Şimdi Ara

PALİT 8600GT SÜPER ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar stalkeri (maximum-1024*768)oynarken takılyo.minimuma aldım,oc yaptım fayda etmedi.acaba sürücüden mi yeni sürücüde yükledim ama.yoksa işlemci mi yetmiyo acil yardım şimdiden teşekkürler

• İşlemcin yetersiz %1.000.000
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

İşlemcin yetersiz %1.000.000

+1
  • İşlemcin yetersiz,artı olarak o kart maximumda stalker ı akıcı şekilde zaten oynatamaz :S
  • NE İŞLEMCİ ÖNERİRSİNİZ
  • hocam vista mi kullaniyorsun? eger olese normaldir...
  • bence bi p4 3.4 ht alın rahalar belki 150 ytl civarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_koc

arkadaşlar stalkeri (maximum-1024*768)oynarken takılyo.minimuma aldım,oc yaptım fayda etmedi.acaba sürücüden mi yeni sürücüde yükledim ama.yoksa işlemci mi yetmiyo acil yardım şimdiden teşekkürler

bende de aşırı yavaş stalker... vista altında denedim..
  • o kartla yavaş olması normal..işlemciye suç atmayın..
    bu oyun çoğunlukla ram ister..

quote:

Orjinalden alıntı: Harlequinn

quote:

Orjinalden alıntı: serkan_koc

arkadaşlar stalkeri (maximum-1024*768)oynarken takılyo.minimuma aldım,oc yaptım fayda etmedi.acaba sürücüden mi yeni sürücüde yükledim ama.yoksa işlemci mi yetmiyo acil yardım şimdiden teşekkürler

bende de aşırı yavaş stalker... vista altında denedim..

• abi 1gb ram var 2 mi yapalım yoksa işlemci yi 3.4 mü yapalım işletim sistemi xp professionel 32 bit
  • İşlemci al hemşerim bence
  • ben bu oyunu (Stalker)512 x2 ddr 400 kingston ile oynadım bitirdim. ama tabii sürekli takılıyordu. mesele ekran kartı dedim ama esas 2*1 gb ram'e geçince anladım. 2 gb ram ile asla takılmalar olmadı. hemen işlemci demeyin zira 2 ghzlik bir işlemci yeter.
  • ya ramlari yenleme vakti geldi galiba bendekide 1 db ddr2 553 mhz galaxy 8600gt ekran kartım var açarmı ya 3.0 dual core işlemcım var ?? kasmayan oynayabilirmiyim?
  • 1.5gb ram kullanıyomuş melanet oyun bende yeni farkettim ram lazım ram
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.