Şimdi Ara

Palio 1.6 Hl Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, yeni evliyim araç ihtiyacım var. 35, maksimum 40 bine çıkabilirim. Bu bütçeye 2000 model, çift airbag, klima full paket 1.6 Hl 103 beygir Palio alınıyor. Yıllar önce bu paraya neler alınıyordu orası ayrı. Bu araç hakkında bilgisi olan veya başka hatchback araç öneren arkadaşlardan bilgi ve tavsiyelerini bekliyorum. Kriterlerim hatchback, klima, 200 bin maksimum km.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• palio serisinin (sporting'i saymazsak) en hızlı üyesi. hafifliği ve o hafifliğe yüksek gelen güçlü motoru sebebiyle 200 km/h hıza çok rahat ulaşıyor. parçası ucuz ve bolca bulabilirsiniz yerli üretim olması sebebiyle... yol tutuşu hafifliği ve sürati sebebiyle çok iyi değildir taklacı güvercin lakabına renault flash 1700'den sonra en çok palio hl yakışır. çok kolay hızlanır zor durur ama abs'de olmalı sizin araçta (iki airbag ve abs güvenlik paket) abs'nin olması önemli. bagajı ufaktır. lpg'ye uyumludur. 1.4 el palio'dan daha az yakar 1.2 s palio'dan fazla yakar. bence düşünülebilir. ben olsam ciddi ciddi düşünürdüm. ama fiyatları bunların da uçmuş ya, bir zamanlar 15-18 bin tl'ye tertemiz 1.6 hl'ler vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 29 Eylül 2020; 22:30:19 >

• Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgi sahibiyseniz araçta neye dikkat etmeli? Geneli komple boyalı, 200 bin km civarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: excellentwarrior

Hocam bilgi sahibiyseniz araçta neye dikkat etmeli? Geneli komple boyalı, 200 bin km civarı.
    valla 2000 senesinde almıştık hocam biz, 2002'de sattık. bizdeki 2001 1.4 el modeliydi. çok oldu satalı maalesef o yüzden şu andaki kullanıcıları daha iyi cevap verecektir. sonuçta 20 yaşında araba. bizde sıfırken var olduğu için sorun yaşadığımızı hatırlamıyorum. 1.6 hl yakın arkadaşımda vardı beş sene kullandı, yukarıda bildiklerim de kendi söyledikleri ve internet aleminde diğer kullanıcıların yazdıklarından oluşuyor. güzel giderdi 1.6 hl sağlam gazlardık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 29 Eylül 2020; 22:34:23 >
    Gazlama gibi bir niyetim yok yakıt LPG'de çok fazla olmaz umarım..

• Merhaba,

Kriterlerinize bence mutlak benzini de ekleyin. Şu devirde 80 bin ₺ hadi iyisi 70.000₺ altına dizele girilmesini pek önermem. Hele o rakamlarda asla önermem.

fiat brava olabilir. Güzel ciğerli keyifli araçtır

Palio lar olabilir.

1.25 eski kasa fiestalar olabilir. 2000 üstü. Ghia paket bulabilirsin düzgün. Çelik jant, ön camlar otomatik, yan aynalar otomatik, 4 hava yastığı, klima vs. güzel araçtır.

Biraz zor ancak beli düşürebilirsiniz Kalos hb alabilirsiniz. Yılına göre tasarımı gayet güzel ve kemikli bir araçtır.
  • 34HIL34 kullanıcısına yanıt
    Fiestalar da hoşuma gidiyor ama daha pahalı onlar. Bir araç var aslında belki bakabilirim. Brava da güzel araç tavsiyeleriniz için teşekkür ederim brava araştıracağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 3 1.6 d touring nasıldır ?
    10 yıl önce açıldı
    Peugeot 1.4 hdi nasıldır ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Yanlış yönlendirmeyelim lütfen. İçlerinde en az yakanı sırasıyla

1.4

1.2

1.6 ' dır. 1.6 1.4 palio dan ciddi seviyede fazla yakar. Arada yaklaşık 3 litre kadar ciddi bir şekilde fazla yakar hatta.

Performans olarak 1.2 ile 1.4 arasında anlaşılabilecek seviye de bir fark yoktur. Neredeyse aynı diyebiliriz. 1.6 performansı 1.2 ve 1.4 e göre daha iyidir ancak yaktımı çok yakar tavsiye etmem. En güzel tercih 1.4 el olacaktır.
  • excellentwarrior kullanıcısına yanıt
    42- 43 yazılan ilanları 40 bine alabilirsiniz. Ve kırık dökük değil km si 160 seviyelerinde temiz bakımlısı bulunabiliyor. Temizlerinize paranız yetiyor kısacası.
    Hocam biniciyim ama Allah göstermesin satma durumunda zorlar sanırım. Yine de donanımlı bir araç bakıcam. Teşekkürler.

