Bildirim
Palm v hakkında yardım edebilecek arkadaslar
Ingenuity Baby Base 2'si 1 Arada Booster Besleme ve Kendinden Saklama Tepsili Yer Oturağı, Kaşmir : Amazon.com.tr: Bebek
https://www.amazon.com.tr/Ingenuity-Booster-Feeding-Floor-Self-Storing/dp/B0CKNWFJQ7
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yokmu bana yardım edebılecek bır teknolojık delıkanlı.. -
mevcut menuden ekran kalibrasyonunu yapıyorsan ve daha sonra bu olay tekrarlıyosa ya tekrar tekrar bu kalibrasyonu yapacaksın ya da donanımdaki arızayı gidermek için palm servisine vereceksin cihazı.. Şu an için ekran kalibrasyonu dışında yapabileceğin birşey yok.. Hata touch screen den kaynaklanıyor buyuk ihtimal yazılımsal olduğunu sanmıyorum. Tüm bilgilerini yedekleyip kople reset attın mı cihaza, bir de bunu dene istersen .... saygılar -
cihaza reset de attim ekran kalibrasyonunu da yaptim ama nafile yine ayni halti yiyo..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- zırrr zil sesi indir
- elektromanya güvenilir mi
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- jbl kulaklık bluetooth görmüyor
- faturalı hat taahhüt bitince ne olur
- samsung ekran görüntüsü alma
- en iyi telefon kılıfı markaları
- google depolama alanı
- samsung a70 ne zaman çıktı
- gps nedir, ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X