Şimdi Ara

ATI Radeon HD4650 Ekran Kartı Bi Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
23.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim elimde Acer Aspire 5920g laptobum var ekran kartı sorun vermişti. Kart aldım ancak yeterli gelmiyor. Şimdi başka bir ekran kartı alacağım.

ATI Radeon HD4650 1GB Ekran kartı buldum pc ile uyumluymuş... Bu kart sizce nasıl bir kart güzel mi oyunlarda donma falan olmaz değil mi? Birde gerçekten aptop kaldırır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet8989

Arkadaşlar benim elimde Acer Aspire 5920g laptobum var ekran kartı sorun vermişti. Kart aldım ancak yeterli gelmiyor. Şimdi başka bir ekran kartı alacağım.

ATI Radeon HD4650 1GB Ekran kartı buldum pc ile uyumluymuş... Bu kart sizce nasıl bir kart güzel mi oyunlarda donma falan olmaz değil mi? Birde gerçekten aptop kaldırır mı?

laptop kaldırmasına kaldırır ama normal oyunlarda da sorun çıkartmaz fakat çok gelişmiş oyunlarda sorun yaşarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycompworld

quote:

Arkadaşlar benim elimde Acer Aspire 5920g laptobum var ekran kartı sorun vermişti. Kart aldım ancak yeterli gelmiyor. Şimdi başka bir ekran kartı alacağım.

laptop kaldırmasına kaldırır ama normal oyunlarda da sorun çıkartmaz fakat çok gelişmiş oyunlarda sorun yaşarsın.

Anladım Hocam benim kast ettiğim oyunlar counter strike 1.6 ve ya GTA vice city tarzı oyunlar bunlarda sorun yaratmasın yeter. Şuan anlamış değilim 256 mb paylaşımsız kartta oyun donma yapıyor. 2GB RAM var cihazda çift çekirdek. Ram 4 gb yapacağım en temiziböyle peki bu kart nasıl kaliteli mi yani sorun çıkarmaz ilerde değil mi hemen arıza yapmaz değil mi?

• ddr2 olanini degilde ddr3 olanini alin... performans farki cok fazla 4650 mobile icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

ddr2 olanini degilde ddr3 olanini alin... performans farki cok fazla 4650 mobile icin.

İyi diyorsunda hocam ddr3 olanını ben laptop destekliyor mu acaba?
  • quote:

quote:

ddr2 olanini degilde ddr3 olanini alin... performans farki cok fazla 4650 mobile icin.

destekliyorrr
  • quote:

quote:

Destekler neden desteklemesin ekran kartinin ramleri anakart ramlerini baglamaz. sadece mxm 2 yada mxm 2.1 standartinda olacak sekilde bir kart alman lazim madem. yanliz su anda kullandigin kart ve daha once bozulan kart hangi kart bunu soyleseydin birde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Destekler neden desteklemesin ekran kartinin ramleri anakart ramlerini baglamaz. sadece mxm 2 yada mxm 2.1 standartinda olacak sekilde bir kart alman lazim madem. yanliz su anda kullandigin kart ve daha once bozulan kart hangi kart bunu soyleseydin birde...

İlk laptopdan çıkan kart NVIDIA 8600M GS 256 MB KART idi. Bu bozulunca ben aynısından 256 mb NVIDIA kart aldım. Ama az geliyor. Desteklerse ondan alacağım. Şuan ram siparişi verdim zaten birde kart alırsam makine uzun zaman işimi görücektir.

• Sadece gidipte ekran karti aldim uzun sure goturur dusuncesi bence yanlis. bu makine 2007 nin en iyi makinesi. 6. yilina gelmis bir sistemin daha ne kadar sizi goturecegi mechul. Ayrica aldiginiz ekran kartinin sadece slota uymasi degil tdp degerini karsilamasi ve en onemlisi iyi sogutulmasi lazim. bunu saglarsaniz daha iyi olacaktir.
  • quote:

Sadece gidipte ekran karti aldim uzun sure goturur dusuncesi bence yanlis. bu makine 2007 nin en iyi makinesi. 6. yilina gelmis bir sistemin daha ne kadar sizi goturecegi mechul. Ayrica aldiginiz ekran kartinin sadece slota uymasi degil tdp degerini karsilamasi ve en onemlisi iyi sogutulmasi lazim. bunu saglarsaniz daha iyi olacaktir.

Ewet Hocam bu konuda haklısınız 6. yılına geldi ama yinede çoğu pcden bundan aldığım performansı alamadım. Laptobumu çok seviyorum ama artık sorun çıkarıyor. Soğutma konusunda biraz araştırma yaptım. Arinin yongası nvidia nin yongasından ince olduğu için araya kaliteli bir termal macun kullanmamı önerdiler. Bol miktarda kullanın dediler.

Bazı kullanıcılar aynı cihaza takmışlar. Sorunsuz kullanıyorlarmış.

Siz bu konuda bende daha bilgilisiniz size Bir kaç soru sormama izin verisiniz umarım.

1) Bu cihazın işlemcisini yükseltebilirmiyim

2) Yükseliyorsa ne kadar yükselir en fazla

Şimdiden tşk ederim.

• Acer 965 lere en son ne destek verdi bilmiyorum ama asus sagolsun 965 lere en son montevia destegi getirmis ki t9xxx degil q9xxx bile takabiliyosun islemci icin diyebilecegim sey bu. Bunu bilmek cok onemli...
    macun konusunda da kim cok bol sur demisse halt etmis macun kalinlastikca iletimi duser onun yerine bakir iletken kullanmak daha akillicadir
  • quote:

Acer 965 lere en son ne destek verdi bilmiyorum ama asus sagolsun 965 lere en son montevia destegi getirmis ki t9xxx degil q9xxx bile takabiliyosun islemci icin diyebilecegim sey bu. Bunu bilmek cok onemli...
    macun konusunda da kim cok bol sur demisse halt etmis macun kalinlastikca iletimi duser onun yerine bakir iletken kullanmak daha akillicadir

Tamam hocam ben en iyisi acerin servisine pcyi veriyim. Onlar yükseltsinler ne kadar yükseliyorsa. Bu bilgisayar benim kendi paramla aldığım ilk bilgisayar olduğu için satmak istemiyorum. Bunun yerine masrafı çok olsada yükseltmeyi tercih ediyorum.

• acer in kendi sitesine baksaniz olmaz mi? acer sonucta neden bios update yaptigini yazar.
    ekran karti konusunda da acer yardimci olur mu bilmem. 500tl demesinlerde ekran kartina
  • quote:

acer in kendi sitesine baksaniz olmaz mi? acer sonucta neden bios update yaptigini yazar.
    ekran karti konusunda da acer yardimci olur mu bilmem. 500tl demesinlerde ekran kartina

Afedersiniz pcyi bakıma verdiğim için yanıt yazamadım. Ancak Bilgisayarımı yükselttim.

Özellikleri

4 GB Ram

1 GB Ati Radeon HD4650 Paylaşımsız Ekran kartı DDR3 128 Bit Versiyon

620 GB HDD 7200 rpm mi neymiş dönüş hızıymış 5200 lere göre daha hızlı oluyormuş. Tam anlamadım onlar söyledi, bunu yaptırdım

Ayrıca Dahili Bluetooth eklettim.

Alt Kasayı değiştirdim kırık vardı.

İçini falan temizlemişler ekranını falan herşeyini.

İŞLEMCİ KONUSUNA GELDİK BİRAZ MALİYETLİ OLDUĞU İÇİN DEĞİŞTİRMEDİM AMA BİR SÜRE SONRA ONUDA YÜKSELTECEĞİM.

CİHAZ GERÇEKTEN ÇOK PERFORMANSLI OLDU. ÇOK HIZLI AMA KEŞKE RAM 5 YADA 6 GB YE ÇIKABİLSEYDİ.

