palit nvdia gt 240 ddr5 için hangi driveri öneriyorsunuzzz
driver hakkında değilde acaba karttan memnun musun ? ben sipariş vermeyi düşünüyorum.Hangi oyunları oynayabiliyorsun ?
bende alalı daha 2 gün oldu dostum ..... şu anda pes 11 oynuyorum sorunsuzzz olarak çalıştırıyor...
2 gb ram ve p4 3,0 işlemcim var son ayarlarda pes 11 oynuyorum .. ama ufak tefek görüntü geçişlerinde donmalar meydana geliyor acaba driverdenmi diye araştırıyorum
normalde o sistemde çok rahat çalışır pes ben notebookta full detay oynuyorum 7600 ile, uygun driveri bulman lazım...gt 240 ı önümüzdeki günlerde alıcam...
oyun ayarlarından vsync yi açın
quote:
driver hakkında değilde acaba karttan memnun musun ? ben sipariş vermeyi düşünüyorum.Hangi oyunları oynayabiliyorsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: gkhanb
normalde o sistemde çok rahat çalışır pes ben notebookta full detay oynuyorum 7600 ile, uygun driveri bulman lazım...gt 240 ı önümüzdeki günlerde alıcam...
Soru Cevap yapmış kendi kendine
Sorun bence işlemcide Darboğaz yapıyor olabilir.775 pin başka çift çekirdekli işlemci ile denemenizi tavsiye ederim
Vsync Aç
quote:
Orijinalden alıntı: kovadogs
quote:
quote:
Soru Cevap yapmış kendi kendine
arkadaşım onu sadace pes 2011 için söyledim...
quote:
Orijinalden alıntı: hapocod
daha çok kasar...
quote:
quote:
daha çok kasar...
kasmakla alakası yok sadece fps bahsedilen sorunun çözümü odur sorun kasmak değil takılmak
quote:
Orijinalden alıntı: picco_z
Sorun bence işlemcide Darboğaz yapıyor olabilir.775 pin başka çift çekirdekli işlemci ile denemenizi tavsiye ederim
quote:
quote:
quote:
daha çok kasar...
kasmakla alakası yok sadece fps bahsedilen sorunun çözümü odur sorun kasmak değil takılmak
dostum asus p5ld2 ana kartım var windows 7 yükledim ses driverini yükleyemiyorum nasıl çözecem bu olayı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme