Şimdi Ara

palit 8600 GT sonic sorunu olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
6.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba arkadaşlar.. ekran kartı almak üzereyim 24 saat içerisinde sipariş vereceğim..
    son olarak sormak istediğim..
    palit 8600 GT Sonic ten başı yanan ya da sorunlarıyla uğraşan arkadaşlar var mı?? driver sorunu, ses sorunu hız sorunu v.b.
    acil olarak yazmanızı bekliyorum..

• bende yeni sipariş verdim aslında arkadasın dedigi gibi sorun yasayan varsa yazsın memnun olanlarda tabi:)
  • hiç mi sorunu yok yaw bunun?? kusursuz mu yaani
  • alan çok fazla kişi yok ondan bi şey yazılmıyo bence
  • Benim de cuma günü geliyor kartım. İnşallah elimizde patlamaz
  • ben kullanıyorum yaklasık 1aydır cc3,titan quest,company of heros pes6 hepsıde cok ıyı bı sekılde calısıyor cok memnunum driver sorunu yasamadım yada herhangı bı oyundan yawas dıye aldıgıma pişman olmadım
  • bence 7600 falan al 50+kdv paran cebinde kalır yani kara gectiğini anlarsın ama 7600 ile 8600 kullandığında o farkı anlıyabiliceğini sanmıyorum dx10 olayını hiç konuşmıyalım bile ilgili bölümde sürünüyor 8600 ler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zotac 9500 Gt Yardım...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bi sorun yaşıyorum bu kartla

core clock setting i 590 dan 650 ye çıkarınca ekranda bozuk tv kanalı gibi karıncalanmalar var. sıcaklık ortalama 43-44 derece iken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sfx

ben bi sorun yaşıyorum bu kartla

core clock setting i 590 dan 650 ye çıkarınca ekranda bozuk tv kanalı gibi karıncalanmalar var. sıcaklık ortalama 43-44 derece iken.

normal sıcaklık değeri fanda bi sorun olabilir kart'ın
  • quote:

Orjinalden alıntı: flywer

quote:

Orjinalden alıntı: sfx

ben bi sorun yaşıyorum bu kartla

normal sıcaklık değeri fanda bi sorun olabilir kart'ın

biraz daha arttırdığımda ekran kullanılamıyacak kadar bozuluyor. fanda sorun olduğunu zannnetmiyorum sıcaklık normal çünkü
  • 8600 GT'lerin performansini tam bilmiyorum ama DX9'da ona yakin performans veren daha eski bir kart bulursan onu al, saglam bi miktar para cebinde kalabilir... Cunku DX10'da 1.28 FPS ortalama veren bi ekran kartinin DX10 destegi var diyemeyiz yine DX9 oynicaksin eninde sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 17 Mayıs 2007; 0:31:01 >
  • Arkadaşlar illa DX10 a geçicem diye kart almayın zarar edersiniz biraz daha bekleyin tam otursun DX10 yerine hem o zaman fiyatlarda düşücek paranız hem cebinizde kalıcak hemde iyi bi zamanda kart ı almış olucaksınız
  • 8600gt sonic i nerdeyse bi aydır kullanıyorum sorun yok
    şu an fiyatı 230 ytl civarında performansına göre iyi fiyat
  • ++++ şunuda söylim kart şuanki haliyle işimi görüyor. NFS MW 1024x768 de bütün grafik ayarları full kalite ayarlı + ekran kartı ayarları en üst kalite iken (AA+ AF+) sıcaklık en fazla 54° gördüm. bu değerlerde iken fps 20-25 arası geziyor, çok ısındığı söylentisi var ama doğru değil bence. tek sorun yukarıda bahsettiğim overclok değerleri ile oynayınca ekrandaki karıncalanmalar. o da benim hiçbir soğutma uygulamamamdan kaynaklanıyor olabilir.

palit 8600 GT sonic sorunu olan?

• sorun yok
  • tavsiye ederim fiyatına göre perfromansı yeterli.
    dx10 olarak lost planet da da denedim, oyunun kendi belirlediği default ayarlarda 1280çöz.af4x aaoff olarak snow28 cave40 fps gibi bi sonuç aldı.
  • quote:

Arkadaşlar illa DX10 a geçicem diye kart almayın zarar edersiniz biraz daha bekleyin tam otursun DX10 yerine hem o zaman fiyatlarda düşücek paranız hem cebinizde kalıcak hemde iyi bi zamanda kart ı almış olucaksınız

peki onboard e.kartı kullanan ve oyun oynamak isteyen birine ne öneririsiniz...Yani beklesem baya zaman alacak.
  • valla bu gece her şey olabilir geçen hafta SS 500Watt psu aldım ve e.kartı için karar vermeye çalışıyorum. Artık bekleyemiyorumda bu gece her an Palit 8600GT Sonic ya da 320 mb Sparkle 8800GTS siparişi verebilirim. Ama karar veremediğim nokta 8600GT bana ilerisi için sorun yaşatırmı (yani ölü bir yatırım olurmu) ancak 8800GTS inde o kadar paraya dedip-deymeyeceği hakkında kaygılarım var ancak 8800GTS kullanıpta bana birileri tatmin edici cevaplar verirse hiç beklemeden bu gece siparişi vereceğim.... yeter artık bekle bekle nereye kadar eskiden HIS 9600XT Turbo kullanıp memnun kalan ve onbord e.kartı sistem kurup kartı sonra alırım diyerek 7 ay oyun oynamayan biri için herhalde 8800GTS 504 YTL lik fiyatı önemsemez. Değil mi arkadaşlar (bana katılan 8800GTS kullananlara sesleniyorum)

• quote:

Orjinalden alıntı: serdaq

quote:

Arkadaşlar illa DX10 a geçicem diye kart almayın zarar edersiniz biraz daha bekleyin tam otursun DX10 yerine hem o zaman fiyatlarda düşücek paranız hem cebinizde kalıcak hemde iyi bi zamanda kart ı almış olucaksınız

peki onboard e.kartı kullanan ve oyun oynamak isteyen birine ne öneririsiniz...Yani beklesem baya zaman alacak.

hehee ,,,,

bi de böyle bi şey demi?

• Ati'nin orta seviye kartlarını görmeden bu tür kart almak bence yanlışlık olur okullar bitene kadar bekleyin o zaman ati kendi orta seviyesini lanse etmiş olacak..

Örnek olarak bir aptallıkda ben yaptım.Kendime 2 adet MSI 8800gts o/c SLI yaptım.Kardeşimede söz verdim 2900xt çıktığında orta seviye kartlarda çıkar sanıyordum çıkmadı.Onlardan alıcaktım olmayınca kardeşime sözümü tuttum ve 8800gts lerden birini ona verdim kendiminkinide uygun bir fiyattan sattım ve bir 2900xt ön siparişi verdim.
    Bu olaylar esnasında yaptığım en büyük hata 8800gts lerin büyük bir fiyasko olacağını bile bile onları almak idi
    Şimdi gözümüz 2900xt'de bakalım bu kart değecek mi?
    Zaten bu karttan sonra bayağı vakit kart almam..Ati'de tercih ettiğim nokta ise şimdiye kadar hiçbir Nvidia kartında alamadığım güzel performanstır.Ati'nin kartları her ne kadar oldukca sıcak ve gürültülü çalışsada şimdiye kadar aldığım performans bunların ötesinde idi ve ben gürültüye pek önem vermem FPS çok oynadığımdan kulaklık hep kulağımda

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.