Palit'in Sonic + olan gerçek versiyonunu nerden bulabilirim. Bulsam da performasına nasıl güvenirim. Kullanan arkadaşlar oc yapan arkadaşlar nereden aldı iseniz banada yardımcı olun.
bir kaç sorum olacak 1 Ben bu kartın 625/1800 yada 625/2000 olanını nerden bulabilirim bugun itibari ile? Ve nerden anlayacağım 625/1800-2000 oldugunu???
2 farzımisal 625/1800 aldım overclock için ati tool programı yeterlimi ve onu nerden temin edeceğim? Eğer onunla yapılmıyo ise en kolay yoldan ve başka parçalarla uğraşmadan nasıl yapabilirim????
3 Ve bu kart bilgisayarımda sıcaklık yaratırmı? ilave bir fan takayımmı kasama yoksa yeterlimidir??
2.atı tool programı sana yeter zaten ekran kartının cd sının ıcınde mevcut dıye bılıyorum
3.kartın sıcaklıgı normal dıye bılıyorum oc yokken tabı kasana takabılıyorsan fazladan fan takmanın senın ıcın bır zararı olmayacaktır
+1
Kartın 625/2000 olan versiyonu en son galiba 2 ay önce gelmişti artık gelmiyor bende 5 gün evvel inventus'tan 625/1800 olanını aldım 2000 olmaması bişey değiştirmez vdo oc tool ile sen yaparsın zaten büyütülecek bişey değil.
8800gt alacam satayım sana 170 ytl 3 ay kulandım garantisi herşeyi var gigatekten alma