birde asusun kartı arasında kaldım hangisi daha iyi performans verir sizce kendim overclock yapcam
asus marka olarak palit'den daha iyidir... en azından servisi sağlam...
tabi fiyat farkı var aralarında...
Arada 17 TL fark var.Bu farka bence asus almaya değer.Ben gtx560 alacağım 30 TL farka rağmen Asus alacağım.
peki performans olarakta asus daha mı iyidir bazı sitelerde sonic platinum daha iyi overclock oluyor diyolardı ama her site farklı dedigi icin tam emin olamadım yoksa 30 tllik fark verilebilir
bende dün bi tanıdığımız apc topladım palit mi asusmu çok gitim geldim ve asus gtx570 aldım ancak gönlüm palitte bi arkadaşım palit kullanıyor ve gayet rahat overclock yapıyormuş ısınmıyormuş.benim aklım palitte kaldı hala :) ama seçim sizin ikiside çok kaliteli ve sağlam markalardır
gtx 570 kullanmadım ama genel olarak High-End ekran kartlarında Palit alınmaz.... Palit: * (genellikle) referans tasarıma göre daha kötü devre elemanları (bobin...felan) kullanır... * soğutucuları da genellikle referanstan farklıdır.... bazen daha iyi, bazen aksine daha kötü... araştırarak almak şart... * 2 sene garantilidir... arkasında garanti etiketi vardır ki, disbritöründe çalışan bir tanıdığınız yoksa ve soğutucusunu değiştirmek istiyorsanız, garanti etiketi şart veya ürününüz garanti dışı