Yanlız söylemeyi unuttum bu cihaz kopya cdleri okumuyor. Bunun bir çözümü yok mu?

• quote:

quote:

acer in kendi sitesine baksaniz olmaz mi? acer sonucta neden bios update yaptigini yazar.

Afedersiniz pcyi bakıma verdiğim için yanıt yazamadım. Ancak Bilgisayarımı yükselttim.

Özellikleri

4 GB Ram

620 GB HDD 7200 rpm mi neymiş dönüş hızıymış 5200 lere göre daha hızlı oluyormuş. Tam anlamadım onlar söyledi, bunu yaptırdım

İŞLEMCİ KONUSUNA GELDİK BİRAZ MALİYETLİ OLDUĞU İÇİN DEĞİŞTİRMEDİM AMA BİR SÜRE SONRA ONUDA YÜKSELTECEĞİM.

CİHAZ GERÇEKTEN ÇOK PERFORMANSLI OLDU. ÇOK HIZLI AMA KEŞKE RAM 5 YADA 6 GB YE ÇIKABİLSEYDİ.

Yanlız söylemeyi unuttum bu cihaz kopya cdleri okumuyor. Bunun bir çözümü yok mu?

Aynı bilgisayarı bende kullanıyorum. Benimde ekran kartı sorunum oldu. Ekran kartının düzgün çalışması için araştırmalarım içinde fırında haşlama bile var . Enteresan bilgilere ulaştım ama hiçbiri kurtarıcı değil.
    Benim anlamadığım sizin bilgisayarda bluetooth yokmuydu. Aynı bilgisayarı kullanıyorum. Benim bilgisayarımda var. Neden taktırdınız?
    Birde Windows'un 32 bit ise ne kadar büyük ram koyarsan koy 3.75 gb üstünü göremezsin. Ancak Win'in 64 bit olacak ki 8 gb ye kadar ram koydurabilir ve kullanabilirsin.
    Sağlıklı bilgiler verdiğin için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: shamell

quote:

quote:

Özellikleri

4 GB Ram

Aynı bilgisayarı bende kullanıyorum. Benimde ekran kartı sorunum oldu. Ekran kartının düzgün çalışması için araştırmalarım içinde fırında haşlama bile var . Enteresan bilgilere ulaştım ama hiçbiri kurtarıcı değil.
    Benim anlamadığım sizin bilgisayarda bluetooth yokmuydu. Aynı bilgisayarı kullanıyorum. Benim bilgisayarımda var. Neden taktırdınız?
    Birde Windows'un 32 bit ise ne kadar büyük ram koyarsan koy 3.75 gb üstünü göremezsin. Ancak Win'in 64 bit olacak ki 8 gb ye kadar ram koydurabilir ve kullanabilirsin.
    Sağlıklı bilgiler verdiğin için teşekkür ederim.

Bios desteklemiyorsa isterse 64 bit kullansın 4 gb ram olsun. Bios desteklediği kadar ram görür. Bu arada 64 bit 8 gb a kadar değil.

• Arkadaşlar aynı sorun bende de var , aynı ekran kartı bende de bozuldu. Bahsettiğiniz HD4650 yi nereden bulabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bendede var aynı sorun bu gunlerde alınabılecek uyum saglayan hngı kartı onerırsınız slmlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanesel

arkadaslar bendede var aynı sorun bu gunlerde alınabılecek uyum saglayan hngı kartı onerırsınız slmlar

Tek kart öneririm size Hocam Ati mobile radeon HD4650
  • Hortlatmakla beraber bende bu durumdan muzdarip olan bir kisi olarak bu saatten sonra bulabilir miyim bu karti 2.el bile olsa...sadece ekran karti gitti diye atmak istemiyorum bilgisayarimi yeni bilgisayar alcak olsamda :) bide hd4650 ile lol de ortalama bir fps alinir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.