Şimdi Ara

Palit 9800gt açılışta çok ses çıkarıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kart pc açılırken çılırtıyo insanı çok yüksek devirde dönüyo fanı ama windows açılması yaklaşırken ses gidiyo normale dönüyo bunu önlemenin bi yolu varmı

• Açılışta fan devir kontrolü yapıyor. Her ekran kartında olan bir durum. Önlemek için yapılan bir metod var mı bilmiyorum ancak, fanın yüksek devirlerde çıkardığı sesi engellemek için biraz temizlik ve yağlama yapabilirsin...
  • bide ekran kartının kutusundan çıkan bi kablo var yanlış değilsem 2 pinli kmartın üstünde takılabilecek boş bi yer var ama öbür ucunu nereye takacam bide ne işe yarıyor
  • resim koyabi,lirsen daha güzel olur anlamak açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragon53

bide ekran kartının kutusundan çıkan bi kablo var yanlış değilsem 2 pinli kmartın üstünde takılabilecek boş bi yer var ama öbür ucunu nereye takacam bide ne işe yarıyor

Onu takmana gerek yok TV'de ses almaya yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

quote:

bide ekran kartının kutusundan çıkan bi kablo var yanlış değilsem 2 pinli kmartın üstünde takılabilecek boş bi yer var ama öbür ucunu nereye takacam bide ne işe yarıyor

nasıl yani ben şimdi kartı tv ye bağlıyorum zaten hdmi kabloyla ama ses tvden değil pc hoparlorunden çıkıyo şimdi o kabloyu taksam tv den sesmi gelecek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN
    quote:

nasıl yani ben şimdi kartı tv ye bağlıyorum zaten hdmi kabloyla ama ses tvden değil pc hoparlorunden çıkıyo şimdi o kabloyu taksam tv den sesmi gelecek

ses kartı veya onboard ses kartı kullanıyorsanız o kablonun bır ucunu oraya dıger ucunuda ekran kartınızdakı malum gırıse takacaksınız.bu sayede ses ekran kartınıza oradanda hdmı baglantı ıle tv nızın hoparlorlerıne gıdecek

atı de kablo karmasası yok.zıra yazılım ıle dırekt ses olayını pcı-ex slotu uzerınden halledıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.