Şimdi Ara

Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
886
Cevap
66
Favori
165.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pi

Sarelle findik kremasinda var miydi palm? Bitkisel yag yaziyor sadece. Iceriginde yok. Fiskobirlik urunlerinde yok gordugum kadariyla.

Evet var. Bitkisel yazıyorlar parantez içinde hurma, kanola vs. olabiliyor. Hurma yağı = palm. Fiskobirlik, Trabzon Tarım, Marmotini, Grünn ve Rigoni di Asiago Nocciolata en iyileri. Hepsini denediğim için içlerinde en çok Rigoni di Asiago Nocciolata ve fındık ezmesi olarakta Trabzon Tarım'ı beğendim. Fisko'nun fındık ezmesinden bence daha iyi.

Asitli içeceklere hiç bulaşmamak lazım. İçlerinde belki en temiz (diğerlerine göre) diyebileceğimiz Lipton ice tea'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.Hoppala -- 7 Haziran 2017; 0:28:5 >
  • Emin olmadığımdan sarelleye bulasmadim hocam. 2 seferdir nuga aliyorum. Onu da cocuk yiyor diye iste. O digerlerini ise hiç duymadim. Nuga iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden sadece fotoğraf olarak Ülker ürünleri var? Tesadüf mü yoksa.... Bilemedim

Ya bütün ürünleri koyun yada hiç koymayın.

• Ne önemi var ki? Neredeyse tüm ürünlerinde palm var. Ve listeye bakıldığında en fazla ürün çeşitliliğide bu markada.
  • Bilgilendirici bir konu olmuş,teşekkürler paylaşım için.Özellikle çikolatalı gofretler de ve sürmelik çikotalarda var sanıyorum palm yağı. Zaten bu palm yağı meselesinin bu kadar popüler bir mesele olması da sizin de yazdığınız gibi nutella'da bulununca meydana gelmişti,listeyi okuyunca ister istemez bu kadar çok ürüne ve çeşite karşı nasıl kendimizi koruyacağız veya boykot edeceğiz izlenimi oluştu tabi o da başka bir konu.
  • mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    Aynen palmina malmina bakmadan hazir, islenmis hicbir gida almayacaksin. Bir noktadan sonra aramiyirsun zaten.

Ama meyve sebzeler de sorunlu. En kotu mallari iceeiye sagliklilari disariya satiyorlar. Disarida kontrol var ama iceride yok cunku. Istersen domatesi arsenikle sula.

• Findux ta palm yağı yok.

• Bakıyorumda konu unutulmuş yoksa palmdan tamamen kurtuldunuzmu

Oysa insanlığa gram katkısı olmayan bos futbol muhabbetleriyle survivor dedikoduları her donem guncelliğini koruyor nedense

• Ülker yerine her zaman ETİ tercih edilmeli

• Bence tek tek ürünleri yazmanın manası yok çünkü piyasadaki ürünlerin neredeyse %99'unda var. Palm yağı olmayanları bulup yazsak daha mantıklı bence

• Katılıyorum. Markette satılan yerli veya yabancı markaların hemen hemen hepsinde palm yağı mevcut. Ülker / Eti ne farkediyor ki hepsinde var. Markanın bir önemi yok ki burada. Arkadaşın dediği gibi olmayanları yazmak daha mantıklı gerçekten. Hoş bir taraftanda palm türevi yağlar da kullanılıyor ayrıca şeker yerine de glukoz ve türevleride mevcut. En güzeli bu tip ürünlerden uzak durmak.
  • Konuya ilgi nasil azalmis farkinda misiniz ? Survivor murvivor derken gida terorunu pas geciyor millet, sonra yas 40`i gecince hastane yollari gozukuyor...

Insanlar cok enteresan, kendini dusunmuyorsan cocugunu dusun bari...
  • Algida ürünlerinde de palm yağı var magnum içerisinde palm yagı vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseidoN59

Algida ürünlerinde de palm yağı var magnum içerisinde palm yagı vardır
    Dondurma dışında ne ararsanız var desem yalan olmaz
  • Tereyağını bile nadir tüketiyorken umrumda olmayan listedir

• Pınar fish finger'ı da ekleyin lütfen.

• Ben simdi her gun gece bir kase sutun icine 20 tane cici bebe(kilo almak icin) yiyorum ayrica marketimiz var keyfimden abur cabur,cips aciyorum umarim sikinti olmaz bugun ogrendim palmi bu arada bir daha ulker yemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 9 Eylül 2018; 21:41:41 >
  • Ozellikle butun urunlere bakiyorum . Godfrey biskivu vs . Hepsinde var . Ikea ya gidip oradaki 5 kat pahali. Urunlere baktim. Biskivu vs . Hepsinde palm yagi vardi . 350gr 500gr biskivu 20 TL ama yine de palm yagi var

Soyle gidip atistirmalik birsey palm yagi olmayan yok .

• Aynen öyle. Marketlerde satılan pakete girmiş abur cuburların hemen hemen hepsinde palm yağı var. Çok az yabancı marka ürünlerde palm yağı veya glikoz yok. Gerçi bununlada bitmiyor ki. Şaka misali içinde ne ararsan mevcut. Aslında bunların zehirden pek bir farkı yok. Lipton ice tea'de ambalaj vs yenileme taktiği ile fruktoz ve suni tatlandırıcı eklemiş. En azından ben yeni farkettim. Gerçekten büyük ayıp. Devletin artık bir yasaklama getirmesi lazım. Fruktoz-glikoz, yapay katkılar, koruyucular, tatlandırıcılar ve renklendiricileri yasaklamaları gerekiyor. Pakete girmiş ekmeklerde bile kaynağı belli olmayan veya belirtilmeyen enteresan katkı ve koruyucu maddeler(enzim, e928, e924 gibi) var.
  • Kimden duydum bilmiyorum ama yiyecek bir şeyin reklamı yapılıyorsa onu almayın diye. Paketli ürünlerin hepsi palm yağı içermese bile raf ömrünü artırmak için katkı maddeleriyle dolu zaten.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.