu, konsol PAL bölgeye sahip olduğu için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme