Arkadaşlar sonunda ekran kartı seçebildim ve aldım bugün. Palit 8600GT Sonic+. Daha deneyemedim oyunları yeni kuruyorum fakat kafam takılan birşey var. Bu kart için palit'in sitesinde bir driver var
- 163.71_2kxp32bit_5-6-7-8series / 2007-11-13 Tarihli
Tuğer sağol cevap için diğeri işe yaramaz diyorsun yani değil mi? Yanlış anlamadıysam. Yeni kart olunca pinpirikli davranıyorum kusura bakmayın
174.70'i kur. Beta bir driver ama denedim memnunum. ondan önce 161.21 vardı oda stabil bir driverdir.
eyvallah 174.70'i indiriyorum ama önce insan bi hayırlı olsun der ya :)
şaka tabi
Arkadaşlar dediğinizi yaptım eski driver'ı silip 174.70 beta'yı kurdum ama şöyle birşey oldu bunu nasıl çözebilirim?
Onlar anakrtın sürücüleri. Anakartın için bir driver bul onu kur sorunun geçer.
Kusura bakma kardeşim bu arada hayırlı olsun tepe tepe kullan.
evet bence de her zaman en güncel sürücüleri kurmak daha iyidir. Bu arada hayırlı olsun.Kartı ne kadara ve nerden almıştın ?
Palitin sitesinden indirme...Yeni beta driverlar çıktı onları kur...
İlginç bi soru olacak ama benim baktığım palit sitesinde 169.32 nvidia da ise 169.25 var aynı gün nasıl farklı sürümleri gördük acaba? Neyse benim tavsiye nvidia nın sitesinden 169.44 beta olacak çünkü 174 serisi garip bir seri. Çoğu oyunda iyi performans veriyor ama GTA:SA gibi eski oyunlar sıkıntı çıkarıyor. Bir de neden anlamadım ama 17x serisi nba 08 de de sorun çıkarıyor. 169 serisiyle en yüksek grafik ayarlarında rahat oynarken 17x serisinde orta ayarda bile kasıyor
Soru ortaya olmuş ama ben cevap vereyim Bende 256mb ddr3 olanı var şimdiye kadar crysis hariç hiçbir oyunda sorun yaşamadım hepsi max detay rahat oynanıyo. Crysis de zaten malum her ekran kartının kabusu
quote:
Bende 256mb ddr3 olanı var şimdiye kadar crysis hariç hiçbir oyunda sorun yaşamadım hepsi max detay rahat oynanıyo. Crysis de zaten malum her ekran kartının kabusu
Hangi oyunlar, tam olarak hangi çözünürlük - AA/AF'de?
Biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız?
tuger vazgec diyorum.gostermedim mi ben 8500sonicte full ut3 ve 1950pro da 3-3 resimlerini.baska biri daha cikti 8500sonicle full oynuyorum butun oyunlari dedi bir digeri 2600pro ile full oynuyorum dedi bunlar yalan degil ki onlar full ayarda oynadiklarini saniyorlar.8500 8600 3650 2600 bu kartlara ne ayar verirsen ver yapabildigini yapiyor yapamadigini acmiyor adi full olabiliyor oyun motoruna gore.kullanici full hastasi oldugu icin goruntuden odun verip performansa yuklenmediler mi suruculerde?simdi de onun bedelini cekiyoruz yok catalyst de ai yi kapat advanced yap filan.cok dikkatsizim ama gozumle gormesem bir iki oyunda bildigim bir iki efekti yapmadigini ati nvidia farki diyecem de yok artik 8500 resmen full bak abi camlari da sileyim mi diye kandirmaya calisiyordu.dogru soyluyor full oynatiyor crysis haric neredeyse butun oyunlari 1024 de ama full full mu bilmem artik supheliyim.yazin ben bile alin size full moh air, bioshock, r6 yaptim yani dusun sempron islemciyle.fpsler dusuk ama takilmiyor o sekildedir dedigim de olabilir bazi oyunlarda.
Bir şey demedim, merak ettim sadece. Neyden vazgeçeyim?
Hangi ayarları kastettiği önemli, zira forumda yazarak birilerini bilgilendirmiş oluyor.
.45 ACP ne demek istediğini tam anlamadım nvidia yı mı kötülüyorsun yoksa tüm ekran kartı üreticilerini o yüzden bir yorum yapamayacağım. Tuğer Çözünürlük 1024*768 (benim monitörde en ideali bu) ekran kartı kendi ayarlarında dengelide (balanced 2x aa,4x af) zaten 128bit ekran kartı olduğu için aa ve af yi fazla yüksek kullanamıyorsun. Full den kastım 16x aa,af falan değildi zaten hiçbir 128bit kart bunu kaldıramaz bildiğim kadarıyla Ama oyunlarda ayar kısmana pek gerek kalmıyor. Oyun olarak da şu an Jack Keane oynuyorum sadece onda da hiçbir sorun yok onun dışında NFS:Pro Street, MOH:Airborne, COD4, Kane & Lynch (böyle miydi bu adamın adı ) UT3 (ayarlarını tam hatırlamıyorum ama kısdıysamda çok kısmamışımdır) PES2008,Fifa2008,NBA 08 (çok ekran kartı kasan oyunlar değil ama yazayım dedim) şu an aklıma gelen sorunsuz oynadığım oyunlar. Bu karttan çok da fazla beklentim yok zaten bu arada bence fiyat/performans için iyi bi kart. Zaten 100$ lık bir karttan da fazlasını beklemek insafsızlık olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme