Şimdi Ara

PALIT 8600 GTS 512 MB 128 BİT DDR3 HDMI 16X EKRAN KARTI HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİR PC TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM EKRAN KARTI OLARAK 8600 GTS EKRAN KARTINDA KARAR KILDIM ALMADAN SON BİR KEZ BU EKRAN KARTI HAKKINDAKİ FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTEDİM.

• Ne kadar verceksin o karta?
  • kardeş ben makina amd athlon 64x2 4800+ 2 gb ddr2 ram 800mhz ve bu ekran kartı.benim beklentim ise criysis,assasins creed ve bunun gibi birçok oyunu oynamak.acaba bu oyunları takılmadan oynarmı bu ekran kartı sizce nasıldır vasat mıdır yoksa gerçektende performans olarak iyimidir.bende biliyorum 8800 gt kadar performans veremez ama sonuçta performans verir.ben verebileceği performansı soruyorum;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: caggry

kardeş ben makina amd athlon 64x2 4800+ 2 gb ddr2 ram 800mhz ve bu ekran kartı.benim beklentim ise criysis,assasins creed ve bunun gibi birçok oyunu oynamak.acaba bu oyunları takılmadan oynarmı bu ekran kartı sizce nasıldır vasat mıdır yoksa gerçektende performans olarak iyimidir.bende biliyorum 8800 gt kadar performans veremez ama sonuçta performans verir.ben verebileceği performansı soruyorum;)

bu kartla o oyunları biraz zor oynarsın,2. el bi 8800gt al pişman olmazsın.O kartla 8800gt yi karşılaştırma bile.
  • HD3850 ALSANA
  • sakın alma;3850 al
  • walla bi arkadaşımda war ve crysis oyununu low da oynayabildiğini söyledi bende bunu almaya karar verdim ama tabiki araştırıp alacam illaki bu olacak deil en uygun olanını alacam ama ikinci el almam:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bütçen ne kadar?
  • walla ben zaten sadece ekran kartı deil komple bi sistem topluyorum ve yaklaşık 900 ytl filan bütçem.
    amd 64x2 4800(2.5ghz)
    kingston 2 gb ddr2 ram
    msı 7309-020 k9n6sgmv mcp61 ddr2 glan+sata2 16x
    seagate 500gb 16 mb tampon bellek harddisk
    lg dvd-rw
    asustek ta 951 atx kasa siyah
    asustek power supply a45ga 450w
    ekran kartım belirsiz
  • Aslında ben başka bir tavsiye yapmak isterim;

İşlemci aynı paraya 2220 alabilirsin overlock kapasitesi çok daha yüksek bir işlemci, p35 cipsetli bir anakart 150ytl,
    200ytl ye exa dan 9600gt ve hdd olarak da seagate in 32mb lık olanını tavsiye ederim zira sizin yazdığınızdan 3 dolar da daha ucuz.
    Ram olarak da corsair in 2*1 800 lük bir kiti çok iyi olur kasa sana bağlı ama eğer dahili güç kaynaklı bir model alırsan bu dediğim bileşenlere
    bütçeniz rahatlıkla yetecektir.

Ve 8600GTS kesinlikle tavsiye etmem. Bu saatten sonra alınacak bir kart değil 7900 serisi ile aynı performansı sergileyen bir karta para yatırmak pek de mantıklı değil.

Ayrıca Crysis i low detail de onayabilirsiniz ancak assasins creed mediumda dahi bir çok sahnede oynanmaz hale gelir o yüzden 8600 alma derim ben.
  • 4850 al alabilirsen 199 dolar artı KDV
  • 3850, 9600 ve een son 4850 önerilmiş Ben de 9800GTX+ önereyim işin içinden çıkamasın

Hocam sen söylememişsin ekran kartına ayırdığın bütçeyi ve GTS yi kaça alacağını. Şimdi bu karta 110, 120 dolar vereceksen 135 dolara 3850 derim ben, zaten bu fiyattan daha fazla vereceksen 9600, 8800 gibi çok daha mantıklı alternatifler var. 100 dolar ve daha aşağısı bir fiyata sahipse GTS, al ve güle güle kullan
  • 8600gt kullanıcısı olarak ÖNERMEM
  • quote:

Orjinalden alıntı: tokato

Aslında ben başka bir tavsiye yapmak isterim;

İşlemci aynı paraya 2220 alabilirsin overlock kapasitesi çok daha yüksek bir işlemci, p35 cipsetli bir anakart 150ytl,
    200ytl ye exa dan 9600gt ve hdd olarak da seagate in 32mb lık olanını tavsiye ederim zira sizin yazdığınızdan 3 dolar da daha ucuz.
    Ram olarak da corsair in 2*1 800 lük bir kiti çok iyi olur kasa sana bağlı ama eğer dahili güç kaynaklı bir model alırsan bu dediğim bileşenlere

Ve 8600GTS kesinlikle tavsiye etmem. Bu saatten sonra alınacak bir kart değil 7900 serisi ile aynı performansı sergileyen bir karta para yatırmak pek de mantıklı değil.

Ayrıca Crysis i low detail de onayabilirsiniz ancak assasins creed mediumda dahi bir çok sahnede oynanmaz hale gelir o yüzden 8600 alma derim ben.

kardeş gerçektende tavsiyelerin üzerinde kesinlikle duracağım,tavsiyelerin için sağol;)

• quote:

quote:

kardeş gerçektende tavsiyelerin üzerinde kesinlikle duracağım,tavsiyelerin için sağol;)

o arkadaşın dediğini yapmaya çalış ama yapamazsanda nova da 170 ytl ye gecube3850 var kaçırma derim.

• quote:

Orjinalden alıntı: DoMinicSS

quote:

quote:

o arkadaşın dediğini yapmaya çalış ama yapamazsanda nova da 170 ytl ye gecube3850 var kaçırma derim.

ok saol kardeş;)

• 1024 cozunurlukte oyun oynamak istiyorsan al
  • almayı düşündüğün karttan bende var, 8600 gt sonic + alacakken büyük bi hata yapıp bunu aldım, sırf m.köyden kadıköye gitmemek için
    m.köyde gts vardı baktım 512 mb iyiymiş dedim :)

ama şimdi pişman oldum, kartın performansını beğendiğimi söyleyemem

bunu alacağına 8600 GT SONIC+ al derim
  • aynı sistemi ben kurdum bundan 1-2 ay önce.4800x2 amd-1gb 800ram kingston-asus 350w kasa-asus anakart vga sız-320gb 16mb önbellek samsung h.d- falan ekran kartı olarakta (8600 gts super) koydum. 512 ddr3 işte hdmı 16x.

crysis medium ayarlarda çok rahat oynadım.hatta bitirdim oyunu ek paket bekliorum inş çıkar. 1gb ram daha olsa higne yakın oynayabilirdim.

bellek hızı 2000mhz
    çekirdek hızı 675 gibi güçlü oranlara sahip. 2 ay önce 140 ytl vermiştim mecidiyeköyden almıştım.

memnunum...
    şu an hd3850 ler uygun ama ben Nvidia tercih ettim ondan aldım.tşk

linklerde ilgili kartın testleri falan var bi bakın.

http://www.pclabs.gen.tr/2007/06/26/palit-8500gt-sonic-ve-8600gts-super-incelemesi/
    http://www.pclabs.gen.tr/2008/03/13/sapphire-ve-powercolor-radeon-hd-3650-incelemesi/5/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byben -- 11 Temmuz 2008; 2:47:07 >

• 8600GTS almadan once suraya bir bak

http://forum.donanimhaber.com/m_24655245/tm.htm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.