Andromeda nın sitesine girdim fakat palit 6600GT nin ramlerinin 1.6ns oldugunu goremedim.
Eger dediginiz gibi ramler 1.6ns ise tabiki leadtek 6600GT den iyi olma ihtimali yuksek cunku ramler 1200mhz ye kadar rahatlıkla cıkabilir. GPU sunun kaca cıkabildigi de onemli tabi.
iki kartın fiyatı aynı değilmi ? biri 237 digeri 235$...
Leadtek te 1.6 ns arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: Soultrap
Andromeda nın sitesine girdim fakat palit 6600GT nin ramlerinin 1.6ns oldugunu goremedim.
Eger dediginiz gibi ramler 1.6ns ise tabiki leadtek 6600GT den iyi olma ihtimali yuksek cunku ramler 1200mhz ye kadar rahatlıkla cıkabilir. GPU sunun kaca cıkabildigi de onemli tabi.
hocam iyi bak nasıl görmezsin iyi bak
quote:
Orjinalden alıntı: feyt180
iki kartın fiyatı aynı değilmi ? biri 237 digeri 235$...
hocam iyi bak nasıl görmezsin iyi bak
hmm tamam gordum. Ben pci-e ye bakıyormusum.
Bu arada leadtek 6600GT 2.0ns bellek kullanıyor. 1.6ns bellek kullanan Leadtek 6600GT extreme edition.
pki napcaz şimdi
quote:
Orjinalden alıntı: osman öztin
pki napcaz şimdi
Eger gercekten 1.6ns ramleri varsa Palit gercekten cok cok iyi bir secenek oluyor. Ben olsam kesinlikle Palit tercih ederdim boyle bir durumda.
leadtek in 2.0 ns ramleri olduğunu söylemiştim daha önce