Şimdi Ara

Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
886
Cevap
66
Favori
163.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben arada nutella yemeye devam ediyorum çok da fifi ya . Şehirlerdeki orta gelir grubu insanlar organik gıdalara ulaşamaz zaten . Canan Karatay falan boşa yırtıyor kendini . Prof maaşı + tv gelirleri + özel muaynehane + fındık fıstık bahçesi konuşmak kolay olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Tadellede yok, ulkerin sadece antep fistikli cikolatasinda yok, lays cipste yok.

Olmadıysa ne olmuş? Bu saydıklarınin çok sağlıksız yağ deposu olduğu gerçeğini degistiriyormu? Aburcubur türevleri tüketip palm yağından korkmak bence baya komik bu ürünlerin tamamı sağlıksız .

Valla cok aydinlattin beni. Ben de yillardir vitamin deposu saniyordum bunlari. Sag ol ustad.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Tadellede yok, ulkerin sadece antep fistikli cikolatasinda yok, lays cipste yok.

Olmadıysa ne olmuş? Bu saydıklarınin çok sağlıksız yağ deposu olduğu gerçeğini degistiriyormu? Aburcubur türevleri tüketip palm yağından korkmak bence baya komik bu ürünlerin tamamı sağlıksız .

Valla cok aydinlattin beni. Ben de yillardir vitamin deposu saniyordum bunlari. Sag ol ustad.

Dostum. benim demek istediğim palm yağına fazla takılmamak gerek. Yani cipsler, çikolatalar bunlar her halükarda sağlıksız ve ölüm saçıyor. Hiç tuketmeden olmaz tabi insanın canı ister arada. Az tüketmek lazım sonuç olarak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum. benim demek istediğim palm yağına fazla takılmamak gerek. Yani cipsler, çikolatalar bunlar her halükarda sağlıksız ve ölüm saçıyor. Hiç tuketmeden olmaz tabi insanın canı ister arada. Az tüketmek lazım sonuç olarak.

Palm yagi iceren urunler diye baslik acilmis. Ben de bildigim icermeyen urunleri katki olsun diye belirttim o kadar. Kaldi ki ben hicbirini tuketmiyorum. Ayda yilda bir anca biranin yaninda az bi cips yerim o kadar. Hepsi zararli tabii ki ama palm yagi iceren cikolata yerine, kakao ya da aycicek yagi iceren cikolata daha az zararli.

• Bir gün glikoz şurubuna (yasal zehir) odaklanırsan daha sağlıklı bir mücadele vermiş olacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Bir gün glikoz şurubuna (yasal zehir) odaklanırsan daha sağlıklı bir mücadele vermiş olacağız.

Kesinlikle. Palm yağına sıra gelene kadar glikoz surubunun zararlarına bakmali önce.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ø

Bir gün glikoz şurubuna (yasal zehir) odaklanırsan daha sağlıklı bir mücadele vermiş olacağız.

Kesinlikle. Palm yağına sıra gelene kadar glikoz surubunun zararlarına bakmali önce.

Palm yağı diğer bitkisel yağlar kadar masumdur, diğer bitkisel yağlar kadar zararlıdır.

Abur cuburda en tehlikeli madde glikoz şurubudur.

Palm yağının gündeme oturması da global markaların birbirleriyle uğraşmasıyla olmuştur.

Hedef ilk önce glikoz şurubu olmalı.
  • İçeriğinde bitkisel yağ yazan ürünlerin çoğunda palm yağı olur. Fiskobirlik nuga'da palm yok. Fındık, ayçiçek ve pamuk var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.Hoppala -- 25 Mart 2017; 16:52:22 >
  • Abur cuburu hayatımdan çoktan çıkardım zaten ama bir istisna ile. Dondurma. :/

• Yıllardır çikolatakardan uzaktım bu haberlerden sonra iyiki yemiyorum derken , evde bir kiloluk nutella gördüm, olaylardan dolayı büyük indirimle satmışlar bizimkilere , dedim ne yaptınız siz yaaaa (eline yavaşça çay kaşığını alır) hele bakayım şunun tadına neymiş dedim bu kanser maddesi , bide bunu ekmeksiz yapınca o gün nutella bağımlısı oldum , bir kaç haftadır nutella görüyorum rüyalarımda neyi denediysem aynı lezzetli hazzı vermiyor , 5 yıl önce sigarayı yenmiş bir insanım şu an gidip nutella almamak için deliriyorum, bi saralle de yokmuş sanırım ama yine zarar ve nutella hazını veremiyecek diğerleri gibi büyük ihtimal :(

• quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Yıllardır çikolatakardan uzaktım bu haberlerden sonra iyiki yemiyorum derken , evde bir kiloluk nutella gördüm, olaylardan dolayı büyük indirimle satmışlar bizimkilere , dedim ne yaptınız siz yaaaa (eline yavaşça çay kaşığını alır) hele bakayım şunun tadına neymiş dedim bu kanser maddesi , bide bunu ekmeksiz yapınca o gün nutella bağımlısı oldum , bir kaç haftadır nutella görüyorum rüyalarımda neyi denediysem aynı lezzetli hazzı vermiyor , 5 yıl önce sigarayı yenmiş bir insanım şu an gidip nutella almamak için deliriyorum, bi saralle de yokmuş sanırım ama yine zarar ve nutella hazını veremiyecek diğerleri gibi büyük ihtimal :(

Rigoni di Asiago Nocciolata kakaolu ve sütlü fındık kreması deneyin. İçerik bakımından bundan daha kalitelisi muhtemelen yoktur.

• Onu bulmam çok zor olabilir , dayanamayıp aldım nutella yı günde bi çay kaşığı limit koydum kendime o kadardan bişey olmaz herhalde

• Eskiden bende sık yerdim nutella'yı. Tadı gerçekten güzel. Bu benzersiz tadı muhtemelen palm yağı sağlıyor. Başka şeyler de olabilir. Sanırım tadı bozulacak diye palm yağını çıkarmıyor nutella. Ben 2-3 sene önce almıştım nutella yerine Rigoni di Asiago Nocciolata'yı gerçekten güzel. Artık fındık ezmesi yeterli oluyor. Trabzon tarım fındık ezmesi alıyorum, tavsiye ederim. İçeriği temiz. Fisko'da iyi ama bunun tadı, aroması daha hoş geldi bana.
  • Arkadaşlar palm yağının yanı sıra, mısır şurubu barındıran ürünleri de tercih etmemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diyemedim ya la

Eskiden bende sık yerdim nutella'yı. Tadı gerçekten güzel. Bu benzersiz tadı muhtemelen palm yağı sağlıyor. Başka şeyler de olabilir. Sanırım tadı bozulacak diye palm yağını çıkarmıyor nutella. Ben 2-3 sene önce almıştım nutella yerine Rigoni di Asiago Nocciolata'yı gerçekten güzel. Artık fındık ezmesi yeterli oluyor. Trabzon tarım fındık ezmesi alıyorum, tavsiye ederim. İçeriği temiz. Fisko'da iyi ama bunun tadı, aroması daha hoş geldi bana.

uzun süre araştırdım bütün uzmanların yorumlarını dinledim özünde şekerli olan bu tür herşey zaten kansorejen , benim sorunum tatlı birşeyler değil onun verdiği haz gerçekten çok iyi , şöyle tarif edebilirim taze yapılmış ve harika yapılmış bir bağdat tatlısının hazzı var , yada taze ve güzel yapılmış bir kestane şekeri hazzı var , bu saydıklarımı her zaman bulmam mümkün değil hatta bulmam bile çok zor , heleki kilosunu 16 tl ye felan , o yüzden günde iki çay kaşığı yicem çok istersem zaten ekmek yada başka şekerli bişeyde yemiyorum sadece elma 3 tane günde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 11 Nisan 2017; 10:45:22 >

• şölen boombastik 3 çeşit var 3ü de palm yağı içeriyor
  • Sarelle findik kremasinda var miydi palm? Bitkisel yag yaziyor sadece. Iceriginde yok. Fiskobirlik urunlerinde yok gordugum kadariyla.

• Icinde glikoz surubu olmayan hicbir icecek yok... Limonlu soda diyorsun onda bile glikoz-fruktoz surubu, palm yagi denen sey gofretten tut, keklere, cikolatalara herseyde var...

Ekmek katkili, meyve-sebze hormonlu ve ilac kalintili...

Isin komik tarafi alan da, satan da bunlarin zehir oldugunu biliyor...

Sabahtan aksama kadar sigara icmeyin diyorlar, ya bunlar nedir ?

Hersey hikaye, bunlar gizli nufus planlamasi, insanlar yaslanamasin boylece maliyet dussun.

Yoksa televizyonda cikip urunumuz palm yagi icermez diye reklam yaparlar miydi ? Ki yapiyorlar, neden cunku sagliga zararli, peki bunlar sagliga zararliysa neden satisina izin var ?

Bu dunya hikaye olmus, hepimiz biliyoruz neyin ne oldugunu...

Mumkun mertebe sebze, meyve yenecek, abur cuburdan uzak durulacak. Spor yapilacak, sonucta herseyde var deyip zehirleri tuketmeye devam etmenin mantigi da yok.

Almayin, yemeyin, palm yagi, glikoz surubu gordugunuz anda uzaklasin. Islenmis et yemeyin vs...

Ne kadar az zehir o kadar iyi hayat, Allah hepimizin sagligini korusun, hastalara sifa versin, insanlara zehir yedirenlerin de belasini versin, hakkindan gelsin. Kim yapiyorsa artik.

• Evet haklısınız fakat içermeyen ürünlerde var. Aslında dünya genelinde bu sektör böyle. Ucuza mâl etme durumu. Kaliteli olanlar da var ki zaten bu tip ürünlerin dışında şunu şunu içermez diye yazar. Ve dolayısı ile fiyatı katlanır. Bu palm yağına dikkat etmek gerekiyor. Çünkü içindekiler kısmında bazen palm yerine bitkisel yağ yazıyorlar. Kimi ürün parantez içinde bunu yazıyor kimisi yazmıyor. Bitkisel yağ yazıyorsa almayın, %99 palm'dir. En iyi vitamin hapında bile topaklanmayı önlemek için silica bulunur. Dediğiniz gibi mümkün mertebe hazır gıdalardan uzak durmak gerekiyor. Şeker, gofret, hazır kek, cips vb. abur cubur olan şeyleri tüketmemek lazım. Çikolata da mümkünse bitter tercih edilmeli. Katkı içermeyen kaliteli ürünler dışındaki her ürünün 'içindekiler' kısmını okumak gerekiyor.
  • Eti SOSBOM. Palm yağı ve tabi Glukoz-Furuktoz. Gliserol var.

Yahu 10'larca ucube madde var bunların içinde, millet nası yiyor bunları anlamak mümkün değil.
    Gerçi dünya halkı damak tadına bakıyor, içindekilere değil.
    Nası olsa yeniyor, coca cola gibi sadece ÖZÜT yasalar yeterli bence.
    Bakın, muhteviyatı yazdırmak için, kimsenin gücü yetmiyor, coca cola'ya

İçinde ne olduğunun hiç bir önemi yok,,, LEZZETLİ olsun yeter...
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.