Satma durumunda fiesta mı zorlar? Roverdan tatadan falan bahsetmiyoruz. Ayrıca rover tata dahi olsa fiyatını ederi yaptığınız sürece hiçbir şey elinizde kalmaz. Tercih sizlerin :)
    Brava hocam Fiesta kalmaz. Brava çok az ilan var. Bakıcam teşekkürler.

Oda kalmaz emin ol
  • palionun en güçlü (dizel hariç) motoru ancak kronik sorunları en çok olan modeli 1.6 motorlar. ikinci aracım palio 1.4 8v gayet memnunum. 1.6 alma diyen çok olmuştu araştırırken. palio gruplarında da çoğunluk 1.6 şikayetleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34HIL34

Satma durumunda fiesta mı zorlar? Roverdan tatadan falan bahsetmiyoruz. Ayrıca rover tata dahi olsa fiyatını ederi yaptığınız sürece hiçbir şey elinizde kalmaz. Tercih sizlerin :)
    hocam tata dedin de ben de konu açacaktım utandım :) bizi utandıranların bu arada gelmişini geç..
    neyse konumuza dönersek tata indica tdi ler nasıl. nedir bunların olayı. yani genelde km düşük ve canlı renkliler ve fiyat da uygun gibi. sorunları nedri bunların.
  • Otomatik 106 bulunabiliyor o paralara otomatik düşünürsen bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 8 valf palio kullandim 2005 model makyajli kasa. Performansi falan gayet yeterli ve tupde 25 kuruş yakar en fazla.
    Sehirler arasinda da üzmüyor sehir içinde cok atak zaten.
    1.6 ya çıkıp bosuna yakıt arttırma.
    8 valf 1.2 lerde klima yok 16 valf alacan.

• general4242 kullanıcısına yanıt
    1.2 8valf palio kullandın. 2005 model makyajlı kasa. performansı falan gayet yeterli. Buraya kadar her şeye tamam diyelim de tüpte 25 kuruş yakar diyip bir de en fazla demen komik.

Şehir içi 9 litre altını görmeyen bir araç. Lpg tüketimi yaklaşık 10.5 - 11 litre. hadi en iyisimi 10 de. 10x3.40 34 kuruş yapıyor. 30 kuruş altını şehiriçinde göremeyecek arabaya 25 kuruş oda en fazla biraz iddia lı İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.
  • merkep kullanıcısına yanıt
    Merhaba, genelde araçlar 0 km den itibaren bakımları düzgün ve eksiksiz yapıldığı taktirde 400 bini çok rahat görürler. 2010 sonrası her araç için söylüyorum bunu. Ancak tatalarda maalesef motor ömrü çok kısa. Motora bir ömür biçilmez ancak genel ortalamaya baktığımızda maalesef durum bu. 150 bine gelip rektefiye görmeyen motoru çok az. Malzeme kalitesi çok kötü. Mekaniği kötü. Yaptırdığın şeyde tutmuyor belli bir süre sonra tekrar aynı sorunu açabiliyor. Servis dışında sanayide parayla baktıracak usta bulamazsın. Çoğu usta uğraşmak dahi istemez. Anlamayanı çok olduğu kadar anlayanı olsada bakmak istemiyor. Ses sistemi mekanik aksamı motordaki parçaların kalitesizliği servis azlığı usta azlığı hepsini topladığında girilmeyecek bir araba gibi. Tabii çok kullanıp memnun olanıda var ancak genel oran memnuniyetsiz.
    o kadar defalarca hesapladik lpg tam 3₺ civari falan ve 22 kurus yakıyordu ama ?
    Yalan soyleyecek değilim.
    Ayni yerden gazi aliyoruz fulluyoruz. bosalana kadar. Sonra tekrar ayni yerden fulluyoruz.
    Aynisini baska istasyonlarda da denedik.
    1.2 16 valf albea da baskasinda var o da lpg 3 tl den 25-26 kuruş yakiyor.
    Edit: lpg 3 tl de 30 kuruşa yakin yakıyor
    Lpg 2.75 de olabilirdi ama daha düşük değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 30 Eylül 2020; 20:25:36 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.