Şimdi Ara

palio mu polo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

17.000 max 18.000 bütçem var palio mu önerirsiniz polo mu? malum palio olursa modeli daha yüksek olacak. ve birde model olarak ta söyler misiniz? palioy sa hangi model polo ise hangi model olsun ?;

• 17 bine 1999 kasa polonun kronik sorunu çok ama daha oturaklı daha donanımlı
    Palioda ise 1.2 16valf -1.3 dizel 2003 üstü olanlara bakın ben düşük kmli Palio 1.2 16 Valf + lpg öneririm motor olarak gayet yeterli 3.000 devirde 120 yapıyor vites oranı iyi çekiş iyi
    Benzinde 30-35 krl yakıyor kayseride lpg ile 20 krş altı yakar
    Palio ile ilgili sormak istediklerinizi sorabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

17 bine 1999 kasa polonun kronik sorunu çok ama daha oturaklı daha donanımlı
    Palioda ise 1.2 16valf -1.3 dizel 2003 üstü olanlara bakın ben düşük kmli Palio 1.2 16 Valf + lpg öneririm motor olarak gayet yeterli 3.000 devirde 120 yapıyor vites oranı iyi çekiş iyi
    Benzinde 30-35 krl yakıyor kayseride lpg ile 20 krş altı yakar
    Palio ile ilgili sormak istediklerinizi sorabilirsiniz

APPY038 öncelikle teşekkür ederim

palio 1.2 ile 1.4 arasında hissedile bilir bir güç & serilik farkı varmıdır? ve ikisiniz yakışı arasındaki fark ne kadar dır? kısacası bana önereceğiniz palio hangisidir?
    son olarakta birde 1.3 dizeller var onlar nasıldır?
  • bence palio tam bir pazar arabası o model polo larda 5 para etmez yani sonuç olarak al birini vur ötekine ben olsam senin yerinde o paralara temiz brava yada marea bakardım
  • webmaster015 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle 2003 ve sonrası olan mk2 kasa paliolara bakın
    1.3 dizeller iyidir temizi zor temizi bulursanız alın direk
    Onun haricinde 2003-2006 arası olan kasalarda 1.2 16valf olanı iyidir 8valf tercih etmeyin
    2003-2006 arası olan kasayı 17 bine rahat bulursunuz
    Bu kasada öncelikli olarak temiz dizel arayın bulamazsanız 1.2 16 Valf alın
    2006 üstünde ise 1.4 yaygın temizi 17 bine zor bulursanız temizini değerlendirip alın
    1998-2002 arası olan modellere 17 bin bütçe ile bakmayın hakkı Max 13 dür o kasaların

• iki aracıda kullandım geçen palio mu satıp polo aldım. 20bin lira veya üzeri bütçeniz olsa polo derdim ama 17-18 bine bence palio alın bulabilirseniz 1.3 multijet olanı öneririm. 1.2 motoru önermiyorum
  • Bence 2004 clio bak zor ama düşürebilirsen kazalı motoru temiz falan .
    Bin vur dağa taşa , taş gibi araba , ama kaza yapma . Clio karışmaz o işlere :)

• cevaplarınız içine teşekkürler arkadaşlar, mutemelen 1.2 16 v palio alıyom 1.3 multijet bu fiyata bulmam zor gibi ikisinden biri olacak yine aklına bişey gelen veya ekleme yapmak isteyen olursa değerlendirecem
  • 1 seneden fazla 2004 model 1.2 16v palio kulllandım, tek kelimeyle ekonomi aracı, masraf çıkarmaz kolay kolay, parçası ustası bol. Polo karşısında düşünmeden alın derim.
  • Polo güzelde o yaştaki araba elbet ufak tefek Masraf çıkaracak.vw grubu parçaları Fiat grubuna göre pahalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.