Şimdi Ara

Palio 1.2 Sl 2004 model benzinli araca lpg performansı düşürürmü [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Palio 2004 model 1200 motor aracım var. Benzinde 40 ile 43 kuruş arası yakıyor bu rakam fazla geliyor biraz lpg ile yarı yarıya ineceğinden bahsettiler benim arabanın motor küçük ama seri araba ben lpg taktirdiktan sonra performans çok fark edecekmi bilen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcntrhn -- 3 Ocak 2016; 22:18:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 1.2 motor olduğu için ciddi bir montaj hatasi yasamazsiniz.

genelde sorun yasayanlar 1.8 - 2.0 (4 silindir) , bu da %99 montaj detaylarindaki hatalar (motora yetersiz LPG enjektör kapasitesi uygulanması) kaynaklidir.

hic vakit kaybetmeyin LPG donusumu yaptirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim performansla ilgili endişelerim var bununla ilgili bir problem yaşarmıyım
  • detaylı ayar yaplinca hissedilir fark kalmiyor ama sadece programdan otomatik kalibrasyon yapilirsa biraz katip hissedebilirsiniz.

• peki kilometrede ortalama kaç kuruşa iner benim yakıtım tecrübeniz varmı bu araçla ilgili veya olan varsa bilgi verebilirmi
  • araca veya motora gore değişmez.

benzin ve LPG litre fiyatina gore değişir.

harcadiginiz benzinden %15 daha fazla LPG harcarsiniz fiyatları düşünürsek %40-45 civari yakit harcamaniz azalir.

• ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMINIZ İÇİN :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım aynı motorlu araçtan kullanıyor Antalya sehir içi 25 kuruş dikkat etmeden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.