Şimdi Ara

palit nvdia gt 240 dd5 için hangi driveri öneriyorsunuzzz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • palit nvdia gt 240 ddr5 için hangi driveri öneriyorsunuzzz

• driver hakkında değilde acaba karttan memnun musun ? ben sipariş vermeyi düşünüyorum.Hangi oyunları oynayabiliyorsun ?
  • bende alalı daha 2 gün oldu dostum ..... şu anda pes 11 oynuyorum sorunsuzzz olarak çalıştırıyor...

2 gb ram ve p4 3,0 işlemcim var son ayarlarda pes 11 oynuyorum .. ama ufak tefek görüntü geçişlerinde donmalar meydana geliyor acaba driverdenmi diye araştırıyorum
  • normalde o sistemde çok rahat çalışır pes ben notebookta full detay oynuyorum 7600 ile, uygun driveri bulman lazım...gt 240 ı önümüzdeki günlerde alıcam...
  • oyun ayarlarından vsync yi açın
  • quote:

driver hakkında değilde acaba karttan memnun musun ? ben sipariş vermeyi düşünüyorum.Hangi oyunları oynayabiliyorsun ?
    quote:

Orijinalden alıntı: gkhanb

normalde o sistemde çok rahat çalışır pes ben notebookta full detay oynuyorum 7600 ile, uygun driveri bulman lazım...gt 240 ı önümüzdeki günlerde alıcam...

Soru Cevap yapmış kendi kendine
  • Sorun bence işlemcide Darboğaz yapıyor olabilir.775 pin başka çift çekirdekli işlemci ile denemenizi tavsiye ederim
  • Vsync Aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

quote:

driver hakkında değilde acaba karttan memnun musun ? ben sipariş vermeyi düşünüyorum.Hangi oyunları oynayabiliyorsun ?
    quote:

normalde o sistemde çok rahat çalışır pes ben notebookta full detay oynuyorum 7600 ile, uygun driveri bulman lazım...gt 240 ı önümüzdeki günlerde alıcam...

Soru Cevap yapmış kendi kendine

arkadaşım onu sadace pes 2011 için söyledim...

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

oyun ayarlarından vsync yi açın

daha çok kasar...
  • quote:

quote:

daha çok kasar...

kasmakla alakası yok sadece fps bahsedilen sorunun çözümü odur sorun kasmak değil takılmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: picco_z

Sorun bence işlemcide Darboğaz yapıyor olabilir.775 pin başka çift çekirdekli işlemci ile denemenizi tavsiye ederim

• quote:

quote:

quote:

daha çok kasar...

kasmakla alakası yok sadece fps bahsedilen sorunun çözümü odur sorun kasmak değil takılmak

dostum asus p5ld2 ana kartım var windows 7 yükledim ses driverini yükleyemiyorum nasıl çözecem bu olayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.