Şimdi Ara

Palio van adam etme çabaları ( FOTO EKLENDİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
10.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 model yeni göğüs bir palio van almış bulunmaktayım daha çok iş amaçlı kullnıcam araç fabrika çıkışlı , standart ne varsa aynı şekilde ,
    arka tarafı açıp camları takıp koltuk bulup , spoiler takıp biraz daha düzgün hale getirelim diyorum

sırasıyla gidersek eğer

arkadaki sacları çıkarıp cam takmak
    koltuk takmak ve arka kısma bituself izolasyon
    mini ses sistemi
    sis lambası
    çıkma çelik jant
    siyah zemin far
    zenon
    ve aklıma takılan husu araba beşik gibi sallanıyor 3.5 luk veya 5 lik yay konusunda akıl verebilecek üstad varsa onuda dinleriz

fikir verecek şöylede yapan olur diyecek yada benzeri parçaların elinde çıkmsı bulunanları dinlemek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTRSLN -- 14 Temmuz 2013; 11:45:19 >

• çocukluğumdan beri fiatlara modifiye yakıştıramadım.
  • Bu saydıklarım pek modifiye gibi değil zaten sadece görunum iyilestrme gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer spoiler takarsanız kesinlikle iğrenç olur. diğerleri için bişey diyemeyeceğim
  • Hocam her türlü pa rca konusunda yardimci olurum 0541 548 58 56 discovery tuning yedek parça @SMTRSLN

• cam takıldı
    1 numara film yapıldı
    arka koltuk aldık çıkma , ( izmir civarı uygun montajcı aranıyor
    sisler alındı montaj yapılacak
    sporting spoiler bulundu kazalı araçtan söktük o boyanıp takılacak
    park sensörü yapıldı
    bir takım jant bulunacak
    maşpiyel ısmı siyah onlar beyaza boyanacak
    ufak tefek tadilatla emekle baya tatlı bişey olacak abartı olmadan kesinlikle
  • yapılan uygulamaları resimler ile süslerseniz daha şık olur hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siyah zeminli far, jant, spoiler, sis farı, park sensörü v.s görünümü oldukça değiştirecektir.
    Yalnız 'çakma xenon' olarak tabir edilen merceksiz xenon farlar karşıdaki sürücüyü kör etmekle birlikte güzel bir görüntü oluşturmuyorlar bence. Orjinal halojen sistem kalsın derim ben. :)
  • Herşeyi yapta, çakma zenon takma biraz olsun karşındakine saygın varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Herşeyi yapta, çakma zenon takma biraz olsun karşındakine saygın varsa.

Ve aileni bu işe karıştırmak istemiyorsan..
  • Orjinaline göre yapmaya çalış. Tabi zevkler değişebilir ama internetten bak Palio fotoğraflarına kesin fikir verir sana. Bence küçük bir spoiler, güzel 5 kollu bir jant 14 inç ideal olur. Nikelaj yapma Palio'ya çok yakışmaz. Siyah zemin far olabilir ama Zenon yapma. İlla yapacağım diyorsan far ayarı varsa yap. Far ayarını en aşağı indirirsin bir de 4300K olan ampüllerden alırsan göz almaz. Ama o ayar yoksa ve 6000 8000k falan takarsan karşıdakinden çok küfür yersin. En tatlı olabilecek çözüm ya amerikan park yaptırman. Ya da gündüz farlarını turuncu yapmak. Aracın rengini göremedim ama ona göre birşeyler de önerebilirim.
  • Aldıklarının masrafı ne oldu hocam
  • xenon yapmam yaparsamda inşallah siyah zeminli fara mercek montajı projesini görrsünüz oda ilklerden biri olur
    nikelaj nefret ederim beyaz arabaya , tavan kaplama düşünmüyorum
    amacım bakılası hale getrmek ve dikkat çekmeden dewam etmek
    yarın spoileri boyama niyetim var astar alıp boya döktürüp numarasına göre ve sprey cila alıp
    sis farı için düğme yok sanırım röle takıp o şeklde halletmek istiyorum , müsait zamanda foto çekip atarım
    aracı düşürmek lazım hafif çünkü leylek gibiyiz yollarda t4 ten inince bu değişik gelio
  • Bu araç için her yıl muayene gerekiyor galiba doğru mu? Bir de vergisi farklı sanırım? Bir ara bakmıştım ama şuan hiç hatırlamıyorum.

Bir de cam ve koltuğu ruhsata işletecek misiniz yoksa her yıl sök takla mı uğraşacaksınız?
  • güzel bi proje çıkıyor ortaya.Resimlerle desteklemenizi bekliyoruz ama nazara dikkat.

-Amerikan park modülü
    -Philips veya osram beyaz ampül
    -3.5 yay (coi pahalıya mâlolur)
    -arka stop karartma (yalnızca sinyal ve geri vites yerine)
    -sislere sarı folyo çekebilirsiniz. JDM tarzı da diyorlar
    -Çok abartılı olmamak kaydıyla güzel nikelaj bir egzost ucu taktırabilirsiniz.
    -Anteni balık sırtı yapabilirsiniz görüntü olarak daha hoş olur
    -plakaları dilerseniz APP yapabilirsiniz daha sade ve hoş görünür.
    - ve son olarakta aracın ön ve arka camına beyaz folyo ile WHITE ANGEL yazdırın

(son madde şakaydı vurmayın )

• camlar takıldıktan ve 1 numara en
    nce film yapıldıktan sonraki halimiz

buda spoilerimizin üst katının boyadığım hali , kendini sporting çıkması gri renkteydi

sislerle uğraşıyorum ampulu içine oturtmayı beceremedim bulmaca oyunu gibi , normal tesisat çekicem düğme koymak suretiyle sisler hazır olmuş olacak inşallah
    sonrası plastik asterla süsledğimiz maşğiyelleri palio beyazıyla gerekli kısımları gazete kaplayıp boyamak kaportaya ufak röüşlar ve 14 yada 15 beyaz jant arayışı gibi gibi liste uzun zaman çok
     Palio van adam etme çabaları ( FOTO EKLENDİ ) Palio van adam etme çabaları ( FOTO EKLENDİ )

• Her sene gireceğiniz muayeneden nasıl geçmeyi planlıyorsunuz?...
  • camlar sıkıntı yaratmıyormuş , koltuk takmadan bile kullanabilirim , zenon yapmayacağım , 1 numara filmler zaten vizeden geçiyor park senisörünün spoilerin ıvır zıvırın da vizede sıkıntı olacağnı zannetmiyorum
  • spoilerin montaj öncesi deneme turu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTRSLN -- 12 Temmuz 2013; 11:08:19 >
  • plaka yapıştırma , siyah şeritleri kaldırma spoiler stop tesisatını çekimi bağlanması ve testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTRSLN -- 14 Temmuz 2013; 11:44:57 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.