PALIT 8800GT kartı Sonic değerlerine çıkardım 650/1900/1650 Crysis oynadım yarım saat kadar problem çıkarmadı. Isı 59C civarlarındaydı. 3DMark06 testlerini yaparken 3DMark testi tamamlayamadı. İkinci testte reset attı. Çıkardığım değerler bu kart için uçuk sayılmaz aslında , oyunları mı referans alayım 3DMark daki sorunları mı ?? Tavsiyeleriniz nedir bu kartta OC için.
3D Mark dediğin program bozuk kartlara bile uçuk puanlar veriyor. Gidip oyunlarda test et. İyiyse iyidir. Bana aynı kart sadece RF On-Line oynarken bol action'lı durumlarda textureleri bozarak sorun çıkarıyor. Uzunca bir takılmanın ardından bütün texture ve yazılar abuk subuk bozuluyor. X1600PRO kullanırken böyle şeyler yaşamıyordum. Biraz daha deneyeceğim olmazsa kartı arızalı diye geri veririm. Bu arada bir oyun manyağı olduğuma emin olabilirsin... ;)
Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN
3D Mark dediğin program bozuk kartlara bile uçuk puanlar veriyor. Gidip oyunlarda test et. İyiyse iyidir. Bana aynı kart sadece RF On-Line oynarken bol action'lı durumlarda textureleri bozarak sorun çıkarıyor. Uzunca bir takılmanın ardından bütün texture ve yazılar abuk subuk bozuluyor. X1600PRO kullanırken böyle şeyler yaşamıyordum. Biraz daha deneyeceğim olmazsa kartı arızalı diye geri veririm. Bu arada bir oyun manyağı olduğuma emin olabilirsin... ;)
Oyun manyagi oldugun belli :-) Ben en iyisi yine oyunlarda test edeyim dediğin gibi. İlgin için teşekkürler.
kartı kullanmadım nası bir oc gerektigini bilemem ama deneyimlerim kadarıyla her kartın oc kapasitesi farklıdır ve yapılan her oc guclu psu ister. 3dmark in puanlarını kafaya çok takmayın gerçekten oyunlardaki fps daha onemlidir fakat 3dmark i tamamlayamıyorsa bir kart kesinlikle bir sorun var demektir.(benim x1300 bile üm 3dmarki tamamlyabiliyordu oyle deyim) ekran kartınız stabil değil demektir eğer kapatıyorsa zaten karta da işkence edip zarar vermemeniz açısından ya standart hızlarda kullanmanızı ya da clocklari biraz aşşağı çekmenizi öneririm
quote:
Orjinalden alıntı: FraDiavalo
kartı kullanmadım nası bir oc gerektigini bilemem ama deneyimlerim kadarıyla her kartın oc kapasitesi farklıdır ve yapılan her oc guclu psu ister. 3dmark in puanlarını kafaya çok takmayın gerçekten oyunlardaki fps daha onemlidir fakat 3dmark i tamamlayamıyorsa bir kart kesinlikle bir sorun var demektir.(benim x1300 bile üm 3dmarki tamamlyabiliyordu oyle deyim) ekran kartınız stabil değil demektir eğer kapatıyorsa zaten karta da işkence edip zarar vermemeniz açısından ya standart hızlarda kullanmanızı ya da clocklari biraz aşşağı çekmenizi öneririm
3DMark'i kartın kendi standard degerlerinde güle oynaya tamamlıyor. Sadece biraz OC 'la itikliyeyim dedim belki de shader işlemcisini fazla OC ettim bilmiyorum. İlk mesajımda verdiğim OV değerlerine yükselttiğimde Crysis'i herhangi bir sorun olmaksızın oynadım. Yine oynlarda test edeyim ben bu OC değerleriyle , 3DMark için de değerleri biraz daha düşürüp denerim olmazsa. Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme