Şimdi Ara

palit 8600 GT sonic sorunu olan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
6.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de aynı kart var (Palit 8600GT sonic) ve de büyük bir sorunum.
    Oynadığım tüm oyunlarda 5-10 dakka sonra hatta ekran kartımın kutusundan çıkan ralli oyununda 1-2 daka sonra herşey birbirine giriyor.
    Çözümünü yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frukogazoz

Bende de aynı kart var (Palit 8600GT sonic) ve de büyük bir sorunum.
    Oynadığım tüm oyunlarda 5-10 dakka sonra hatta ekran kartımın kutusundan çıkan ralli oyununda 1-2 daka sonra herşey birbirine giriyor.

Eski bir konuyu hortlatmışsın, genel olarak kullananlar memnun ancak benim alette sorun yarattı ve tamir için gönderdim garantisine, bakalım ne olacak
  • belkı sorunludur garantıye yolla baksınlar...www.koyuncu.com.tr dıstubutor fırma ordan bılgı alabılırsın maıl yada servıs hakkında..saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: frukogazoz

Bende de aynı kart var (Palit 8600GT sonic) ve de büyük bir sorunum.

• Arkdaslar palit 8600 GT Sonic + aldım bugün elime geçti ghost recon 2 yi 38 fps ortalmayala oynuyorum her kursunun hakkını veriyor bnce herkese tavsiye ederiiiimmm
  • evet gercekten 8600 gt ler icinde en iyisi
    ayrıca memorysi 2160 mhz e kadar overclok edilebiliyor. Oldukça buyukte bir soğutucusu var. PC de 2 slot yer kaplıyor.
  • aynen öyle 2 tane lik yer kaplıyor ama harika
  • bence sonuçlar kötü özellikle most wanted için olanı kendi ekran kartımla denedim sapphire x1900gt rev2.
    sonuçta dx10 dan şu an itibariyle bi beklentimiz yok.ayrıca 8600gt in dx 10 performansıda ayrı bi olay.dx9 için konuşacak olursak.arkadaşın yaptığı testlerin aynısını yaptım.

oyundaki detay özellikleri

palit 8600 GT sonic sorunu olan?

dikkat ederseniz çözünürlük 1280x1024

oyundan ss

palit 8600 GT sonic sorunu olan?

oyun genelde 45-55 fps arasında değişiyor bu detaylarda.görüldüğü üzere günümüz oyunları düşünülüyorsa bu kart alınmaz.

• sorunmu ne sorunu yav bir haftadır kulanıyorum sanki 2 yıllık bilgisayarım gitmişte yerine süper bi bilgisayar gelmiş gibi yani tam bi devrim yaptı tek başına 8600gt sonic+ alemin kıralı desem yeridir benim için
  • Hiç kullanmadım ama çok sattım...Sonic serisi herzaman başarılıydı buda öyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 9 Eylül 2007; 17:26:24 >
  • Geçen ay benim palit 8600 gt sonic te sorun oldu . oyunlara girdiğimde ekranda binlerce yeşil kare oluşmaya başladı sürücü değiştirdim üçkez windows kurdum vista da bunun içinde
    ancak bu sorun dan kurtulamadım garantiye gönderildi hala bekliyorum gelcek . bu arada ekran kartım default ayarlarda iken sorun yaşadım . herşey orjinal ayarlarda idi..
  • karta yapmadığım şey kalmadı...

o/c, fan hızını düşürme, vmod...

taş gibi, çatır çatır çalışıyor...

şu anda 750/1900 çalışıyor...
  • bence almalısın şu an fiyat performans açısından çok iyi bir kart bu arada Bioshock ta dx 10 da gayet güzel bir performans veriyormuş söylenenlere göre.Bence almalısın.

@serdaq 8800 gts almayı düşünüyosan al bence ati 2900 xt 8800 gtx e rakip olarak çıkmıştı ama 8800 gts yi bile geçemiyor çoğu oyunda..

ALt - Tab sorunu için endişeleniyorsan da 1 ay içinde çıkıcak driverlarla halledilicek.Nvida bu şekilde açıklama yaptı..

Şimdiden hayırlı olsun.

• heh bende habire oc ediyorum hatta bi ara oyunda enkler deigşti default ettim şu an taş gibi çalışıyor adeta oyun oyna oyun oyna 1280*1024 max detayda oyun oyna diyor(monitörüm anca en üst bunu detekliyor)
  • arkadaslar masaüstünde oyun fln acık deilken sıcaklık 53 .ghost recon2 yi fln oynarken sıcaklık 57-59 ciwarlarında herhangi bi oc de söz konusu deil normalmi bu sıcaklıklar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxpisiko41xx

arkadaslar masaüstünde oyun fln acık deilken sıcaklık 53 .ghost recon2 yi fln oynarken sıcaklık 57-59 ciwarlarında herhangi bi oc de söz konusu deil normalmi bu sıcaklıklar?

normaldir...
  • peqi arkadasım sistem hakkıında yorum yaparmısn ne zamanın oyunlarını kaldırır tahminin
  • Aynı sorunu ben de yaşadım ama benim kart 6600 GTX TDI. Grafik işlemleri yogun olduğunu ( AEO3, C&C mesela ) oyunlarda oluyor. İlk 2 dakka sorun olmuyo ama ısınma başlayınca yeşil kırmızı karıncalar oluyo. Sebep : ısınma ama işlemci ısınması değil, ram veya ram yolunun ısınması. Riva Tuner diye bir program var. işlemci hızını ve veri yolu hızını deneme yanılma yolu ile uygun seviyeye getirin oyle oynayın sorun çıkmaz. ama evrdiğimiz para bosuna gitmiş oluyor. nvidia'nın forumlarından birinden öğrenmiştim bunu.
  • Palit 8600 GT Sonic(+) aldm dun taktımda açılırken sonic + yazısı gözkmüyo sadece GT yazısı war bu normalmidir?
  • Ben ilk çıktığı dönemden beri kullanıyorum, oldukça memnunum, birçok Dx10 demoda süründü ama oyunların tam sürümlerinde şimdilik sıkıntı yaratmıyor. Bioshock ve MoH Airborne performansı yeterliydi ama bence şu dönemde 256 bitlik eşdeğerleri de dikkate alınmalı.
  • süper 3 aydır kulanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.