Şimdi Ara

palit 8600gt sonic +

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar affınıza sığınarak bu başlıklı 8679. topiği de ben açıyorum..

bi anda aklıma geldi ve "ekran kartı alıyım" dedim, bütçeme uygun kartlar arasında en çok metih düzülen kartın bu olduğunu farkettim ve bu topik sonrasında da yarın gidip (bulabilirsem) almayı düşünüyorum.. elbet gönül ister 8800gts almak , ama malum ekonomik durum el vermiyor :)

sistemim e6600 , 2*1 gb twinmos 800 mhz , asus p5b..

bu karta yakın fiyat değerinde olan ati chipsetli ekran kartlarınan birini tercih etmeli miyim , yoksa en iyi performansı bu kartla mı alırım? (overclock bilgim ve deneyimim çok az , o sebepten ekran kartını olduğu gibi bırakmayı düşünüyorum)

ikinci sorum da bu kart , benim standart asus güç kaynağım ile beraber çalışabilir mi? şu anda 7300 gs ekran kartı var , herhangi bir sorun yaşamıyorum. yetip yetmiyeceğini nereden öğrenebilirim?

bu topik kalabalığında vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.

• asus ise güç kaynagın çalıştırırır korkma. bu karta muadil olarak ati 2600xt war ama 8600gt daha önde. bu kartı al
  • alabılıyorsan arada fazla fıyat farkı yoktu sanırım xfx ın 8600 gts sı vardı gıgatekte onu al olmazsa tercıhın sonıc+ olsun
  • 8600gt sonic+ kullanıyorum zaten kendisi overclocklu biraz
    öneririm güzel kart
  • güzel kart ama 2008'in 2.yarısında cıkacak oyunlar için zor duruma düşebilir
    suanda crysis haric hemen hemen her oyunu 1280*1024'de high'da oynarsın..
  • 8600GT SONIC+ ideal bir seçim olur
    sen bu kartı yarın git al derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: night_33

alabılıyorsan arada fazla fıyat farkı yoktu sanırım xfx ın 8600 gts sı vardı gıgatekte onu al olmazsa tercıhın sonıc+ olsun

valla baktım teknofiyattan 320 milyon gibi bi fiyat çıktı karşıma , yoksa düşünmüyor değildim gts
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    6600GT 128Bit==9800Pro 256Bit
    20 yıl önce açıldı
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan681

8600GT SONIC+ ideal bir seçim olur
    sen bu kartı yarın git al derim

sistemlerimiz neredeyse aynı olucak , oyun performansın nasıl? oynadıysan prestreet ne ayarda oynuyorsun? fps beceremediğim için crysis gibi uç örnekler sormıyacağım ama call of duty 4ü nasıl çalıştırdığını da merak ediyorum? oynadığın oyunlar hakkında bilgi verirsen çok sevinirim :)
  • ikinci elde uygun fiyatlı 8600gt sonic bulabilirsin benden söylemesi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunceris

quote:

Orjinalden alıntı: night_33

alabılıyorsan arada fazla fıyat farkı yoktu sanırım xfx ın 8600 gts sı vardı gıgatekte onu al olmazsa tercıhın sonıc+ olsun

valla baktım teknofiyattan 320 milyon gibi bi fiyat çıktı karşıma , yoksa düşünmüyor değildim gts

o kadar varmı yaw demekı o zaman ındırımde felandı fıyatı sonıc + dan bıraz daha fazlaydı cunku pıyasadan uzak kalmısımda o zaman sen sonıc + al bende kullanıorum gayet guzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.