Bildirim
Palio Speedgear Otomatik Şanzıman Yağı Değişimi İçin Usta Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oncelikle sanzimaniniz cvt sanziman speedgearlar cvt diye biliyorum.
Degisecek olan sey yag degil sivi, yani adi cvt sivisi.
Sakin cahil bir ustaya gidipte otomatik sanziman yagi filan koydurmayin sanziman iflah olma cope atarsiniz.
Once yetkili fiat servisine gidin kullandigi siviyi ogrenin hatta yerinizde olsam islemide yetkili serviste yaptirirdim.
En azindan siviyi yetkili servisten alin bir japon ustasına gidin cvtler genelde japonlarda olur zira.
Hayirli gunler -
Y-E-T-K-İ-L-İ S-E-R-V-İ-S
O kadarrr -
Araç eski diye yetkili servis ilgilenmez diye düşünmüştüm, bi arayayım o zaman servisleri, fiyat alayım.quote:
Orijinalden alıntı: tasshelhoff
Oncelikle sanzimaniniz cvt sanziman speedgearlar cvt diye biliyorum.
Degisecek olan sey yag degil sivi, yani adi cvt sivisi.
Sakin cahil bir ustaya gidipte otomatik sanziman yagi filan koydurmayin sanziman iflah olma cope atarsiniz.
Once yetkili fiat servisine gidin kullandigi siviyi ogrenin hatta yerinizde olsam islemide yetkili serviste yaptirirdim.
En azindan siviyi yetkili servisten alin bir japon ustasına gidin cvtler genelde japonlarda olur zira.
Hayirli gunler -
Yetkili servis eski araçlara bakar mı peki ? 15 - 16 yaşında araba neticede.quote:
Orijinalden alıntı: bravaman
Y-E-T-K-İ-L-İ S-E-R-V-İ-S
O kadarrr -
Bakar tabi parasını verirsen niye bakmasınquote:
Orijinalden alıntı: Haluk Ermiş
Yetkili servis eski araçlara bakar mı peki ? 15 - 16 yaşında araba neticede.
Alıntıları Göster -
Bendede 2002 model speedgear var.servisten bilgi aldiysaniz benide bilgilendirirmisiniz.fiyat ne istediler -
2004 model araca şuan servis bakıyor. bence bakarlar fiyatı verdikten sonra -
Yanlış yağ cvt’yi direk çöp eder. Çıkma ararsın sonra.
İlla değiştireceksem Servisten başka yerde kurcalatmazdım ben olsam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X