Şimdi Ara

palit 8600 GT sonic sorunu olan? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
6.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklasık 1.5 ay oldu bu sistem toplayalı her oyun zeytin yağı mı desem ayçiçek yağımı ona siz karar werin:D
  • Arkadaşlar, gerek DH'de gerek internetin kalan fasa fiso kısmında () yaptığım uzunlamasına, enlemesine ve derinlemesine araştırmalar sonucu, 175YTL olarak belirlediğim bütçemin hakkını en çok veren kartın PALIT 8600GT Plus (+) olduğunu gördüm. Kartı bulmak için bir tarafımı yırttım. Kalktım Ankara'ya geldim. Gigatekte adamlar fiyatı aşağı çektikçe zevkle coştum. 160YTL'ye aldım kartı.

675/1800 default olarak gelen ve de üzerindeki fana baktıkça "beni oc yap" dediğini duyabildiğim karttan çok memnunum. İçimde en ufacık ukte yok. 400 500 milyon verip 8800 hayatta almayacağım için geriye kalanların en iyisi bu kart. (Fayda maliyet açısından düşününce piyasadaki verimliliği en yüksek kart olduğunu söyleyebilirim). (İİBF'ciler kıs kıs gülüyo şimdi)

• quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

Arkadaşlar, gerek DH'de gerek internetin kalan fasa fiso kısmında () yaptığım uzunlamasına, enlemesine ve derinlemesine araştırmalar sonucu, 175YTL olarak belirlediğim bütçemin hakkını en çok veren kartın PALIT 8600GT Plus (+) olduğunu gördüm. Kartı bulmak için bir tarafımı yırttım. Kalktım Ankara'ya geldim. Gigatekte adamlar fiyatı aşağı çektikçe zevkle coştum. 160YTL'ye aldım kartı.

675/1800 default olarak gelen ve de üzerindeki fana baktıkça "beni oc yap" dediğini duyabildiğim karttan çok memnunum. İçimde en ufacık ukte yok. 400 500 milyon verip 8800 hayatta almayacağım için geriye kalanların en iyisi bu kart. (Fayda maliyet açısından düşününce piyasadaki verimliliği en yüksek kart olduğunu söyleyebilirim). (İİBF'ciler kıs kıs gülüyo şimdi)

Tamamen aynı düşüncelerle ben de bu kartı aldım ve çok memnunum. F/P açısından bakarsan en iyi tercihlerden biri.

• kesinilkle arkadaslar
  •  palit 8600 GT sonic sorunu olan?
    8600gt sonic plus var.vmod ıle 825 core 2100memory hızlarında sorunsuz kullanıyorum.

ama tavsıyem bıraz daha bekle 8800gs alabılırsın.yada gs nın cıkısı ıle ucuzlaması beklenen 3850 de alınabılır
  • Bendede plus modeli var gayet iyi çalışıyor almışken plus modelini alsana ...ve acelesi yoksa bende 8800GS bekle derim....

Palit 8600GT Sonic+ Dora Bilgisayar'da (Ankara'da ufak bir internet cafe+pc satış vs..) 125$+KDV ye aldım.... 170 küsür ytl'ye geldi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 3 Ocak 2008; 21:42:10 >
  • selam arkadaşlar
    daha 1 haftalık palit 8600 gt sonic + sahibiyim. Vista 32 bit işletim sistemi var ve oyunlarda birkaç saniyeliğine ekran karaması olayı il karşılaştım. ya kendisi normale dönüyor yada esc tuşuyla dönüyor.
    bu konuda engin tecrübe sahibi arkadaşlardan acil yardım ve tavsiyeler.
    bu donanımsal bir arızamı yoksa yazılımsalmıdır?

