Şimdi Ara

PALME FİZİK VE BİYOLOJİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelıkle herkese selamlar birkaç sorum olacaktı BİYOLOJIDE fem simetri kitabı(öğrencılerı neredeyse doktor yapacaklar) 2 hafta ya bıtecek yaz sonuna kadar soru bankası bıtırmek ıstıyorum bunun için palme a b c bıyoloji seti nasıl FİZİKTE ise mustafa tekınay kıtabıyla gıdıyorum herkese önerırım fakat fızikte temel eksıkliğimi bu yaz kapatmak ıstıyorum konuların yarısına geldım fakat bir soru bankası lazım cemil ayan ın palme fizik A B nasıldır bu kıtaplar hakkında bıraz önerıde bulunabılırmısınız?

• .
  • beyler en azından bır önerıde bulunun acılenm almam lazım
  • up
  • Acaba şu mustafa tekinayın kitabı hakkında bilgi verirmisin? Sitesinin linkini falan atma da kendi düşüncelerini yaz ve hangi setini aldın :)
  • palme abc'yi al simetriden sonra sistemli bir şekilde bitir, azıcıkta hafızan iyiyse üstüne biyoloji çözen adam bulamazsın.d fizik cemil ayan da ise çoğunlukla işlem soruları vardır palme fizik gibi hemen hemen mantık aynı işliyor bu kitaplarda, yorumu geliştirmek istiyorsan fem ya da güvender almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaycees

Acaba şu mustafa tekinayın kitabı hakkında bilgi verirmisin? Sitesinin linkini falan atma da kendi düşüncelerini yaz ve hangi setini aldın :)

YGS LYS ÇIKMIŞ SORULAR olmak uzere üç bırde kitabın çözumlu cd si war açıkçası ben çok memnun kaldım çünku adam hemen hemen her soruda pratik uyguluyor ve soruların pekışmesi için günlük olaylardan örnek verıyor almanı önerırım birşey soracaktım palme fiziğin zorluk derecesı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marje3321

quote:

Acaba şu mustafa tekinayın kitabı hakkında bilgi verirmisin? Sitesinin linkini falan atma da kendi düşüncelerini yaz ve hangi setini aldın :)

YGS LYS ÇIKMIŞ SORULAR olmak uzere üç bırde kitabın çözumlu cd si war açıkçası ben çok memnun kaldım çünku adam hemen hemen her soruda pratik uyguluyor ve soruların pekışmesi için günlük olaylardan örnek verıyor almanı önerırım birşey soracaktım palme fiziğin zorluk derecesı nasıl?

Anladım da fiyatı bayağı yüksek ya dvdlerinin :) Bu arada palmeyi sistemli bir şekilde bitirirsen ben pek eksik yönünün kalacağını sanmıyorum fizikten yana :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Marje3321

quote:

Fizik temelin yok diye biliyorum. Palme ağır gelir.

• Palme var bende çok gereksiz.Zor sorulara boş boş kafa patlatirsin,sorular zor gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aedelric -- 24 Haziran 2012; 17:33:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.