Şimdi Ara

PALME EKSTRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar deneme nasıl ertan sinan şahin,bilgi sarmal,apotemi,yayın denizi bitirdim.Bunu aldım başka alternatif yoktu.Sadece şunu merak ettim ona göre takıcam kafama netleri.Nasıl zorluğu sizce daha hiç çözmedim.Mesela esşyi takmıyorum çünkü o bir şeyler öğretti.4 çıksa da aa bu da varmış gözüyle bakıyorum.Bu denemeye nasıl yaklaşılmalı ?

• Uppp
  • Hocam fizik ve biyolojisini çözüyorum ikisinde de yarıladım kolay-orta bence çözülür yani kötü değil çok uzak değil ÖSYM ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29A2A4441 -- 2 Haziran 2020; 0:11:43 >
  • Hocam sizi birkaç konuda görmüştüm netleriniz ne durumda ?
  • Orta seviyede bir denemede sonlara doğru güzelleşiyor.
  • hhcs11 H kullanıcısına yanıt
    Hocam biyolojisiden genelde ya 13 ya 12-1 geliyor , fiziği ise genelde 14 13-1 apotemi fendeki fizik ve biyolojiye göre kolay kıyaslamak istiyorsanız , biyoloji ise bilgi sarmalla yakın seviyelerde bence . İkisinin de yarısındayım şu ana kadar seviyesi böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29A2A4441 -- 2 Haziran 2020; 0:16:36 >
  • Biyolojide apotemi bs köşebilgi bitirdim genel denemeler dışında.Kolay gelir baya diye almadım.Kimya ve bio netlerim güzel de fizikle boğuşuyorum.Bsde 2yden fazla görmedim.Umarım bunda da öyle olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri İçin Palme mi Fem mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hhcs11 H kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle çok zihin açıcı sorular olduğunu söyleyemem klasik soru dolu içi , tekrar için falan iyi olabilir diye çözüyorum ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29A2A4441 -- 2 Haziran 2020; 0:19:35 >
  • Biyolojisini çözdüm ögretici tarzda sorular bulunuyor ÖSYM ye yakın buldum
  • nusbis N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim şeye karar verdim.Bi sondan bi baştan çözücem çok güzle duruyor sorular heyecanladırmadı değil 😂
  • SirDanielDD kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam valla çoğu yayını çözdüm malumunuz zaman kısıtlı baya.Aydının 30lusu duruyordu kenara atmışım onla aydın kimya takım yapıcam15 tanesini çözmüştüm.Kimyaya pek yüklenmedim iyi seviyede.Güzel şeyler olucak inşallah yazarım netlerimi..
  • Uppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.