169.25 son sürücü mevcut...

teşekkürler...
  • DX9 da performansı X1950pro dur kabaca,DX10 da da şu ana kadar bi CRYSIS de başarısız ama onda her kart başarısız.Lost planet ve bioshock da gayet başarılı bir DX10 performansı sunuyor.Yeter ki düzgün DX10 optimizasyonu olsun oyunda.Zaten crysis hariç tüm dx9 oyunlarını full detay AA lı oynamamanız için bir sebep yok bu kartla,gücü gayet yeterli.
  • alalı 1-2 ay oldu Crysis ve COD4 ü bitirdim bununla (akıcı oynanıyo) çok memnunum..
    bu arada 7600 den fln çok çok iyi onda Crysis düşükle orta arasında zor oynatıyo, 8600 de genel ayarlar orta , bazıları yüksesk olarak 1024 çz.de akıcı oynanıyo 24-44 fps arası fln..
    NFS carbonda tüm ayarlar en sonda 1280x1024 çzde 30-40 fps veriyo..

memnunum yani.. tabi Crysisi full detay oynıcam diosan 8800 lere bak derim..

bu arada sıcaklık 45 derece, yük altındada 58 fln oluyo.. (stok fan)
    diğer 8600gt lerden iyi..
  • elime geçerse Lost Planet ve Bioshocku da denicem kartımla .. hangi ayarlarda oynanıyo acaba??
    bide vistayla xp kurulu bnm pc de vistayı silmeyi düşünüyorm ama dx10 u o oyunlarda iyise onları vistaya kuırayım... ya da silcem vistayı her açılışta xp yi seçmekten gına geldi..
    vista demişken kartıma 5.9 üzerinden 5.6 veriyo oyun grafikleri açısından vista..
  • palit 8600 gt sonic fiyat/performansta 1 numara bende kullanıyorum hiç bir sorunum yok
  • Arkadaşlar ben de alamayı iyice düşünmeye başladım bu söylediklerinizden sonra yani 150-160 ytl bütçesi olan bir kişi için bu kart neredeyse alternatifiz gibi
  • Güzel kart al derim.. Bende dün ondan bulamadım MSI 8600gt aldım..
  • bende aynı kartı kullanıyoyum 6 tane buyuk oyun var hepsınde super kalıte. cok memnunum travsıye ederım arkadaslar.
  • selam arkadaşlar 8600 gt ile ya da sonic+ ile splinter cell double agent oynayan var mı aranızda
    bende 8600gt var, düşük ayarlarda da olsa güzel oyunlar oynadım bu kartla
    fakat double agent ta problem oldu, oyun acıldı fakat kahramanın bedeni mutasyona uğramış gibi
    kayık bir halde :) herhalde normaldir diye düşündüm ama bi sormakta yarar var
    bu kartla bu kadar mı oluyo acaba?
  • ya bendemi alsan acaba! şu an fiyat performans durumu daha iyi bi kart varmı?
  • daha iyisi yokmu bu kartın arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cakalmurat29

daha iyisi yokmu bu kartın arkadaşlar?

Öncelikle süper bir hort yaptığını belirtmek isterim dostum.

2 yıl öncesine ait bir karttan bahsediyor olduğumuz için güncel tüm orta seviye kartlar 8600gt'den iyidir. Önemli olan bütçeniz. Yani ekran kartına vereceğiniz para. Diğer unsur ise sisteminiz. Yani ekran kartından tam randıman alabilmeniz için sisteminizin de yeterli düzeyde olması gerekiyor. Eğer sisteminiz iyi ise ve verebileceğiniz miktar 200 lira kadar varsa hd4830 veya 9800gt gibi kartları önerebilirim. Daha düşük profilde ise 9600gt ve biraz daha düşük olarak hd4670 tercih edilebilir. 2. el düşünürseniz alabileceğiniz kartın modeli de yükselecektir. Mesela 200 lira gibi bir fiyata 2. el bölümünde rahatlıkla temiz ve garantili bir hd4850 bulabilirsiniz.

• 1.5 senedir kullanıyorum.gayet memnunum
  • oc yapınca ekranda karıncalanma oluyor. bendeki palit 8600 gts 256 mb modeli . neden kaynaklanıyor bu sorun?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.