Şimdi Ara

palit 8800gt hdmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar palitin sonic modelini ararken bu model karşıma çıktı, ürünü inventusta gördüm sonic olmayan hdmi modelidir yazıyor,sonic de değil normali de değil sonra başka bir sitede özelliklerinde # Engine Clock (MHz) : 650 Memory Clock (MHz) : 1900 yazdığını gördüm ki bu zannedersem sonicle aynı,palitin kendi sitesinde bu ürünü bulamadım ürün hakkında bilgisi olanlar bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim

• Normali piyasada yok zaten. Ben bu dediğini kullanıyorum. ama Normal hızı 600. oc ile 700 e rahat çıkıyo. Özel tasarım fanı var. Son derece sessiz çalışıyo ve iyi soğutuyo. Ben memnunum tavsiye ederim.
  • hdmi olanı da var olmayanı da, 2 versiyonu var piyasada.
  • Selim moitörün kaç inç ? ve 22' monitörü bu kart kaldırırmı?
  • işte ben de bu hdmi olanın özelliklerini öğrenmek istiyorum diğer arkadaş fandan bahsetti ama hızı 600 imiş,oc ye hiç yanaşmadım şimdiye kadar kararsız kaldım bu 8800 gt konusunda zaten,almaya değer bir ürün mü diğer 8800lerden bir üstünlüğü var mı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: TambourineMan

Selim moitörün kaç inç ? ve 22' monitörü bu kart kaldırırmı?

benimki 19" CRT. 1600x1200 de rahat rahat oynatıyo. 22" lcd yi kasdediyosan ondada sorun çıkacağını sanmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TambourineMan

Selim moitörün kaç inç ? ve 22' monitörü bu kart kaldırırmı?

Güçlü bir İşlemci ile çoğu oyunu 1680X1050 çözünürlükte rahatlıkla oynatır,
    Zaten o çözünürlükte AA'yı da abartmaya gerek yok, Crysis gibi 2-3 oyunda ne yapar bilemem ama geri kalanın da sorun çıkarmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gazagelen

işte ben de bu hdmi olanın özelliklerini öğrenmek istiyorum diğer arkadaş fandan bahsetti ama hızı 600 imiş,oc ye hiç yanaşmadım şimdiye kadar kararsız kaldım bu 8800 gt konusunda zaten,almaya değer bir ürün mü diğer 8800lerden bir üstünlüğü var mı acaba

hdmi olanı 8800gt nin default hızlarıyla ile geliyor(600*1500*1800)
    bence almaya değer diğer 8800gt lerden üstünlüğü özel fanı kart 700*1700*2000 deyken boşta 46 yükte 60 derece
    tabi alabilirsen sonic modelini alman daha iyi olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 24 Aralık 2007; 17:14:43 >
  • buraya bi bak kullanıcı incelemesi var

http://www.thgtr.com/topluluk/index.php/topic,18728.0/all.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.